Romos deklaracija dėl koronės gydymo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-30 13:31:00, skaitė 609, komentavo 0

Romos deklaracija dėl koronės gydymo

SUSIRŪPINĘ GYDYTOJAI IR MEDICINOS MOKSLININKAI, 2021 M. RUGSĖJO 23 D.

Daugiau nei 6700 gydytojų ir medicinos mokslininkų visame pasaulyje pasirašė "Romos deklaraciją", siekdami įspėti piliečius apie mirtinas pasekmes, kurias sukelia beprecedentis Covid-19 politikų ir medicinos institucijų elgesys; toks elgesys, kaip neleidimas pacientams gauti gyvybę gelbstinčio ankstyvojo gydymo, šventų, gydytojo ir paciento santykių suardymas ir atvirų mokslinių diskusijų slopinimas siekiant pelno ir galios.

Deklaraciją sukūrė gydytojai ir mokslininkai per Romoje vykusį Covid aukščiausiojo lygio susitikimą ir ji iš karto paskatino gydytojų iš viso pasaulio palaikymą. Šie specialistai, kurių daugelis yra pirmosiose pandemijos gydymo linijose, patyrė grasinimų dėl karjeros, asmenybės žudymo, mokslinių straipsnių ir tyrimų cenzūros, užblokuotų socialinės žiniasklaidos paskyrų, manipuliacijų internetinės paieškos rezultatais, klinikinių tyrimų ir pacientų stebėjimų uždraudimo, jų profesinės istorijos ir pasiekimų sumenkinimo tiek akademinėje, tiek pagrindinėje žiniasklaidoje.

Nors deklaraciją pasirašiusių asmenų specializacijos, gydymo filosofijos ir medicininės nuomonės yra skirtingos, jie pakilo į bendrą poziciją prieš korporacijų, medicinos asociacijų, vyriausybių ir jų agentūrų autoritarines priemones. Deklaracijos tikslas - susigrąžinti lyderio vaidmenį įveikiant šią pandemiją.

Kartu su deklaracija pasirašiusieji sukūrė "Tik gydytojams - ir mokslininkams" skirtą COVID informacinę platformą, kad piliečiai galėtų priimti pagrįstus sprendimus dėl savo šeimų, netrukdomi, nemanipuliuojami, nepolitizuojami ir nesipelnydami iš išorinių jėgų, nesusijusių su gydytojo ir paciento santykiais.

Dr. Robertas Malone'as, mRNA vakcinų platformos architektas, skaito Romos deklaraciją:

Deklaracijos originalas ČIA. https://doctorsandscientistsdeclaration.org/

image.png

Mes, pasaulio gydytojai, vieningi ir ištikimi Hipokrato priesaikai, pripažindami, kad mūsų medicinos profesija atsidūrė kryžkelėje, esame priversti pareikšti;

KADANGI, mūsų didžiausia atsakomybė ir pareiga yra palaikyti ir atkurti medicinos orumą, sąžiningumą, meną ir mokslą;

KADANGI, vyksta precedento neturintis išpuolis prieš mūsų gebėjimą rūpintis pacientais;

KADANGI, viešosios politikos formuotojai nusprendė primesti visiems tinkančią gydymo strategiją, dėl kurios kyla nereikalingos ligos ir mirtys, užuot palaikę pagrindines individualizuoto, asmeninio požiūrio į pacientų priežiūrą koncepcijas, kurios, kaip įrodyta, yra saugesnės ir veiksmingesnės;

KADANGI gydytojai ir kiti sveikatos priežiūros paslaugų teikėjai, dirbantys pirmose gretose, remdamiesi savo epidemiologijos, patofiziologijos ir farmakologijos žiniomis, dažnai pirmieji nustato naujus, gyvybę galinčius išgelbėti gydymo būdus;

KADANGI gydytojai vis labiau atgrasomi nuo atviros profesinės diskusijos ir keitimosi idėjomis apie naujas ir atsirandančias ligas, o tai kelia pavojų ne tik gydytojo profesijos esmei, bet ir, kas dar svarbiau, tragiškiau, mūsų pacientų gyvybėms;

KADANGI dėl vaistinių, ligoninių ir visuomenės sveikatos agentūrų sudaromų kliūčių tūkstančiams gydytojų užkertamas kelias gydyti savo pacientus, todėl didžioji dauguma sveikatos priežiūros paslaugų teikėjų yra bejėgiai apsaugoti savo pacientus ligos akivaizdoje. Dabar gydytojai pataria savo pacientams tiesiog grįžti namo (kad virusas galėtų daugintis) ir grįžti, kai liga paūmės, todėl šimtai tūkstančių pacientų be reikalo miršta dėl nesugebėjimo gydyti;

KADANGI tai nėra medicina. Tai nėra priežiūra. Tokia politika iš tikrųjų gali būti laikoma nusikaltimu žmonijai.

TODĖL:

NUSPRĘSTA, kad gydytojo ir paciento santykiai turi būti atkurti. Medicinos esmė yra šie santykiai, kurie leidžia gydytojams geriausiai suprasti savo pacientus ir jų ligas, nustatyti geriausią sėkmės tikimybę suteikiantį gydymą, o pacientas yra aktyvus jų priežiūros dalyvis.

NUSPRENDĘ, kad politinis kišimasis į medicinos praktiką ir gydytojo ir paciento santykius turi būti nutrauktas. Gydytojams ir visiems sveikatos priežiūros paslaugų teikėjams turi būti suteikta laisvė užsiimti medicinos menu ir mokslu nebijant keršto, cenzūros, šmeižto ar drausminių priemonių, įskaitant galimą licencijos ir ligoninės privilegijų praradimą, draudimo sutarčių praradimą ir valstybinių įstaigų bei organizacijų kišimąsi - tai dar labiau trukdo mums rūpintis pacientais, kuriems to reikia. Labiau nei bet kada anksčiau reikia saugoti teisę ir galimybę keistis objektyviais moksliniais atradimais, kurie padeda geriau suprasti ligas.

NUSPRENDĘ, kad gydytojai privalo ginti savo teisę skirti gydymą, laikydamiesi principo PIRMIAUSIA, NEPADARYTI KLAIDOS. Gydytojams neturi būti ribojama teisė skirti saugų ir veiksmingą gydymą. Šie apribojimai ir toliau sukelia nereikalingas ligas ir mirtis. Pacientams, išsamiai informuotiems apie kiekvienos galimybės riziką ir naudą, turi būti atkurtos teisės gauti tokį gydymą.

NUSPRENDĘ, kad kviečiame pasaulio gydytojus ir visus sveikatos priežiūros paslaugų teikėjus prisijungti prie šio kilnaus tikslo, nes siekiame atkurti pasitikėjimą, sąžiningumą ir profesionalumą medicinos praktikoje.

NUSPRENDĘ, kad kviečiame pasaulio mokslininkus, kurie yra įgudę atlikti biomedicininius tyrimus ir laikosi aukščiausių etikos ir moralės normų, reikalauti, kad jie galėtų atlikti ir skelbti objektyvius empirinius mokslinius tyrimus, nebijodami susidorojimo su savo karjera, reputacija ir pragyvenimo šaltiniu.

PASIRYŽĘ, kad kviečiame pacientus, kurie tiki gydytojo ir paciento santykių svarba ir galimybe būti aktyviais savo priežiūros dalyviais, reikalauti galimybės gauti mokslu pagrįstą medicininę pagalbą.

TAI PATVIRTINDAMI, žemiau pasirašę asmenys pasirašė šią deklaraciją pirmąją jos surašymo dieną.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka