Aurimas Guoga: Brėkšta naujas amžius. 1. Artimiausia perspektyva

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-19 15:54:00, skaitė 727, komentavo 8

Aurimas Guoga: Brėkšta naujas amžius. 1. Artimiausia perspektyva

Pasidalinsiu savo matymu kas laukia toliau. Netikrumo metu viršų paima tie, kurie geriausiai žino ko nori. Kad ši valdžia susvyruos ir kris - manau visi suprantate, jog tai tik laiko klausimas. Tada į valdžią ateis kas tik nori, su sąlyga, kad savo laiku priešinosi leftizmui. Todėl mums reikia turėti aiškią viziją kokios ateities norime. Sąjūdžio laikais ateities vizijos pristigome - nekartokime šios klaidos.

Pačiu artimiausiu metu Pišas vis nuožmės. Čia viskas klostysis pagal filmo "Kalėjimas" scenarijų. Vienintelis sumetimas jiems liks sušvirkšti sveikuoliams savo nuodus - visos priemonės bus geros. Todėl valdžia darysis vis labiau sadistinė, o kad šalis eina velniop, jiems nerūpės. Pišas gyvens vienu tikslu - palaužti sveikuolius.

Taigi atsidursime diktatūroje, kurios atsiradimo būtinybė, kaip jie aiškins - visiems sušvirkšti išganingų vaistų. O kad susišvirkštusieji krenta kaip musės - patys žinote ką dėl to kaltins.

Žmonių atsakas į tai - sabotažas. Prisigalvosime visokių vis sumanesnių būdų kaip išvengti siautėjančio Pišo. Vieni emigruos, kiti užsidarys savo pasaulyje. Čia svarbu kuo anksčiau susikurti savitarpio pagalbos tinklus. Turime suprasti, kad nepaklusti Pišui - tai kova už savo ateitį. Reikia nusiteikti, kad kovodami galime ir nukentėti. Nekovodami nukentėsime labiau - jis (Pišas) mus sunaikins.

Kadangi nurodymų neklausyti apsimoka daug labiau nei jiems paklusti, tik laiko klausimas kai ji de facto neteks valdžios. Išleidinės nurodymus, tačiau niekas jų nevykdys - tik savižudžiai, tačiau šis kontingentas ribotas ir greitai pasibaigs. Jau šiandien dauguma Lietuvos žmonių sutinka, kad Pišo nurodymus reikia vykdyti tik dėl akių arba visai nevykdyti. Kuoktservator peržengė visas žmogiškumo ir teisėtumo ribas, todėl pilietiška jai priešintis.

Kaip matote, Pišas lieka ir ateityje dar labiau liks be valdžios atramos. Leis beprotiškus nurodymus, kurių niekas nevykdys.
Pamažu žmogiško gyvenimo ilgesys taps visuotinas, o ilgainiui visuomenė gauna apie ką svajoja (Jei kas nematėte, susiraskite apie tai Tiško kanaliuko laidą Vox populi vox dei).

Kol kas per anksti detalizuoti kaip žlugs kuoktservator režimas, tačiau jis negalės išlikti, jei mentališkai jo nepriimsime. Tai, kas pasmerkta žlugti ras būdų kaip pražūti, o tada mums atiteks sugriauta šalis. Verkiant prireiks gero atsakymo į klausimą Quo vadis - kur toliau?

Tai yra autoriaus nuomonė, už kurios turinį minfo.lt neatsako.