Arkivyskupas Vigano kviečia tikinčiuosius priimti į savo namus dėl koronės persekiojamus kunigus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-05 11:14:00, skaitė 554, komentavo 2

Arkivyskupas Vigano kviečia tikinčiuosius priimti į savo namus dėl koronės persekiojamus kunigus

Buvęs popiežiaus nuncijus Jungtinėse Amerikos Valstijose arkivyskupas Carlo Maria Vigano spalio 3 d. paskelbė naują laišką, kuriame prašo tikinčiuosius pasirūpinti kunigais, nukentėjusiais nuo valdžios organizuoto koronės teroro.

Spalio 3 d. paskelbtame naujame laiške arkivyskupas pasiūlė šią giliai asmenišką priemonę kaip būdą užtikrinti, kad kunigai galėtų laikyti Mišias už tikinčiuosius ir kad tikintieji gautų jų "dvasinę pagalbą".

"Katalikų tikintieji [turėtų] atverti savo namus kunigams, persekiojamiems globalizmo sąjungininkų vyskupų tironijos, ir padaryti juos prieinamus švęsti šventąją Mišių auką", - rašo Vigano.

LAIŠKAS APIE NESENIAI ĮVESTĄ PRIVALOMĄ SKIEPIJIMĄ KAI KURIOSE AMERIKOS VYSKUPIJOSE

Visi sužinojome, kad kai kuriose Jungtinių Amerikos Valstijų vyskupijose, ypač Čikagos arkivyskupijoje, bažnytinė valdžia įpareigoja savo dvasininkus ir tikinčiuosius darbuotojus skiepytis kaip sąlygą dalyvauti iškilmėse, liturginėje veikloje, pastoraciniame [darbe] ir net vien dėl to, kad jie yra kunigai, turintys tarnystę. Panašios despotiškos priemonės įvestos ir Italijoje bei kitose šalyse.

Iš kunigų, nesilaikančių Ordinaro nuostatų, bus atimti kunigystės gebėjimai ir pragyvenimo priemonės. Todėl bus uždaryta daug bažnyčių, o tai labai smarkiai pakenks salus animarum, nes trūks dvasininkų, galinčių pakeisti tuos, kuriems nebus įšvirkšta eksperimentinio genų serumo. Iš to, kas žinoma, yra nemažai sielų ganytojų, kurie pasipriešins, kas yra jų, kaip Amerikos piliečių ir katalikų, visiška teisė, aiškiai atsisakydami šventvagiškų ir neteisėtų nuostatų, kurios yra negaliojančios ir dėl kurių suinteresuotiesiems gresia konkretūs tiesioginiai pavojingi rimti šalutiniai padariniai, įskaitant mirties riziką. Nekalbant apie moralines pasekmes, kylančias sutikus skiepyti vaistą, kurio gamybai naudojamos iš abortų gautos vaisiaus ląstelių linijos.

Bergoglinės hierarchijos paklusnumas pandeminiam farsui ir vadinamosios vakcinacijos įvedimas Dievo tarnus pavertė pandemijos guru, vyskupus - eksperimentinio serumo pardavėjais, o visą bažnytinę bendruomenę - masinių eksperimentų auka. Tai yra precedento neturinti dieviškosios Kristaus Bažnyčios misijos, ganytojų galios ir kunigų įgaliojimų išdavystė, apreikštąją religiją pakeičiant pseudomoksliniu kultu, kuris ribojasi su stabmeldyste. Jei šie piktnaudžiavimai jau yra rimti, jei jie kyla iš civilinės valdžios, kurios korupcija ir interesų konfliktai dabar visuotinai žinomi ir smerkiami, tai dar rimtesnis yra bažnytinės valdžios bendradarbiavimas šiame visuotiniame nusikaltime.

Susidūrus su tokiais teisės pažeidimais, būtina nedvejojant pasmerkti sąmoningą hierarchijos bendrininkavimą velniškame globalistiniame Didžiojo persitvarkymo plane ir ryžtingai bei drąsiai priešintis šiai Šventojo Sosto ratifikuotai priespaudai.

Ryžtingai atnaujinu neseniai Dubuke (Ajovos valstija) vykusiame renginyje paskelbtą kreipimąsi dėl Atšauktų kunigų koalicijos, kviečiantį pasauliečius paremti savo kunigus koordinuotomis iniciatyvomis. Būtina įsteigti tarptautinį fondą, kuris rinktų tikinčiųjų aukas ir įnašus, atitraukdamas juos nuo parapijų ir vyskupijų, nuolaidžiaujančių dabartiniam Bergoglio režimui. Kai vyskupai pamatys, kad jų banko sąskaita paveikta, jie tikriausiai bus paskatinti sušvelninti savo darbą, susijusį su gerų kunigų išstūmimu. Tokios iniciatyvos kaip Koalicija už atšauktus kunigus ir kiti panašūs projektai yra neatidėliotinai reikalingi šią persekiojimo valandą. Kiekvienas iš mūsų pagal savo galimybes galėsime konkrečiai prisidėti - nebūtinai tik finansiškai - net paprasčiausiai skirdami savo aukas tiems, kurie jų nusipelnė, o ne tiems, kurie jomis naudojasi persekiodami gerus dvasininkus.

Katalikų tikintieji atveria savo namus kunigams, persekiojamiems globalizmo sąjungininkų vyskupų tironijos, suteikdami jiems galimybę švęsti šventąją Mišių auką. Susibūrusios prie šių namų altorių, susipriešinusios bendruomenės galės ir toliau deramai garbinti Švenčiausiąją Trejybę ir naudotis dvasine savo dvasininkų pagalba. Ir tegu broliška meilė, maitinama dalijimusi vienu tikėjimu ir malda, žymi Šventosios Bažnyčios, šiandien aptemdytos samdinių ir išdavikų, atgimimo pradžią.

+ Carlo Maria Viganò, arkivyskupas

buvęs apaštališkasis nuncijus Jungtinėse Valstijose

2021 m. spalio 3 d.

Dominika XIX Post Pentecosten

https://www.lifesitenews.com/news/breaking/?utm_source=featured&utm_campaign=usa