Aurimas Guoga: Kaip apsaugoti vaikus nuo Dulkio nuodų?

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-23 05:05:00, skaitė 756, komentavo 2

Aurimas Guoga: Kaip apsaugoti vaikus nuo Dulkio nuodų?

Klausimas sunkus ir tikriausiai ne vienas ieško atsakymo. Laimei, tuoj jį rasite ir tikuosi geresnio nereikės.

Tikriausiai pasakysiu visiems suprantamą dalyką, kad norint vaiką apsaugoti, teks truputį pakovoti. Jei nesate nusiteikęs nors kiek pakovoti, daktaras Dulkys su jūsų vaiku atliks savo medicininius bandymus ir tada visai įmanoma, kad liksite su invalidu rankose. Mažų mažiausiai šie nuodai paveiks vaiko psichiką, jis taps daržoviškesnis.

Tikuosi nusiteikimo pakovoti šiek tiek esama. Džiugi žinia ta, kad tos kovos prireiks ne tiek jau daug.

Turite vaikui parodyti deramą pavyzdį ir pasidalinti ką manote apie taip vadinamus "skiepus". Jis turi išgirsti apie suluošintus gyvenimus, staigias mirtis ir svarbiausia - šie nuodai jam palauš valią priešintis. Tada visą gyvenimą jis bus syvas galingiesiems, o tai reiškia kad gyvenimas vis judės ne taip ir vaikas nesigaudys kodėl.

Žodžiu, taip kaip jus čia nuteikiu laikytis ir priešintis, taip ir jūs nuteikite savo vaiką.

Jums to nepavyks dorai padaryti jei neišsivalysite kalbos. Sąvokos turi būti nustatytos taip, kad siųstų neklystamą žinią apie jūsų nepalaužiamą nusistatymą.

Pažiūrėkite, kas dar nematėte, įkeltą iliustraciją kas būna kai vadovaujamės priešo sąvokomis ir kai jas atmetame. Įmetu į komentarą. Jei jūsų vaikas vietoj "skiepai" sakys "nuodai", tai leftistams game over.

Mano vaikai vaikšto su manim į protesto mitingus, todėl puikiai supranta kokia melaginga yra oficiali (sakykime vietoj pagrindinė) žiniasklaida. Be to, jie mums pasakoja istorijas kaip neteko sveikatos susileidę bendraklasiai ir mokytojai (viena tokia istorija maždaug prieš savaitę pasidalinau).

Vaikas turi žinoti, kad kovodamas šį tą gali ir prarasti. Pavyzdžiui, Pišas taip sudėliojo planą, kad nesusileidę vaikai nebūtų įleidžiami į kalėdinius vakarėlius.

Nuteikite, kad jei dabar pakentės, po to nuolat jaus palengvėjimą, nes vienas ar kitas vaikas negrįžtamai praras sveikatą ir nuolat kankinsis.
Informuokite vaiką, kad nuo šių nuodų miršta daug žmonių, tačiau Pišas apie tai nutyli ir toliau varo nuodijimo kampaniją. Nesvarbu koks jūsų vaiko amžius, kare likti naiviu šiukštu nevalia.

Dar gali kilti klausimas ką daryti jei vaikas šiaušiasi ir ką pasakote daro priešingai. Jei taip yra, tai dėl to, kad jumyse trūksta šventumo, per mažai D-vo paisote. Iškart atlikite atgailą, įsipareigokite vaikščioti Jo keliais, studijuoti Torą. Avansu paprašykite Jo malonės. Po šito manau realu tikėtis stebuklo - vaikas iškart taps imlesnis jūsų žodžiui.

Tai yra autoriaus nuomonė, už kurios turinį minfo.lt neatsako.