Nusižudęs Chemnico (Vokietija) klinikos vadovas: „nebegaliu dalyvauti genocide“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/nusi... 2021-11-23 05:01:00, skaitė 1241, komentavo 6

Nusižudęs Chemnico (Vokietija) klinikos vadovas: „nebegaliu dalyvauti genocide“

Nusižudė Chemnico (Vokietija) klinikos vadovas. Laiške, rastame įvykio vietoje, jis aiškina, kad nebegali dalyvauti genocide.

Antradienį daktaras Thomas Jendgesas, Chemnico klinikos vadovas, nusižudė nušokdamas nuo klinikos pastato Flemmingstrasse, Vokietijoje, viršaus, rašo „Bild“ . Jam buvo 55 metai, – rašo Stessnews

Nuo patirtų sužalojimų daktaras mirė vietoje. Jendgesas tik nuo 2021 m. spalio 1 d. buvo paskirtas vieninteliu Chemnico klinikos generaliniu direktoriumi. Nuo balandžio mėn. jis ėjo didžiausios Rytų Vokietijos savivaldybės ligoninės generalinio direktoriaus pareigas.

Savižudybės raštelyje gydytojas rašė, kad nebegali pakęsti „nuolatinio melo ir sukčiavimo dėl tariamai nekenksmingų skiepų“, susijusių su „XX“.

Dr. Thomas Jengesas parašė gana ilgą atsisveikinimo laišką, kurį jis norėjo, kad būtų paskelbtas. Jame jis aštriai kritikavo vyriausybės informacinę politiką dėl skiepų keliamą pavojų. Gydytojas nebegalėjo pakęsti nuolatinio melo, kad vakcinos neva nekenksmingos. Ir jis nebegalėjo daugiau apgaudinėti pacientų.

Laiške Jangesas griežtai smerkė gyventojų skiepijimą eksperimentine ir mirtina XX vakcina, kuri iš tikrųjų palei jį yra biologinis ginklas. Jo nuomone, tai genocidas ir nusikaltimas žmonijai.

Kadangi meras grasino jam atleidimu iš darbo, jei jis nepaklus ir atsisakys skiepyti klinikos pacientus, Jengesas esą neturėjo kitos išeities. Jis nenorėjo taikstytis su jokiais federalinės vyriausybės, valstijos vyriausybės ir jų pakalikų vykdomais nusikaltimais. Gydytojas savo savižudybę laikė vieninteliu būdu duoti signalą prieš visa tai.

Kaži ar Dulkiui ir Šimonytei prabils sąžinė ir jie abu susikibę rankomis užlips ant SAM stogo ir … Klausimas, aišku, retorinis.

Vygantas Kelertas