Radžvilo Sinica nokautavo filosofus Martinkų ir Degutį – tai vatnikai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/radzv... 2021-09-21 09:30:00, skaitė 617, komentavo 1

Radžvilo Sinica nokautavo filosofus Martinkų ir Degutį – tai vatnikai

Vytautas Sinica ir Vytautas Radžvilas tripalvės ir savo partijos šūkio fone.

Vytauto Radžvilo politinės partijos „Nacionalinis susivienijimas“ padėjėjas, politikos mokslininkas Vytautas Sinica stipriai sukritikavo filosofus Andrių Martinkų ir Algirdą Degutį.

Viename vaizdo įrašų platformoje youtube platinamame įraše, kuriame moksliškai buvo siekiama išsiaiškinti, kas tai yra vatnikai, V. Sinica neslėpė savo nuostabos, iki ko nusirito A. Martinkus ir A. Degutis.

Paaiškėjo, kad minėti filosofai yra vatnikai.

Plačiau apie tai rugsėjo 20 d. „PressJazz TV“ laidoje „2K+“:

Ekspertai.eu primena, kad V. Radžvilas su bendraminčiais yra paskelbęs, kad „dalyvavimas NATO ir Europos Sąjungoje Lietuvai padeda atsispirti prieš vis agresyvesnę putiniškos Rusijos politiką regione bei mėginimus įtakoti mūsų šalies politinį, ekonominį gyvenimą“.

„Partnerystė su euroatlantinės bendrijos šalimis yra esminis mūsų valstybės saugumo, gerovės ir klestėjimo ramstis“, - po tokiais žodžiais su keliais Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio pirmeiviais pasirašė filosofas, 2018 m. minint šio Sąjūdžio trisdešimtmetį.

Ekspertai.eu taip pat primena, kad vietos Seime siekusi partija „Nacionalinis susivienijimas“ savo programoje yra įsipareigojusi „priešintis ES kariuomenės kūrimui, dubliuojančiam NATO veiklą Europoje ir pavojingai skaldančiam euroatlantinę vienybę, didinančiam įtampą su svarbiausia Lietuvos užsienio politikos partnere ir saugumo garantu – JAV“.

„Priklausomybė euroatlantinei bendrijai yra kertinis Lietuvos civilizacinio ir geopolitinio tapatumo dėmuo. Ji lemia ir nekintantį Lietuvos interesą būti NATO ir Europos Sąjungos nare“, - rašoma partijos programoje.

Ši partija siekia, kad energetinio saugumo srityje būtų atšauktas ES pritarimas „Nord Stream 2“ projektui, o ES mastu turi būti aiškiai įtvirtintas ir principingai bei nuosekliai taikomas lygus nacių ir sovietų režimų nusikaltimų vertinimas.