STALIN.LT - informaciniai sprogmenys paruošti!

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/JeQC3Hga5gw... 2021-11-17 21:22:00, skaitė 758, komentavo 11

STALIN.LT - informaciniai sprogmenys paruošti!

Lietuvoje pagal įstatymus nėra cenzūros, tačiau Lietuvoje yra į įstatymus kojas besivalanti ANTIlietuviška chunta ir jos komandas vykdantis VSD (Valstybės saugumo departamentas). Būtent VSD pastangomis ir "rekomendacijomis" laisvos ir nepriklausomos Lietuvos knygynai ir e-parduotuvės atsisakė platinti Nikolajaus Starikovo knygas. Maža to, Lietuvos bibliotekos lygiai taip pat spjaudamos į ŽMOGAUS LAISVĘ pačiam rinktis ir spręsti, ką jis nori skaityti, pašalino visas "pavojingas" knygas iš savo fondų.

Bet dabar nebe tie laikai, kai myžniai targašai ir myžniai biudžetininkai, pagąsdinti suskių iš VSD, gali nutildyti laisvą informacijos platinimą. Visas VSD "nerekomenduojamas" knygas Lietuvos ir užsienio skaitytojai gali įsigyti specialiai tam sukurtoje e-parduotuvėje STALIN.LT. Sėkminga internetinio knygyno veiklos pradžia rodo, kaip žmonėms reikalinga OBJEKTYVI nuomonė ir atsvara šlykščiai istorijos perrašinėtojų propagandai, užplūdusiai Lietuvą. Pirmosios knygos jau pasiekė savo skaitytojus:

https://youtu.be/JeQC3Hga5gw

Šiuo metu lietuviškai išleistos trys Nikolajaus Starikovo knygos, susilaukusios išskirtinio dėmesio ne tik skaitytojų tarpe, bet ir audringos reakcijos iš amžinų rusofobų:

"Stalin. Prisimename kartu" • 14,99 eur • https://stalin.lt/pagrindinis/26-stalin-prisimename-kartu.html
"Kas privertė Hitlerį užpulti Staliną?" • 14,99 eur • https://stalin.lt/pagrindinis/24-kas-priverte-hitleri-uzpulti-stalina.html
"Krizė. Kaip tai daroma" • 9,99 eur • https://stalin.lt/pagrindinis/22-krize-kaip-tai-daroma.html

VISOS TRYS N. Starikovo KNYGOS KOMPLEKTE! • tik 29,99 eurhttps://stalin.lt/pagrindinis/25-n-starikovas-lietuviskai.html

SIUNTIMAS LIETUVOJE - NEMOKAMAS (išskyrus Neringos sav.)

"Stalin. Prisimename kartu" •  Ši knyga padės jums išsiaiškinti sudėtingą istorinę epochą ir ne mažiau sudėtingą Stalino asmenybę. Jo biografija, pateikta realių istorinių įvykių kontekste, padeda suvokti jo poelgių motyvus. O juk faktai iš realių žmonių prisiminimų ir yra tikra istorija.

"Kas privertė Hitlerį užpulti Staliną?" • Kas valdo praeitį, tas kontroliuoja dabartį ir kurią ateitį. Istorija nuolatos yra perrašoma ir pritaikoma aptarnauti valdančio sluoksnio interesus. Ir tik įsigilinus į faktus  galima sužinoti tikruosius lėlininkus, nuo kurių sprendimų priklausė ir tebepriklauso milijonų žmonių gyvenimai.

"Krizė. Kaip tai daroma" • Mums aiškinama, kad "krizės atsitinka" arba "pribrendo"... Bet ar iš tikrųjų globalios pasaulinės ekonomikos krizės kyla kaip stichinės nelaimės, dėl nuo žmonių nepriklausomų aplinkybių? Koks yra krizės veikimo mechanizmas? Kodėl viso kapitalizmo įsigalėjimo laikotarpiu jos nuolatos kartojasi? Kuo čia dėta Federalinė Rezervų Sistema? Ir apskritai, kodėl doleris - pasaulinė valiuta priklauso ne JAV valstybei, o privačių bankų "kromeliui"?

---
STALIN.LT • Knygos, kurių bijo VSD!
E-parduotuvė https://stalin.lt
Informacija info@stalin.lt