Kas yra pavojingiausias Didžiosios pandemijos organizatoriams. Prof. Valentinas Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-21 22:27:00, skaitė 881, komentavo 3

Kas yra pavojingiausias Didžiosios pandemijos organizatoriams. Prof. Valentinas Katasonovas

Medicinos pogromas

Šiandien mažai raštingų žmonių abejoja, kad kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) paskelbtą COVID-19 pandemiją sukėlė žmogus. Kad "pandemija" yra tik įžanga į eilę pasaulinių pertvarkymų "Didžiojo perkrovimo" (Klauso Schwabo išsireiškimas). Tie, kurie tai supranta, ironiškai vadina tai kas vyksta "Didžiąja pandemija".

"Didžiosios pandemijos" organizatoriai turi daug priešininkų ir kritikų. Pirmiausia tai medikai, kurie teigia, kad COVID-19 viruso epidemija puikiai atitinka tipiškos sezoninio gripo epidemijos parametrus. Ir kad dėl COVID-19 susirgusių ar mirusių asmenų skaičius buvo dirbtinai kelis kartus padidintas. Todėl priemonės, kurių imasi valdžios institucijos kovai su "didžiąja pandemija", kelia grėsmę žmonių laisvei, sveikatai ir net gyvybei.

Antroje gretoje - drąsūs ir sąžiningi teisininkai ir politikai. Pavyzdžiui, amerikiečių teisininkas Robertas Kenedis jaunesnysis, kuris nuo 2000-ųjų vidurio JAV kovoja prieš pavojingą vaikų skiepijimą.

Galiausiai yra labai maža grupė žmonių, kurie atskleidė "Didžiosios pandemijos" organizatorių planus ir iš pradžių dirbo Didžiajai farmacijai. Jie yra pavojingiausi "Didžiosios pandemijos" planui, nes žino, kas vyksta virtuvėje.

Pirmasis toks "perbėgėlis" yra Geertas Vanden Bossche, vokiečių virusologijos ir vakcinų specialistas, daktaras. Jis dirbo akademinio mokslo srityje, bendradarbiavo su didžiosiomis farmacijos bendrovėmis vakcinų kūrimo ir gamybos srityje (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Trejus metus dalyvavo Bilo ir Melindos Geitsų fondo "Global Health Discovery" programoje Sietle (JAV). Dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI), kur buvo Ebolos vakcinos programos vyresnysis programos vadovas. Po karjeros GAVI jis persikėlė į Vokietijos infekcijų tyrimų centrą Kelne, kur ėjo vakcinų kūrimo skyriaus vadovo pareigas.

 

image.png

Bossche pradėjo abejoti dėl GAVI kurso dar 2015 m. Jis kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, naudotos atliekant žiedinio skiepijimo bandymą Gvinėjoje, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir duomenų ataskaita, kurią PSO 2015 m. paskelbė žurnale "Lancet", buvo nusiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros institucijoms ir reguliavimo institucijoms, susijusioms su Ebolos vakcinacijos programa, tačiau tuo metu publikacija buvo ignoruojama.

Ir štai čia yra sensacija! 2021 m. kovo 6 d. Gertas Vanden Bossche paskelbė atvirą laišką dėl skiepų nuo koronaviruso. Jis pavadintas "Visoms pasaulio valdžios institucijoms, mokslininkams ir ekspertams, kuriems jis gali būti svarbus: visam pasauliui". Jis įspėja, kad preparatų nuo COVID-19 vartojimas gali sukelti visuotinį žmonių imuniteto susilpnėjimą. Bossche įspėja apie galimą ilgalaikį skiepų poveikį ir siūlo nedelsiant nutraukti masinio skiepijimo kampaniją. Dabartiniai preparatai negali būti vadinami vakcinomis, jie nepraėjo būtino bandymų ciklo. Tai eksperimentiniai preparatai, kurių vartojimas griežtai reglamentuojamas. "Dėl pandemijos metu cirkuliuojančių viruso mutacijų gali atsirasti gerokai pavojingesnių viruso atmainų... Šios mutacijos taip pat gali būti tolerantiškos dabartinių vakcinų sudedamosioms dalims", - rašo vokiečių virusologas. Jis mano, kad virusinio imuniteto praradimo padarinių atsiradimas yra viena iš pagrindinių grėsmių masiniam skiepijimui. Be to, skiepyti asmenys galiausiai kels didžiausią grėsmę aplinkiniams: jie taps pagrindiniais infekcijos šaltiniais dėl prarasto virusinio imuniteto.

Antrasis "perbėgėlis" yra anglas Michaelas Yeadonas, buvęs "Pfizer" mokslinių tyrimų padalinio Anglijoje vyriausiasis mokslininkas ir viceprezidentas. 16 metų jis dirbo "Pfizer" kaip alergijų ir kvėpavimo takų ligų tyrėjas ir atitinkamų preparatų kūrėjas. John La Mattina, buvęs "Pfizer Global Researchand Development" prezidentas, gerai pažinojęs Yeadoną, apibūdina jį taip: "Jo grupė buvo labai sėkminga ir sukūrė keletą junginių, kurių buvo pradėti ankstyvieji klinikiniai tyrimai.

image.png

2011 m. Michaelas Yeadonas tapo vienu iš steigėjų biotechnologijos įmonės "Ziarco", kurioje buvo sukurtas vaistas "Ziarco", žinomas kaip ZPL389; tai buvo "pirmasis savo klasėje peroralinis preperatas vidutinio sunkumo ir sunkios egzemos gydymui." Dirbdamas "Ziarco", Yidonas, kaip aukščiausio lygio specialistas, konsultavo dvi Bostono biotechnologijų bendroves - "Apellis Pharmaceuticals" ir "Pulmatrix Inc."

Praėjusį pavasarį jis socialinėje žiniasklaidoje pradėjo skelbti savo nuomonę apie "pandemiją", kuri, švelniai tariant, nesutapo su PSO, Jungtinės Karalystės sveikatos departamento ir "Pfizer" nuomone. Pirma, jis pabrėžė, kad COVID-19 viruso infekcija nebuvo "pandemija". Antra, jis teigė, kad COVID-19 (sergamumo ir mirtingumo) statistika Anglijoje yra labai perdėta. Trečia, jis parodė absurdiškumą tokių kovos su infekcija priemonių, kaip distancija, saviizoliacija ir kaukių dėvėjimas. Ketvirta, jis pavadino PGR testų naudojimą absurdišku. Penkta, jis prognozavo, kad COVID-19 infekcija, kaip ir sezoninis gripas, greitai išnyks. Netrukus jis atsisakė pastarojo teiginio ir vietoj jo pareiškė, kad COVID-19 infekcija jo šalyje palaikoma dirbtinai.

Stebėtina, kad dar praėjusių metų pirmoje pusėje Michaelas Yeadonas netgi pritarė idėjai sukurti vakciną nuo COVID-19. Jis manė, kad kai kurių kategorijų žmonėms, kurių sveikata yra sutrikusi, tai galėtų būti naudinga. Tačiau praėjusią vasarą jis persigalvojo. Tie, kurie šiandien bando morališkai sunaikinti Michaelą Yeadoną, kaltina jį nenuoseklumu ir net kvailumu. Vis dėlto manau, kad Maiklas Yeadonas jau praėjusių metų viduryje ką nors žinojo apie vakcinų kūrimo projektus, tokius kaip "Pfizer-BioNTech", "Moderna", "AstraZeneca" ir "Johnson & Johnson".

Pirmasis tikrai rimtas iššūkis Yidonui teko praėjusių metų pabaigoje. Jis kartu su kitu vakcinų specialistu pateikė peticiją Europos vaistų agentūrai (EMA), kad būtų sustabdyti klinikiniai COVID-19 vakcinų tyrimai. Yeadon nuomone, kuriamos vakcinos turi esminį trūkumą: paskiepytoms moterims gresia nevaisingumas. Tačiau Europos Sąjungos farmacijos priežiūros institucija neatsižvelgė į Yeadono įspėjimą ir prieš Naujuosius metus patvirtino "Pfizer" vakciną "BioNTech" naudoti ES.

Tiesą sakant, Michaelas Yeadonas nėra vienintelis, kuris bandė prisibelsti į ES farmacijos priežiūros instituciją. Šių metų vasario mėnesį EMA buvo išsiųstas skubus atviras gydytojų ir mokslininkų laiškas Europos vaistų agentūrai dėl COVID-19 vakcinos saugumo.

Peticijoje raginama sustabdyti pavojingą vakcinavimą. Šią peticiją, kurią pasirašė daugiau kaip šimtas gerbiamų medicinos mokslininkų ir gydytojų (iš Europos Sąjungos, JAV, Kanados, Australijos), EMA biurokratai ignoravo, kaip ir Michael Yeadon peticiją.

Vasario mėn., kai Michaelas Yeadonas viešai pasisakė: "Nėščiosios: saugokitės COVID vakcinų". Ši žinutė, trumpai pavadinta "Pfizer" tyrimų vadovas: "Covid" vakcina yra moterų sterilizacija", paplito socialinėje žiniasklaidoje. Skiepijimo statistiką stebintys stebėtojai pastebėjo, kad kovo mėn. skiepijimo rodikliai keliose šalyse, palyginti su vasario mėn., sumažėjo, ir tai siejo su Michaelo Yeadono kreipimusi. Jis buvo įtrauktas į pavojingiausių antivakserių (judėjimas prieš skiepus, nukreiptas prieš COVID) sąrašą. Apie Yeadon apeliacinį skundą ir jo santrauką galima rasti išsamioje publikacijoje, kurią kovo 18 d. paskelbė "Reuters". Agentūros biuletenis pavadintas: A REUTERS SPECIAL REPORT. The ex-Pfizer scientist who became an anti-vax hero (REUTERS specialusis pranešimas. Buvęs "Fizer" mokslininkas, tapęs kovos su skiepais didvyriu.)

Balandžio mėn. "Facebook" ištrynė 120 000 dalyvių grupę, kurioje buvo diskutuojama apie COVID vakcinos šalutinį poveikį, įskaitant visus tuos, kurie citavo ir palaikė Yeadon kreipimąsi.

Šiandien Michaelas Yeadonas plačiajai visuomenei beveik neprieinamas. Jį užblokavo didžiosios IT bendrovės ("Facebook", "Microsoft", "Apple", "Google"). Tūkstančiai kitų sąžiningų ir labai profesionalių virusologijos, imunologijos, epidemiologijos ir vakcinų kūrimo specialistų yra tame pačiame "informaciniame kalėjime". Michael Yeadon balsas mus pasiekia daugiausia iš tų, kurie turėjo galimybę su juo tiesiogiai kalbėtis. Pranešama, kad Yeadon įspėja neskiepyti ne tik vaisingo amžiaus moterų, bet ir vaikų bei paauglių.

Internete galima rasti Michaelo Yeadono kalbų vaizdo įrašų. Juos gana sunku suklastoti ir iškraipyti. Beveik visi vaizdo įrašai yra anglų kalba. Kai kas iš to, ką supratau iš klausos, atitinka tai, ką perskaičiau pasakojime. Pavyzdžiui, turimuose vaizdo įrašuose girdėjau, kad mRNA pagrindu sukurtos vakcinos (tai "Pfizer-BioNTech" ir "Moderna" vakcinos) yra nesaugios, nes verčia skiepijamo asmens organizmą gaminti virusinį spyglio baltymą, kuris sukelia trombozę. Kad vaikų mirties nuo vakcinos tikimybė yra 50 kartų didesnė nei mirties nuo viruso tikimybė.

Gerto Vanden Bossche'o ir Michaelo Yeadono istorijos - tai tik du pavyzdžiai medicinos pogromo, kurį, prisidengdami "kova su pandemija", pradėjo "Didžiojo perkrovimo" inkvizitoriai.

Šaltinis:

https://www.fondsk.ru/news/2021/08/20/kto-opasnee-vseh-dlja-organizatorov-velikoj-pandemii-54278.html