PSO įvardijo pagrindinį koronaviruso platintoją

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pso-... 2021-11-25 20:03:00, skaitė 842, komentavo 7

PSO įvardijo pagrindinį koronaviruso platintoją

Globalistų įrankis PSO priminė, jog maksimalią visuomenės apsaugą nuo COVID-19 viruso užtikrina visų prevencinių priemonių naudojimas

„Neskiepyti žmonės yra pagrindiniai COVID-19 platintojai“, – pareiškė Pasaulio sveikatos organizacijos Europos biuras.

„Pagrindinis viruso plitimo šaltinis yra neskiepyti žmonės. Raginame visus, turinčius teisę vakcinuotis, pasinaudoti šia galimybe ir būtinai atlikti visą skiepijimo ciklą. Tai ypač svarbu prioritetinėms grupėms, tokiems, kaip 60 metų ir vyresnio amžiaus žmonėms, taip pat žmonėms, kurių imunitetas nusilpęs“, — nurodė biuras.

Agentūros pašnekovas pridūrė, kad vis daugiau tyrimų rodo daugelio prevencinių priemonių efektyvumą. Ypač svarbu dėvėti kaukes ir vėdinti patalpas, tačiau darant tai kartu su kitomis priemonėmis, jų poveikis labai padidėja.

„Visų prevencinių priemonių naudojimas — kaukių dėvėjimas, rankų higiena ir kvėpavimo takų higiena, fizinis atstumas, tinkamas patalpų vėdinimas, tyrimai, kontaktų sekimas, karantinas, izoliacija ir kitos infekcijos prevencijos ir kontrolės priemonės užtikrina maksimalią visuomenės apsaugą nuo viruso“, — pabrėžė PSO.

PSO apie sveiko gyvenimo būdą nekalba. Sveikas maistas, buvimas gamtoje, sportas, mankšta, pirtis… Pasaulinei Sveikatos Organizacijai (kaip ironiška) visi šie dalykai yra kita dimensija. Todėl būkime vieningi ir protingi, valgykime kuo sveikesnį maistą, daugiau judėkime, grūdinkimės. Vienintelis dalykas, kuriuo būtų galima vadovautis pagal PSO rekomendacijas –  tai patalpų vėdinimas…

PSO pamiršta ir tai, kad skiepyti žmonės taip pat yra viruso nešiotojai.

BV inf.