Valstybė, kuriai Lietuva padeda žudyti rusus, išdavė mus. PAPILDYTA: neišdavė

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/valst... 2021-10-31 14:09:00, skaitė 560, komentavo 0

Valstybė, kuriai Lietuva padeda žudyti rusus, išdavė mus. PAPILDYTA: neišdavė

Nuo lapkričio 1 d. Ukraina atnaujina baltarusiškos elektros importą, pranešė naujienų agentūra TASS, remdamasi „NPC Ukrenergo“ interneto svetaine.

Anksčiau Ukrainos Energetikos ir anglies pramonės ministerija buvo paskelbusi, kad Ukraina nuo lapkričio neatnaujins elektros importo iš Rusijos ir Baltarusijos, nes turi pakankamai anglies atsargų šildymui ir pakankamai pinigų angliai įsigyti.

Tačiau greitai paaiškėjo, kad Ukraina neturi pakankamai anglies atsargų šildymui ir pakankamai pinigų angliai įsigyti.

Tad kovoje su pavojinga Baltarusijos elektrine, Lietuva šiame kovos lauke praktiškai liko viena.

PAPILDYTA spalio 30 d.

Ukraina toliau laikysis nuostatos neimportuoti elektros energijos iš Rusijos ir Baltarusijos net ir lapkričio 1-ąją sukakus šio draudimo terminui, spalio 30 d. pranešė Aukščiausiosios Rados energetikos komiteto pirmininkas Andrijus Herusas.

„Elektros energijos importo iš Rusijos Federacijos nuo lapkričio 1-osios nebus“, – per socialinį tinklą „Telegram“ paraše A. Herusas.

Taigi naujai paaiškėjo, kad Ukraina turi pakankamai anglies atsargų šildymui ir pakankamai pinigų angliai įsigyti.

skirt.png

Ekspertai.eu primena, kad Lietuva remia Ukrainą ne tik finansais ir karinėmis priemonėmis, bet taip pat komandiruoja daug specialistų ir politikų, kurie padeda mūsų kaimynui geriau įveikti korupciją, sparčiau artėti prie vakarietiškos kultūros ir integruotis į Europos Sąjungą bei NATO.

O oficialus Lietuvos atstovas Ukrainos kare su Rusija Jonas Ohmanas valstybinio transliuotojo eteryje yra informavęs, kad ukrainiečiai šiame kare stengiasi žudyti pirmiausia būtent rusų tautybės žmones.

Susiję:

Ši planetos vieta yra pasmerkta dėl Kremliaus keršto, tai yra keršto projektas