Melaginga tolerancija. Atėjūnai žudo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-16 14:35:00, skaitė 668, komentavo 3

Melaginga tolerancija. Atėjūnai žudo

Moterų nužudymai Austrijoje: beveik kas antras nusikaltėlis - ne austras.

Šiais metais Austrijoje buvo nužudyta 21 moteris. Beveik pusė (47%) įtariamų nusikaltėlių gimė užsienyje, šioje šalyje buvo tik svečiai ir neturėjo leidimo gyventi - tai patvirtina dabartiniai "Krone" turimi duomenys. Integracijos ministrė Susanne Raab (ÖVP) pasakė: "Negalime užmerkti akių prieš šiuos faktus. Negalime užglaistyti, kai neproporcingai didelė dalis nusikaltėlių čia atvyksta iš užsienio. Neteisingai suprasta tolerancija aukoms nieko neduoda. Turime imtis griežtų veiksmų prieš šiuos nusikaltėlius."

Austrijoje, kaip ir kitos ES šalys, prieglobsčio prašytojo statusas gali būti panaikintas tik priėmus kaltinamąjį nuosprendį.

image.png

Hückelhovenas (ŠRV): turkas užmušė kaimyną samurajaus kardu.

"Sunaikinkime šią Europą kartu!". Sekmadienio vakarą Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje, Hückelhovene, vadovaudamasis gerai žinomu žaliųjų kandidato į kanclerius rinkimų kampanijos šūkiu, 47 metų turkas samurajaus kardu nužudė savo kaimyną (37 m.). Per kruviną išpuolį taip pat buvo sužeistas 57 metų vyras.

Pi-news rašoma: Apie 21.15 val. iš keturių šeimų namo buvusioje kalnakasių gyvenvietėje Hückelhoven-Ratheim staiga pasigirdo šūviai. Pirmame aukšte esančiame bute sunerimę NRW pareigūnai ir greitosios pagalbos gydytojas rado krauju paplūdusį vyrą. Turkų kilmės nukentėjusiajam pagalba atėjo per vėlai - kitam vyrui, kurį taip pat užpuolė žudikas, teko skubiai kreiptis į gydytoją.
Dienraštis „Die Welt“ tolerantiškai nušvietė šį įvykį. Nei žodžio samurajaus kardą: „...Tačiau 37-erių ir 57-erių metų vyrai su savimi ginklų neturėjo. 47 metų vyras buvo suimtas. Jis kaltinamas netyčiniu nužudymu ir pavojingu kūno sužalojimu."

Quo vadis, Europa?