Rusai pasipriešino fašistinių QR kodų įvedimui

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-17 21:30:00, skaitė 625, komentavo 6

Rusai pasipriešino fašistinių QR kodų įvedimui

Rusija nėra suvereni valstybė. Pasaulio Bankas ir TVF jai diktuoja ateities gaires. „Realizuojamas okultinis skaitmeninimos projektas – paversti mus transhumanistais“, - sako dr.Olga Četverikova.

Ne Rusija, o PSO vadovauja Rusijos medicinai. Rusijoje, kaip ir Lietuvoje, diegiamas fašistinis QR kodas. Apie tai plačiau dr.Olgos Četverikovos video. „Vyksta pasikėsinimas į konstitucinę Rusijos santvarką, konstitucinių piliečių teisių sunaikinimas“, - sako Četverikova.

https://www.youtube.com/watch?v=1O0xpiWZBj8

„Negalima leisti įvesti QR kodus. Fašizmas įvedamas fašizmą nugalėjusioje šalyje“, - sako Četverikova. „Tai kriminalinis nusikaltimas. Segregacija ir diskriminacija yra fašizmo principai. Valdžia testuoja galimybę įvedinėti QR kodus kai kuriose gyvenimo srityse“.

 Lapkričio 16 d. QR baudžiava Rusijoje buvo mėnesiui atidėta. Rusijos valstybės Dūma jį atidėjo.

Valstybės Dūmos vicepirmininko Piotras Tolstojaus žodžiais, Vyriausybė Valstybės Dūmai pateikė du įstatymų projektus dėl vadinamųjų QR kodų įvedimo, kurie sukėlė didelį rezonansą tarp rinkėjų. „Šiandien Dūmos taryba nusprendė neskubėti ir aptarti tai su regionais ir piliečiais“, - pasakė Tolstojus.

 Rusijos piliečiai aktyviai pasipriešino QR fašizmui, todėl valdžia žengė žingsnį atgal.

Portale Katiuša pabrėžiama, kad nors "blitzkrieg" buvo sužlugdytas, pasaulio valdžios agentai „Katiuša“ rašoma: „Rusijos Federacijos jėgos struktūrose jau kuria informacinę infrastruktūrą naujos QR teisės įgyvendinti. Tokie valstybės pareigūnai kaip ministras Muraška ir net gerbiamas Mozė Gintsburgas staiga pamiršo apie skiepus ir skandavo apie QR kodus kaip "pagrindinę koronaviruso prevencijos priemonę". Be to, Medicinos ministerija ketino QR kodus suteikti ir sveikiems žmonėms, t. y. tiems, kurie kreipiasi į gydytoją ir gauna pažymą, kad koronavirusu užsikrėtė besimptomiu būdu arba nesikreipdami į ligonines. Ir jie nori pridėti nuotraukas prie elektroninio dosjė, į kurį veda QR žyma, kad QR auspass galiausiai pakeistų Rusijos piliečio asmens tapatybės kortelę.“

Visose 85 Rusijos Federacijos federalinėse žemėse dabar galioja skiepų reikalavimai, taip pat taisyklės, pagal kurias norint patekti į tam tikras įmones, įstaigas ir viešąsias institucijas reikia turėti skaitmeninius sveikatos pažymėjimus. Daugelyje regionų asmenims, neturintiems QR kodų, atsisakoma suteikti įprastinę medicininę pagalbą.

Federaliniu lygmeniu Kremlius išreiškė paramą "bet kokioms priemonėms", kurios "skatina" rusus pasiskiepyti, tačiau primygtinai reikalauja, kad skiepijimasis išliktų visiškai savanoriškas.

Rusai „savanoriškai“ marmalizuojami vakcina „Sputnik V“. Apie problemas su šiuo marmalu esu rašęs prieš kelias dienas: „Kilo abejonių dėl pilnavertiškumo "Sputniko" , kurio savininkas neskiepytus asmenis pavadino "nepilnaverčiais visuomenės nariais".

image.png

Sausio mėnesį Rusijos prezidentas skaitė pagrindinį pranešimą Pasaulio ekonomikos forume.

Pradėdamas kalbą labai draugišku ir intymiu "mielas Klausai", V. Putinas priminė, kaip 1992 m. pirmą kartą susitiko su V. Švabu ir nuo to laiko reguliariai dalyvavo Ketvirtajai pramonės revoliucijai skirtuose renginiuose. Šią labai svarbią kalbą V. Putinas panaudojo ragindamas "išplėsti testavimo ir skiepijimo mastą" visame pasaulyje ir apibūdino COVID kaip egzistencinę grėsmę, dėl kurios būtinas glaudus tarptautinis bendradarbiavimas. Visą pasaulio ekonomiką iš pagrindų turės atkurti centriniai bankai, nes virusas tiesiog toks mirtinas ir destruktyvus.

image.png

QR vakcinacijos kodus diegti ES buvo sugalvota dar 2018 metais. Apie tai video žemiau:

https://www.youtube.com/watch?v=rDtebEjj398

Nuorodos:

http://katyusha.org/view?id=17730

https://lebionka.blogspot.com/2021/11/kilo-abejoniu-del-pilnavertiskumo.htmlhttps://off-guardian.org/2021/11/16/myth-vs-reality-in-covid-russia/Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786