„Gustuko picerija“: Paprastų žmonių verslo asociacija pradeda savo darbus

Autorius: Gustuko picerija Šaltinis: https://minfo.lt/verslas/strai... 2021-08-28 12:13:00, skaitė 739, komentavo 1

„Gustuko picerija“: Paprastų žmonių verslo asociacija pradeda savo darbus

Suprantame, kad esame mažytis provincijos verslas, bet ar tai turėtų mus, Gustuką, sustabdyti nuo vieno didžiausio mūsų gyvenime sukurto projekto. Aišku, kad ne.

Tad ledai pajudėjo, gal net sakytume ledkalnis... Vakar įkurta paprastų žmonių verslo asociacija pradeda savo darbus. Jos tikslas - visus smulkiuosius verslus suvienyti bendriems darbams. Lietuvos istorijoje dar nėra buvę tokios stiprios , nepriklausomos verslų bendruomenės, prie kurios jau dabar nori prisijungti virš šimto įmonių. Ar suprantate kokia jėga tampame? Asociacijos teisiniu veidu tapo mūsų draugas, teisininkas Mozeris Alvis. Prie jo prisijungs ir daugiau stiprių teisininkų.

„Petys už laisvę“ turbūt iki skausmo visiems žinoma frazė, kuri kainavo mums mokesčių mokėtojams ne vieną milijoną. O mūsų klerkams pritrūko 18 eurų tai užregistruoti. Liūdna, kad mūsų valstybėje už nieką niekas neatsako... Nuo šiandien tai visų mūsų laisvų žmonių šūkis.

Kažkoks paradoksas. Dar neįkūrėme asociacijos, o jau daugybę norinčių prie jos prisijungti, neinvestavome nei vieno euro į reklamą, o jau esame reklamuojami milijonais. Tai sėkmė ar likimas?

Mūsų asociacijos „Petys už laisvę“ reklaminiu veidu tapo mūsų mylimiausias ministras.

Norintys prisijungti kreipkitės el.paštu info@petysuzlaisve.com

Šaltinis