Vėgėlei negailestingai smogė ir Bilotaitė su Dulkiu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/vegel... 2021-08-23 15:22:00, skaitė 1284, komentavo 9

Vėgėlei negailestingai smogė ir Bilotaitė su Dulkiu

Ministrai A. Bilotaitė ir A. Dulkys. Tarpe jų firminis ženklas „Mes jūsų darbelių nepamiršim, išsisukti nepavyks“.

Advokatų tarybos pirmininko Igno Vėgėlės kalbą, pasakytą rugpjūčio 21 d. Visuotiniame advokatų susirinkime, jau įvertino garsūs Lietuvos autoritetai. Apie tai skelbėme publikacijoje „Po skandalingos kalbos, Vėgėlė neišvengė skaudžių Katausko, Tapino, Šindeikio, Žalimo, Raskevičiaus kirčių“.

Rugpjūčio 23 d. nepriklausomas Žmonių partijos portalas paviešino ir Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės ir Sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio dūrius A. Vėgėlei.

„Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė, paklausta apie audrą sukėlusią Advokatų tarybos pirmininko Igno Vėgėlės kalbą, su apgailestavimu pareiškė, kad „ kai kurie asmenys, užimantys tam tikras svarbias pozicijas, naudojasi šita situacija, ir kelia dar didesnes įtampas“. Neigiamai I. Vėgėlės kalbą įvertino ir sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys“, - skelbiama analitinėje apžvalgoje „Dulkys apie audrą sukėlusią Vėgėlės kalbą: pasisakyme buvo subjektyvių interpretacijų ir suvokimo klaidų“.

A. Bilotaitė informavo, „kad šiuo metu mums ypač reikalingas susitelkimas“.

„Tik ir siekia Baltarusijos A. Lukašenkos režimas, kad būtų įvairios provokacijos, kad būtų keliamos įtampos mūsų viduje, ir tenka apgailestauti, kad kai kurie asmenys, užimantys tam tikras svarbias pozicijas, naudojasi šita situacija ir kelia dar didesnes įtampas“, - atskleidė moteris.

Aštrių žodžių negailėjo ir A. Dulkys, kuris neigiamai įvertino I. Vėgėlės kalbą.

„Visų pirma, matyt, pats pranešimas yra labai ryškus, išgrynintas individualistinės pasaulėžiūros naratyvu – yra tokia paradigma, kuri suabsoliutina tik individo teises, tačiau visame pranešime, jei neklystu, net nebuvo kalbama apie individo pareigas“, - atskleidė A. Dulkys.

Pasak vyriškio „visi sprendimai yra teisėti, yra vadovaujamasi įstatymais ir jie visi tuo yra pagrįsti“.

A. Dulkys pažymėjo, kad „Lietuva vadovaujasi ir tarptautine, ir nacionaline teise, ir dalyvauja pandemijos valdyme, įvertindama visas geriausias rekomendacijas, kurios yra būtinos“.

„Pasisakyme buvo subjektyvių interpretacijų ir suvokimo klaidų“, - pabrėžė ministras.

Su visa oponentus sukrėtusia I. Vėgėlės kalba, kuria jis išsakė nemažos dalies Lietuvos gyventojų poziciją, galima susipažinti čia:

Keli susiję:

Ar su A. Dulkio smegenim nieko blogo neatsitiko? Ministro atsakymas į klausimą labai suneramino

Robotas A. Dulkys: mūšio lauke paskaitų niekas neveda ir knygų niekas neskaito

A. Dulkys mėgaujasi tyčiodamasis iš žmonių