Šimonytė paneigė teiginį, jog kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo miršta žmogus

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/simon... 2021-08-27 12:15:00, skaitė 770, komentavo 8

Šimonytė paneigė teiginį, jog kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo miršta žmogus

I. Šimonytė

Premjerė Ingrida Šimonytė pranešė, kad teiginys, jog kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo miršta žmogus, yra atviras melas. Ji taip pat informavo, kad kai ją vadina Hitleriu, moteris neatsako tuo pačiu ir kito žmogaus negražiai nevadina.

Apie tai skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos portalo publikacijoje „Šimonytė: jei žmogus nusprendė nesiskiepyti, tai galioja draudimo sistemoje veikiantis principas“.

Iš kur moteris ištraukė tokią informaciją su teiginiu, kad kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo miršta žmogus, nepatikslinama.

„Ir tai nereiškia, kad aš menkinu žmogų kaip asmenį. Tiesiog sakau, kad tas žmogus skelbia netiesą, ir aš esu pasirengusi tą netiesą paneigti. Ne aš tą žmogų kaip nors negražiai vadinu – tai jis mane vadina Hitleriu”, - interviu nepriklausomam Landsbergių bendruomenės leidiniui atskleidė vyriausybės vadovė.

Gal I. Šimonytei apie kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo mirštantį žmogų papasakojo Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys? Ar koks kitas asmuo?

O gal apie kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo mirštantį žmogų politikė perskaitė kokiame nors visuomeniniame tinkle ir priėmė tai už rimtą pinigą?

Na, bet jei vis tik tokią informaciją, apie tai, kad kas dešimt minučių ligoninėje nuo skiepo miršta žmogus, premjerei suteikė ministras A. Dulkys, tada stebėtis neverta – šis vyrukas nors ir pasižymi ribota fantazija, tačiau niekas negalėtų paneigti, kad jo kasdieniai, kaip roboto kartojami riebūs nusišnekėjimai, neturi svorio nusikalbėjimo ir dezinformacijos srityje.

A. Dulkio rugpjūčio mėnesio vienu iš hitu, pasimėgauti galima čia:

Keli susiję:

Pasiskiepiję neturi būti palikti kvailio vietoje – reikalingas visuomenės solidarumas

dulkys%20suksta-03.jpg