Islandija paskiepijo 93 proc. savo piliečių, bet užsikrėtimų skaičius auga. Šaiką į Lukiškes!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-18 13:45:00, skaitė 1424, komentavo 3

Islandija paskiepijo 93 proc. savo piliečių, bet užsikrėtimų skaičius auga. Šaiką į Lukiškes!

Jau paskiepyta 93 proc. visų Islandijos piliečių yra paskiepyti, bet susirgimų COVID-19 nemažėja, nutraukti epideminių skubos priemonių negalima. Islandijoje užregistruota šiek tiek daugiau nei 200 atvejų ir jų vis daugėja. Praėjusį penktadienį 100 000 gyventojų teko 200,6 naujų užsikrėtimo atvejų, šiandien – 216, rašoma Vokiečių portale Freiewelt.

https://www.freiewelt.net/nachricht/island-fast-alle-geimpft-die-inzidenzen-schiessen-durch-die-decke-10085951/

Visos priemonės, tik neseniai panaikintos, dabar vėl privalomos. Šalyje jau kalbama apie vieną didžiausių koronaviruso bangų. Ir tai vyksta šalyje, kuri kaip niekas kitas renka ir analizuoja duomenis. Turint 360 000 gyventojų, tai nėra taip sunku.

Pasak Gyseno universiteto Virusologijos instituto vadovo Friedemanno Weberio, tai nėra nieko ypatingo. Panašūs pokyčiai stebimi ir kitose šalyse, kuriose skiepijimų lygis yra aukštas. "Vadinamiesiems nerimą keliantiems variantams būdinga tai, kad dėl jų staiga sparčiai vystosi situacija", - paaiškino ekspertas, aiškindamas ligos protrūkių padidėjimą tarp neskiepytų asmenų. Ši tezė, švelniai tariant, yra drąsi.

Jei beveik niekas nebeskiepijamas, naujų infekcijų skaičius tarp neskiepytų asmenų negali būti itin didelis. 

Konkrečiai: paskiepyta 93 proc. žmonių, liko tik 25200 žmonių, kurie dar nepaskiepyti. Iš jų 70 kasdien turėtų būti naujai užsikrėtę - gerokai daugiau nei praėjusiais metais, kai "Corona" klestėjimo laikotarpiu nebuvo nė vieno paskiepyto asmens.

Ministrė pirmininkė Katrin Jakobsdottir mestelėjo dūmų uždangą: "Galime laikyti save laimingais, nes, nors atvejų daugėja, vis dar nematome jokių rimtų susirgimų." Mirties atvejų skaičius - 30 nuo pandemijos pradžios - taip pat išlieka nedidelis. Galbūt taip yra dėl visiškai kitų aplinkybių: Islandija duomenis renka kur kas tiksliau ir galiausiai iš tikrųjų skaičiuoja tik kiekvieną "Corona" mirties atvejį.

Freiewelt pažymi, kad A. Merkel režimo ministrams šie skaičiai de facto reiškia: skiepai neapsaugo nuo infekcijos, o tik nuo sunkios eigos. Tačiau kiekvienas asmuo pats prisiima su tuo susijusią riziką. Taip niekada negalima pateisinti pagrindinių teisių sustabdymo.

Rugpjūčio 10 d. mitinge prie Seimo pareikalauta landsberginę šaiką, diegiančią K.Švabo „COVID-19:Great Reset“ planą, siųsti į Lukiškes. Šis reikalavimas su kiekviena diena sulaukia vis daugiau argumentų.

Masinę vakcinaciją reikia nedelsiant stabdyti, apie tai PSO dar kovą perspėjo pasaulyje žinomas virusologas profesorius dr.Geert Vanden Bossche, dirbęs garsiuose universitetuose ir farmacijos kompanijose (Novartis ir GlaxoSmithKline), Bilo ir Melindos Geitsų fondo Vaccine Discovery skyriaus vadovu, kūręs vakcina nuo Ebola viruso.

image.png

Virusologas teigė, kad masinis vakcinavimas nuo koronaviruso pandemijos metu (anksčiau buvo profilaktiškai vakcinuojama prieš prasidedant epidemijoms) padarys virusą labiau užkrečiamu, padidins jo atsparumą vakcinoms. Nei viena iš naudojamų vakcinų neapsaugo nuo viruso perdavimo, todėl sustiprėja taip vadinamas viruso „adaptyvus imuninis pabėgimas“ (adaptive immune escape). Tai reiškia, kad mutavęs virusas pergudraus įgimtą organizmo imunitetą. Prieš mutavusį virusą tuomet jau nepadės ir vakcinavimas. Kuo daugiau žmonių vakcinuojama, tuo daugiau tokių variantų, kurie tampa vis labiau virulentiški. Tokiu būdu, „gana nekaltas virusas tampa nekontroliuojamu monstru“.

Mokslininko žodžiais, tai bazinės vakcinologijos žinios, kad profilaktinės vakcinos niekada nenaudojamos populiacijose, kurios jau patiria didelį infekcinį spaudimą. Tai griauna imuninę sistemą, prognozavo jis. Žmonija patirs „rimtą įgimto imuniteto suardymą“ nuo vakcinų, blogiausiu atveju net įgimtas imunitetas „bus pilnai prarastas“.

Imuniteto suardymas, virusologo nuomone, palies ne tik vakcinuotuosius, nes jie perduoda mutavusius virusus nevakcinuotiesiems ir, tokiu būdu, sukels globalią sveikatos krizę. Tai būtų daug blogiau, negu tai, kas įvyktų normaliai vykstant pandemijai.

Bossche prognozavo, kad valstybės su aukštu vakcinavimo lygiu, tokios kaip Didžioji Britanija, Izraelis ir JAV, gali iš pradžių džiaugtis infekcijos sumažėjimu, bet paskui jos patirs augimą COVID-19 susirgimų skaičiaus: "seksiantis staigus kilimas (sunkių) ligos atvejų neišvengiamas. Ant stalo buvo padėta pakankamai mokslinių įrodymų. Tenka apgailestauti, jie lieka nepaliesti tų, kas turi teisę veikti. Kaip ilgai galima ignoruoti problemą, jeigu šiuo metu yra daugybė įrodymų to, kad „adaptyvus imuninis pabėgimas“ dabar grasina žmonijai?“, - rašė Dr.Geert Vanden Bossche.

Mokslininkas perspėjo: „Tampa vis sunkiau įsivaizduoti, kaip pasekmės plataus ir klaidingo žmogaus kišimosi į šią pandemiją neatves prie sunaikinimo ženklios mūsų gyventojų dalies. Galima buvo sugalvoti tik keleta kitų strategijų pasiekimui tokio pat lygio efektyvumo, paverčiant santykinai nežalingą virusą į biologinį masinio naikinimo ginklą...“

Rugpjūčio 12 d. prof. Geert Vanden Bossche paskelbė straipsnį „C-19 Pandemia: Quo vadis, homo sapiens?“, kuriame pareikalavo nedelsiant nutraukti pasaulyje PSO vykdomą masinį gyventojų vakcinavimą.

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/profgvbossche-reikalauja-nutraukti.html

https://www.geertvandenbossche.org/post/c-19-pandemia-quo-vadis-homo-sapiens

Profesorius rašo:

PSO masinės vakcinacijos programa buvo įdiegta reaguojant į tarptautinio masto ekstremaliąją situaciją visuomenės sveikatos srityje. Jau pirmosiomis masinio skiepijimo kampanijų dienomis bent keli ekspertai perspėjo dėl katastrofiško tokios programos poveikio pasaulio ir atskirų žmonių sveikatai. Jų nuomone, masinis skiepijimas pandemijos metu gali paskatinti viruso atranką ir prisitaikymą prie imuninių pabėgimo variantų, pasižyminčių didesniu užkrečiamumu ir atsparumu prieš spyglio baltymą (S) nukreiptiems antikūnams (Abs). (spike protein (S)-directed antibodies (Abs) . Tai sumažina skiepytųjų apsaugą ir sukelia grėsmę neskiepytiesiems.

Tai paaiškina, kodėl Pasaulio Sveikatos Organizacijos (PSO) masinio skiepijimo programa ne tik nesugeba sukurti bandos imuniteto, bet netgi lemia didelį gyventojų imuninės apsaugos gebėjimo susilpnėjimą. Kadangi šiuo metu vykdoma visuotinės masinės vakcinacijos programa netrukus skatins dominuojantį labai užkrečiamų, neutralizacijos išvengiančių mutantų (t. y. vadinamųjų S Ab atsparių variantų) plitimą, natūraliai įgyti arba vakcinomis neutralizuoti Abs iš tiesų nebesuteiks jokios apsaugos imunizuotiems asmenims, tuo tarpu didelis infekcinis spaudimas ir toliau slopins neskiepytų asmenų įgimtą imuninės apsaugos sistemą. Tai reiškia, kad kiekvienas tolesnis skiepijimo apimčių didinimas dar labiau prisidės prie to, kad virusas taps atsparus neutralizuojantiems, S specifiniams Abs.

Dėl padidėjusio viruso užkrečiamumo kartu su antivirusinio imuniteto vengimu neišvengiamai atsiras papildomų nuostolių žmonių sveikatai ir gyvybėms. Todėl reikia imtis neatidėliotinų veiksmų, kad būtų smarkiai sumažintas viruso užkrečiamumas ir užkirstas kelias tam, kad atrinkti imuniteto išvengimo variantai greitai išplistų visoje populiacijoje, nesvarbu, ar ji paskiepyta, ar ne. Šį pirmąjį svarbų žingsnį galima žengti tik nedelsiant sustabdžius masinio skiepijimo programą ir ją pakeitus plačiu antivirusinių chemoprofilaktikų vartojimu, tuo pat metu skiriant didžiulius visuomenės sveikatos išteklius ankstyvam Kovid-19 ligos gydymui daugeliu vaistų.

Svetimųjų kontroliuojamos MIP ir valdžios propagandistai dažnai kalba, kad „reikia remtis mokslu“. Aš visą gyvenimą dirbau biotechnologijų ir genų veiklos reguliavimo srityse, todėl man neaišku, apie kokį „mokslą“ jie kalba? Kas yra jų mokslo autoritetai? Gal tai vaikų gydytojas ir korupconierius V.Usonis? O gal pusglušis kasininkas A.Dulkys?

Broliai ir sesės, diena, kada visa landsbergių gauja už nusikaltimus lietuvių tautai sės į Lukiškes, artėja! Artinkim tą dieną!