Kun.maj.Alfonsas Bulotas: Vakcinų „komunizmas“ pagal naujo pasaulio planą. Melas ir nusikaltimai pieš žmoniją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-02 00:24:00, skaitė 624, komentavo 16

Kun.maj.Alfonsas Bulotas: Vakcinų „komunizmas“ pagal  naujo pasaulio planą. Melas ir nusikaltimai pieš žmoniją

Matau, kaip prieš BIG –Pharma purvinus milijardus, įslaptintus 55 metams, yra sunku kovoti. Panašiai kaip bėgti basam per užšalusį arimą gruodį. Ten dar suklupęs gali atsikelti. Po vakcinų ir kaukių-kažin? Ačiū nepasiskiepijusiems, kurie, manau, išsaugos normalų lietuvio genofondą. Naują ir dar pavojingesnį virusą OMICRON atsineša masiškai paskiepytieji.

Prezidente, kodėl kėsinamasi į mano ir mano amžininkų gyvybes už 100 eurų? Pensininkų organizacijų vadovai skundžiasi, kad neleidžiama šeimos gydytojams pirmiausiai gydyti susirgusių gripu. Nesvarbu kokios mutacijos, o apleidžiama, kol komplikacijos paliečia pirmiausiai plaučius, po to kitus silpnesnius organus ir tada „pumpuojamas“ deguonis. 

Masinė vakcinacija sudaro galimybę dar labiau plisti virusui, jam mutuoti. Portugalijos pavyzdys, apie kurį pranešė Lietuvos radijas lapkričio 26 d., rodo, kad 100 procentų vakcinuotoje su kariškio prievarta Portugalijoje yra didžiausias sergamumas pasaulyje, kuris vis auga per paskutinius keturis mėnesius. 

Mano komentaras: sirgs visi dar labiau, nes prigimtinis imunitetas sugadintas su chemiškai-biologine vakcina ir jis nepajėgus bus kovoti su bet kokiu virusu.

Lietuvoje pasiryžta vakcinuoti visus senjorus? Manau, tokiu būdu norima „padėkoti“ už senjorų iškovotą laisvę Lietuvai, už teisę turėti Prezidentą. 

Ar Prezidentūra neturi kitokio lietuviško padėkos būdo senjorams, išskyrus Švabo vakcinas? Leiskime šeimos gydytojams spręsti apie ligonio sveikatą, bet ne politikams.

Vis dažniau spaudoje pasirodant straipsnių apie neveikiančias vakcinas, žmonių kvailinimą,  sužlugdytą sveikatos sistemą. Esu iš tų, kurie užaugo medikų nuoširdžioje priežiūroje, o suaugęs esu pagijęs nuo trijų skirtingų piktų vėžinių susirgimų, dėka šeimos gydytojos atidumo, principingumo ir priesaikos vykdymo. Linkėčiau, kad visi sergantys pacientai sutiktų tokią gydytoją! 

Deja, dabar visi gydytojai pasmerkti patyčioms, negalintys, kai reikia, laiku susitikti su sergančiais. Mano vaikystėje, mes visi turėjome pagal gyvenamą vietą poliklinikas ir tų poliklinikų visi gydytojai mums buvo savi. Registruotis eilių nebuvo ir susirgus gydytojas važiavo į namus ir konsultavo, ir gydė. Vaistų procedūras taip pat atlikdavo medicinos seserys namuose. Tad ir ligoninės nebuvo perpildytos. Jei reikėjo tai vežė ir į ligoninę, ir dienų neskaičiavo, o išleisdavo pasveikusį. 

Kai kurie senjorai, neįgalūs ir negalintys sužinoti tiesos apie vakcinas ir netgi apsispręsti, kaip jiems pasielgti su savo sveikata be šeimos gydytojo asmeninio patarimo? Ar jums nežinoma, Prezidente, kad tokie populiarūs ir net benzino kolonėlėse pardavinėjami vaistai, turintys sudėtyje aspirino ir kofeino sudėtį - analgetikai, be gydytojo priežiūros, ypatingai vyresniame amžiuje, kurių negalima vartoti. Dauguma vyresnės kartos senjorų vartoja daug sveikatą palaikančių vaistų. Tad kokia reakcija su vartojamais vaistais ir šiomis nepatikrintomis vakcinomis pasireikš ligoniams, netgi gydytojai nežino. 

O Jūs, Prezidente, žinote, kad galima net 100 procentų vakcinuoti senjorus? Pagal „Laisvo laikraščio“ straipsnį „žmonės krinta kaip musės“. Kodėl pirmose gripo ligos požymių stadijoje negalima išsikviesti gydytojo į namus ir užkirsti kelią ligos aštrėjimui ir platinimui, kaip kad sveikata buvo rūpinamasi okupuotoje Lietuvoje?

Gal atrodys, kad aš „ruso“ pasiilgau? Lietuva, kad ir okupuota, nešoko pagal Maskvos dūdelę. Šoko ir naikino tautiškumą ir istoriškumą tik anūkių KGB seneliai ir tėvai, taip kaip dabar šokama prieš PSO biurokratus. 

Lietuvoje visi kūdikiai, mokykloje mokiniai, būdavo medikų priežiūroje, skiepijant nuo užkrečiamų ligų, kur buvo tikri skiepai. Ant mano kūno dar ir dabar yra skiepų žymės nuo įvairių ligų. 

Prezidentas primygtinai nori paskiepyti senjorus, o tai liečia ir mane. Netgi jau pasiūlymą esu gavęs už pasiskiepijimą 100 eurų (parduodant savo dievišką prigimtinį imunitetą velnio išmonei, kuriant pragarą žemėje). Tad nusprendžiau šiuo rašiniu tiesiog perspėti senjorus ir senjores būti atidiems dėl savo sveikatos.

Krikščioniškai vertinant šias vakcinas, kurios yra pagamintos iš abortuotų kūdikių, kiaulių ir paukščių fragmentų. (Jau rašiau straipsnį, kad prieš keletą metų 2015 metais išleistuose Vatikano Tikėjimo kongregacijos dokumentuose, kurie turėjo būti vyskupų paskelbti viešai, draudžiama dalyvauti,- prisidėti, kad ir nuotoliniu būdu, prie tokių vakcinų priėmimo.)

Šventas Tėvas, kaip pilietis - laisvas žmogus, todėl gali rinktis, skiepytis ar nesiskiepyti, ir tai nebūtina laikyti kaip visuotinės bažnyčios požiūrį. Šventas tėvas yra neklaidingas tik tikėjimo dalykuose, bet ne vakcinose. Tikėjimo dalykai turi ir teisinį ir moralinį apibrėžimą.

Tai žmogžudystės vakcina ir katalikų tikėjimo mokymą tokiame žudymo darbe noriai jam talkinantys žmonės, padaro dangaus keršto šaukiančią nuodėmę (Katalikų bažnyčios katekizmas 2268-1867 2 eilutė).

Prie žmogžudystės prisideda ir verslininkai, kurių lupikavimas ir pasipelnymas verčia badauti ir mirti, o šiuo atžvilgiu finansuoja ir skatina vakcinų gamybą žmonėms, nors nesiekiant to tiesiogiai daryti, bet sudarant tam priežastis. (Katalikų Bažnyčios katekizmas 2290). Dvasininkija žino, kad vakcina yra pagaminta iš nužudytų kūdikių, todėl žudymą vadinti visuotinu gėriu, kai pasiskiepiję ir užsikrečia, ir miršta, ir prigimtinį imunitetą sugadina – tai, manau, pragariškas gėris.

Ryžausi asmeniškai šių vakcinų eksperimentui, kadangi išlikau gyvas po vieno neurochirurgo eksperimento su manimi, kaip neurochirurgas išeminį insultą gydė ausų plovimu ir pabėgęs nuo tokio chirurgo, apkurtęs tris mėnesius, kol kitas neurochirurgas pakvietė mane skubiam guldymui į ligoninę ir chirurginėmis intervencijomis gydė, ne ausis, o smegenų kraujotakos trombozę. Tad vardan tiesos, ėmiausi eksperimento, patikrinti vakcinas, nes jų žalingas veiksmingumas kaip tik labiausiai pasireiškia ligoniams su kraujotakos sutrikimais. O aš buvau tam tinkamas. Medikai apie vakcinas, gal paskelbs 2023 metais o gali ir visai neskelbs, kaip ir daugelį vaistų jau nerasime vaistinėse, nors buvo vadinami pačiais veiksmingiausiais. Mane paskiepijo labai maža doze be jokių registracijų. (Taip, kaip vieno rajono politikus be eilės ir be registracijos galėjo paskiepyti). Visą diena jaučiausi puikiai. Kaip įprasta atsiguliau miegoti ir viskas pradėjo galvoje ir kambaryje suktis. Laikiausi už lovos krašto. Pabandžiau pažiūrėti į laikrodį. Akyse tik mirguliavimas. Taip tęsėsi keletą minučių. Pagalvojau, kad tai nuo dienos įtampos krūvio, nes susirgo sesuo. Iš ryto turėjau vežti seserį pas gydytoją. Atsikėlęs nukritau, nes man visa žemė sukosi, kaip jūros liga. Sunkia pasiekiau lovą ir joje atsilošęs praleidau vėl keletą minučių. Viskas praėjo. Važiuoti automobiliu bijojau. Pasikviečiau draugą, kad mane ir seserį nuvežtų į ligoninę, ir draugui paaiškinau, kodėl aš negaliu važiuoti. Taip man tęsėsi visą mėnesį atsigulant ir atsikeliant. Naudojau kraujotaką plečiančius naminius vaistus. Viskas palaipsniui pradėjo gerėti. O jei būčiau gavęs visą dozę? Manau, nebūtų šio teksto.

Neturėjau jokio noro rašyti, bet kai sveikatos sistemą valdo ne medikai, ir kai iš greitosios pagalbos mašinos patenki pas kažkokius felčerius ar santechnikus su plaktuku, kai didėja mirtingumas pasiskiepijusių, kai Prezidentas panoro „pradžiuginti“ senolius ir mane su 100 eurų, negaliu tylėti. 

Būkite atsargūs, senjorai ir senjorės, nes tokiame amžiuje kai daugeliui yra sutrikusi kraujotaka, tai širdyje, plaučiuose, inkstuose ar galvoje, perspėja pasauliniai garsūs medikai, tik tarkitės su šeimos gydytojais. Manau, kad tie, kurie kraujotakos sutrikimų simptomų neturi, gal gali rizikuoti savo sveikata, kuri gali baigtis mirtimi. 

Tai va taip su tais senjorais ir jų vakcinomis gerbiamas Prezidente.

Kaip matyti iš mirčių, Vakcinų komunizmas jau tęsiasi antri metai, teoriškai ir praktiškai, be pertrūkių vyksta visame pasaulyje.

Pagarbiai kun. Alfonsas Bulotas

I2qwHh9rI-OJe62DjM0NYOnFBXRX1dx_d90W58SPNBjtd9oR82TYF3JHQqaj71l_N3d8yP5FUUNU_3RoVML-BGQk6lJJ6YST2z7ocIYIRTSreHGUMI4fsy1cGhO0jMVG6VhlL2_q

P.S. Kai vyskupas, tris paklydusius savo pašaukime jaunus kunigus, neturėjo kur padėti. Žurnalistams ir visuomenei jie „badė“ akis. Šis mano aukos ir maldos būdas už paklydusius brolius, greitai rado atgarsį pas Dievą. Dievas, jiems greitai surado vietą. Jeigu apie tokią auką dėl vakcinų kalbėtų pasaulio dvasiškiai, kaip Dievo Žodyje ,Senojo Testamento pranašas Jona, kad kalbėjo dėl Irako miesto su 2.7 milijonų gyventojų Ninivės (Mosulo) sunaikinimo, (Ninivės karalius negulė kryžiumi ant žemės, bet sėdo į karštus atgailos pelenus, išleisdamas visiems gyventojams atgailos įsakymą – netgi gyvuliams. Girdėjote Dievo žodį. Visi bažnyčioje išgirdę šį pilną tekstą atsako Amen – tikrai taip.) arba, kad tikinti pasaulio dvasininkija prisimintų Kryžiaus auką, manau šitam velniškam vakcinavimui Dievas surastų vietą. Bet kad tų abortuotų, nusikalstamų vakcinų, nori kai kurie Dievo tarnai net Europos vardu ir dar gundo kitus.

Apie 103 metus sulaukusius Ispaniško gripo liudytojus, kuriuos gelbėjo tik prigimtinis imunitetas, pasakosiu tęsinyje.

Nuotrauka iš „Laisvas laikraštis“