Aurimas Guoga: Trečioji sąmonės revoliucija

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-10-12 13:21:00, skaitė 426, komentavo 3

Aurimas Guoga: Trečioji sąmonės revoliucija

Gyvenu didelio atradimo nuotaikomis. Atsivėrė naujas pažinimo laukas, kurio ribas dar teks nustatyti. Dabar atrodo kad galimybės neišsemiamos.

Pirmoji mano sąmonės revoliucija buvo saviugda. Supratau, kad galiu keisti savo likimą keisdamas minčių eigą, o o po to ir įpročius. Kai kuriuos įpročius sunku išsiugdyti, tačiau jie itin vertingi. Ne tik pats įsiurbiau ir per save perleidau dešimtis knygų, bet ir leidau savąsias. Garsiausioji iš jų - audio knyga Nematoma sėkmės pusė.

Antroji mano sąmonės revoliucija buvo judaizmas. Supratau, kad visi aplinkui gali mielai ir ryžtingai klysti dėl brangiausių mums dalykų. Tada jie gyvena užguiti nelaimių, kurios nesibaigs kol jie nepatyrinės savo vertybių ir nepasirinks geriau. Čia pamatinis mano darbas - el. knyga Sėkmingos tautos idėja. 

Trečioji sąmonės revoliucija tik prasidėjo. Supratau, kad neįmanoma pavergti žmogaus, suknisti jam gyvenimo kol jis išsaugo kalbos grynumą. Pavyzdžiui, jis ir jo šeima liks saugūs, kol nepradės galvoti, kad lytiniai iškrypėliai yra stereotipų aukos; kol skiria rūpestį sveikata nuo imuniteto naikinimo ir taip toliau.

Šio perversmo pagrindinis veikalas - Tiško kanaliuko vaizdo įrašai.

Suprantu kad visuomenei sąmonės pokyčiams reikia laiko. Šį kartą jo neturime. Diktatūra slenka savo pasirinktu greičiu, todėl jau rytoj valdžia gali mus mėnesiams uždaryti namuose (vėlgi kalbinis brokas: uždaryti negali, gali tik liepti tai padaryti). Tai padarė Australijoje. Dėl kalbos iškraipymų valdantiesiems ar kas juos remia visiškai nučiuožė stogas, todėl sveiko proto iš jų daugiau nesitikėkite.

Šioje padėtyje kyla skubus reikalas perprasti kalbos revoliuciją ir bemat imtis reikiamo atsako. Priešingu atveju laukia beviltiška vergovė.

Gelbėjimosi ratas yra, jums tereikia ištiesti ranką ir į jį įsikibti. Aš savo dalį atlikau, dabar viskas priklauso nuo jūsų. Pradėkite nuo to, kad gerai įsiklausykite į 3-4 paskutines Tiško kanaliuko laidas. Atidžiai paskaitykite visa ką rašiau FB pastarąją savaitę. Tada ištaisykite savo kalbos deformacijas kurias sugebėsite aptikti.

Skleiskite šiuos dalykus kitiems, kad jie taip pat per trumpą laiką išsivalytų leftistų užnuodytą kalbą (nors iš tiesų leftistai tik inicijavo, savo kalbą užsinuodijome patys).

Supratau, kad kol nesileisime į jokį politinį korektiškumą, esame saugūs. Jei leisimės, prasidės nevaldoma slinktis į beprotystę. Štai kaip viskas lengva ir paprasta. Truputis sveiko proto, lašelis drąsos bei ryžto, ir Pišas išgaruos kaip blogas sapnas.