Atėjo metas apsispręsti. Atėjo metas atlikti pareigą pirmiausia sau pačiam, savo vaikams, savo artimiesiems, savo kaimynams, savo tautiečiams ir savo valstybei!

Autorius: Arnas Ilgauskas Šaltinis: https://t.me/DidysisSeimosGyni... 2021-09-06 17:28:00, skaitė 754, komentavo 18

Atėjo metas apsispręsti. Atėjo metas atlikti pareigą pirmiausia sau pačiam, savo vaikams, savo artimiesiems, savo kaimynams, savo tautiečiams ir savo valstybei!

Nebežinau kokiais dar žodžiais ir argumentais reikia pakviesti į Vilnių, rugsėjo 10 diena...

Kokias dar žodžiais paaiškinti, kad į šią valstybę investuotas visas mūsų gyvenimas, mūsų gi akyse nuleidžiamas į unitazą? 

Kokių žodžių dar reikia, kad suprasti jog šios valdžios nepaliestų tikrai neliks, net jei šiandien dar Jūsų tai ir nepalietė (arba to nepastebėjote)? 

Kokie žodžiai turi pažadinti, kad pamatytume už kiekvieno namo durų stovinčią didžiulę totalitarinio režimo ir diktatūros grėsmę? 

Kokių tekstų, vaizdų ar skonių dar reikia, kad pamatyti akivaizdų faktą – kiekvienas jau esame apsuptas ir „glostomas“ valdžios prievartos? Ir tik laiko (dienų) klausimas kada glostymas pavirs galutiniu uždusinimu.

Kaip dar reikia šaukti, kad tiesioginės prievartos šiandien ne(at)pažinusi žmonių dalis suprastų, kad ryt jie su šia prievarta susipažins tiesiogiai ir be ceremonijų?

Kokį dar aiškinimo būdą pasirinkti, kad ramų gyvenimą išmainę į laisvę, prarasite abu? Ir labai greitai.

Kaip dar įrodyti, kad piliečiai, nedalyvaujantys valstybės valdyme, yra asmenys, viešai atsisakantys savo pilietinių teisių ir savo rankomis tiesiantys kelią diktatūrai?

Kokiu dar būdu priminti, kad dėl šiandieninių pilietinių laisvių ir teisių Europos gyventojų kova tęsėsi daugiau kaip 200 metų, o dabar šios rašytinės pilietinės teisės ir laisvės per kelis mėnesius jau baigiamos ištrintos iš popieriaus ir skubamos ištrinti ir iš mūsų galvų bei atminties?

O gal mes niekada ir neturėjome tos, vardan kurios čia viskas...??

Atėjo metas apsispręsti. Atėjo metas atlikti pareigą pirmiausia sau pačiam, savo vaikams, savo artimiesiems, savo kaimynams, savo tautiečiams ir savo valstybei. Atėjo metas susigrąžinti tai, kas buvo prarasta ar baigiama prarasti.

Su tais, kurie dar neprarado sąžinės, su tais, kurie negimė ir niekada nebuvo vergais -  rugsėjo 10 d. pasimatysime Vilniuje!