Izraelio vyriausiojo rabinų teismo verdiktas dėl modernių skiepų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-09 08:09:00, skaitė 974, komentavo 3

Izraelio vyriausiojo rabinų teismo verdiktas dėl modernių skiepų

Marija Šukšina 4-tojo diskusijų stalo posėdžio metu perskaitė Izraelio rabinų teismo nutarimo išvadas dėl skiepų (1:50: 25).

 

M.Šukšina: Nesenai įvyko rabinų teismas, kuris nutarė:

https://www.youtube.com/watch?v=LbvGv5IUfmk&t=6625s

Išklausęs kviestų ekspertų grupę, atsižvelgdamas į beprecedentį spaudimą žmonėms visame pasaulyje, su tikslu priversti juos vakcinuotis ir, atsižvelgdamas į kompleksą pavojų išplaukiančių iš naudojimo moksliškai reikiamu būdu nepatikrintų preparatų, rabinų teismas nutarė:

1. Nurodytų preparatų naudojimas kategoriškai neleistinas bet kokiu pavidalu ir neleistinas vertimas juos naudoti, ir tuo labiau neleistinas jų naudojimas vakcinuoti vaikus. Žala nuo tokios vakcinacijos gali žymiai viršyti žalą nuo pačios ligos ir kategoriškai neleistina daryti eksperimentus su žmonėmis.

2. Teismas kreipiasi į pasaulio visuomenę ir kviečia viso pasaulio žmones nebūti abejingais šiems įvykiams, nestovėti ant žmonių kraujo ir padaryti viską, kad neleisti tokio beteisiškumo.

Bendrininkavimas ar abejingumas negali būti atleisti nei Dievo, nei žmonių.

Teismas kviečia viso pasaulio žmones dėti visas jėgas ir priemones, ir esant būtinybei viską paaukoti, kad užkirsti kelią tam, kas neleistina bet kokia forma.

Rabinų teismo nutarimą pasirašė rabinai: Cvi Grienhauz, Moisha Mardenheim, Jom Michaeli, Teismo sekretorius Jacob Josiph.