Landsbergių bendruomenė (Šaika) eina į ataką – priverstinė vakcinacija neišvengiama

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lands... 2021-09-26 22:21:00, skaitė 1042, komentavo 6

Landsbergių bendruomenė (Šaika) eina į ataką – priverstinė vakcinacija neišvengiama

Idėjų nestokojanti Landsbergių bendruomenė, save atvirai vadinanti ŠAIKA, neslepia, kad būtina prievartinė vakcinacija, norint suvaldyti siaučiančias pandemijas Lietuvoje – t.y. koronaviruso bei nesivakcinuojančių žmonių.

Lietuva čia galėtų pademonstruoti lyderystę ir pasauliui parodyti, kad mūsų šalis nors ir nedidelė teritorine prasme, yra pavyzdys daugeliui proto ir dvasingumo prasme.

„Žaibiškai kylantis COVID-19 atvejų skaičius grąžino į viešąją erdvę diskusiją dėl pandemijos valdymui taikomų veiksmų ir jų efektyvumo sergamumo slopinimui. Stovėdami kryžkelėje mąstome, kokios priemonės turėtų būti taikomos, kad nepasuktume griežto karantino taku“, - skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos portalo publikacijoje „Apie naują karantiną kalba vis garsiau: po kaukių grąžinimo lauktų daug didesni pokyčiai • iškėlė priverstinės vakcinacijos idėją“.

Apie tai svarsto Sveikatos apsaugos viceministrė Aušra Bilotienė-Motiejūnienė, mokslininkas Vaidotas Zemlys-Balevičius ir epidemiologas Gytis Dudas.

Informuojama, kad „griežta rekomendacija dėvėti apsaugines veido kaukes buvo suprasta kaip leidimas jų nedėvėti visai“.

„Mes turime saugotis, nes atsiranda nemažas skaičius protrūkių mokyklose, kas yra normalu šaltajam sezonui. Įtaką daro ir į prekybos centrus atvykstantys žmonės: rekomendacijos dėvėti kaukes, matyt, nepakanka. Žiūrint į skaičius ir norint likti ne karantininiame rėžime, turėtume imtis priemonių. Pasaulio sveikatos ir kitos tarptautinės organizacijos rekomenduoja ir vakcinaciją turintiems asmenims dėvėti kaukes. Kadangi šiuo metu rekomendacija neveikia, mėginsime sugriežtinti ir kalbėti apie uždaras patalpas“, - mąsto A. Bilotienė-Motiejūnienė.

Moteris įsitikinusi, kad „atsakomybę už kaukių dėvėjimą turėtų jausti patys žmonės: neįmanoma prie kiekvieno asmens pastatyti jų dėvėjimą kontroliuojantį specialistą“.

„Juokaudama priduria, kad nereikėtų laukti, kol prieis policininkas“, - skelbia nepriklausoimas Landsbergių leidinys.

Pranešama, kad „mokslininkas V. Zemlys-Balevičius taip pat nemato kitos išeities kaip tik įvesti papildomas apsaugos priemones“.

Mokslininkas negali atsistebėti „staigiu žmonių nenoru dėvėti apsaugines veido kaukes, kai jų nešiojimas buvo privalomas visus metus“.

„Jeigu epidemija nelabai plinta, mes galime pasitikėti vien tik vakcinavimu, bet jeigu įsibėgėja tie skaičiai, o dabar tie skaičiai pakankamai dideli, tai natūralu, kad mums reikia papildomų priemonių“, - išprotavo V. Zemlys-Balevičius.

Kas nori daugiau sužinoti, ką pasišnekėjo minėta trijulė, mokantis skaičiuti nepriklausomas Landsbergių leidinys, pritaikius nuolaidą, prašo susimokėti bent 1 centą.

ddsddd.jpg

Ekspertai.eu primena, kad prievartinei vakcinacijai Lietuvos teritorijos administratioriai tvarkingai pasiruošė priėmusi visus reikalingus įstatymus.

Tam, kad Karo policijos pareigūnai teisėtai, nesuvokiantiems vakcinavimosi prasmės, visiems be išimties galėtų padėti įvykdyti misiją „petys už laisvę“.

Apie tai daugiau rasite žemiau esančiuose nuorodose.

P. S.