Kas Amerikoje džiaugiasi, kad baltieji bus mažuma?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-17 07:11:00, skaitė 1181, komentavo 5

Kas Amerikoje džiaugiasi, kad baltieji bus mažuma?

Šiandien baltieji sudaro 57,8% JAV gyventojų. Labai greitai jie taps mažuma. JAV gyventojų surašymo biuro duomenimis, kuriuos paskelbė The Washington Post, baltųjų skaičius JAV nuo 2010 iki 2020 metų sumažėjo nuo 223,6 iki 204,3 milijonų ir sudaro 57,8% visų gyventojų. Tai lėmė gimstamumo mažėjimas ir nuo 1990-jų šalyje diegiama narkomanija (opioidinė krizė). Medicinos žurnalo STAT duomenimis, per ateinančius 10 metų nuo narkotikų perdozavimo mirs pusė milijono amerikiečių. Baltieji mažuma taps 2045 metais, o 2060 jie sudarys 26% JAV gyventojų.

Šios demografinės tendencijos palankios demokratams. Už Džo Bideną per praėjusius rinkimus balsavo 40% baltųjų 87% juodaodžių, 66% latinosų ir 63% aziatų.

Žinomas JAV publicistas Kevin MacDonald rugpjūčio 15 d. portale Occidental Observer paskelbė straipsnį „Jennifer Rubinet al. Rejoice at the Impending Minority Status of Whites“ (Jennifer Rubin ir kt. Džiaugiasi artėjančiu baltųjų mažumos statusu).

Autorius pažymi, kad neseniai paskelbtais duomenimis, kad pirmą kartą Amerikos istorijoje sumažėjo baltųjų skaičius, „džiaugėsi - Jennifer Rubin, neokonė, Izraelio pirmūnė, kuri 2016 m., iškilus D. Trumpui sakė: "Trumpo nativizmas ir ksenofobija daro jį toksišką nemažai daliai Amerikos žydų bendruomenės, kuriai tokios nuotaikos visada asocijavosi su priešiškomis žydams vyriausybėmis".

„Tokiems žydams, kaip Rubin, priešinimasis Vakarų šalių baltųjų nativizmui ir ksenofobijai iš tiesų susiveda į neapykantą baltiesiems“, - pažymi MacDonaldas. Jo nuomone, neokonams nepakako, kad Respublikonai (GOP) yra proizraelietiški labiau nei demokratai, jie siekė, kad partija pasuktų į kairę socialiniais, ypač imigracijos, klausimais.

„Visų pirma, neokonservatoriai buvo ištikimi bene labiausiai destruktyvios jėgos, susijusios su kairiąja XX a., - masinės neeuropiečių imigracijos - šalininkai. Masinės neeuropiečių imigracijos rėmimas apima visą žydų politinį spektrą nuo XX a. iki dabar. Pagrindinis organizuotos žydų bendruomenės motyvas, skatinantis tokią imigraciją, buvo giliai jaučiamas priešiškumas žmonėms ir kultūrai, atsakingiems už 1924-1965 m. imigracijos ribojimą, - "šiai krikščioniškos civilizacijos sampratai. (…) Neokonservatoriai yra daug labiau prisirišę prie žydų, ypač Izraelio, interesų nei prie bet kokių kitų identifikuojamų interesų“, - rašo autorius ir pažymi, kad žydų įsipareigojimas nebaltajai Amerikai turi stiprų emocinį atspalvį. Jis pateikia Beno Wattenbergo citatą: "Amerikos neeuropietiškumas yra beveik transcendentinės kokybės džiuginanti žinia."

Straipsnyje pažymima, kad neokonams būdinga remti intervencinę užsienio politiką. Nesėkmė Afganistane to nepakeis.

McDonaldas nurodo, kad „neokonų intervencionizmo ideologija dominuoja JAV užsienio politikos institucijoje. Jie akimirksniu įvykdytų dar vieną Afganistaną, kartu su nuo sienos iki sienos skleidžiama propaganda, kad šis konkretus karas (Iranas yra jų sąrašo viršuje) yra moralinė būtinybė. Spėju, kad Rubinas taip pat mano, jog nuostabu, kad 85 proc. žuvusiųjų Afganistane (82,6 proc. Irake) buvo baltieji, beveik visi baltieji vyrai“.

https://www.youtube.com/watch?v=esiErPueTyM

Toliau pacituosiu esminį šio straipsnio fragmentą:

„Tuckeris Carlsonas savo rugpjūčio 13 d. laidoje, kurioje pabrėžė, kad kairieji džiaugiasi žinia, jog JAV mažėja baltaodžių, pabrėžė neseniai paskelbtą Rubino tviterio žinutę. Jis aiškiai įvardijo, kad tai rodo neapykantą baltaodžiams - "džiūgauja dėl rasės nykimo". Iš tiesų jis daro išvadą, kad Rubin džiaugsmas dėl baltųjų gyventojų skaičiaus mažėjimo reiškia, jog ji džiaugiasi dėl šimtų tūkstančių daugiausia kaimo vietovėse gyvenančių baltųjų žmonių, kurie mirė dėl opioidų epidemijos.

Į šį segmentą įtrauktas interviu su "Chronicles" redaktoriaus pavaduotoju Pedro Gonzalezu, kuris pažymi, kad kiekvienas, pastebėjęs, jog baltieji yra marginalizuojami, gali tikėtis būti pavadintas rasistu. Jis taip pat pažymi, kad baltųjų gyvenimo trukmė sumažėjo - tokie žmonės kaip Rubinas "spjaudosi ant jų kapų" - ir kad baltieji atsidūrė nepalankioje padėtyje darbo rinkoje ir švietimo srityje - tai pasiekta sumažinus standartus "visiems kitiems". Geras pavyzdys - standartizuoti testai išbraukiami iš priėmimo į koledžus kaip "rasistiniai", o neseniai Oregonas priėmė įstatymą, kuriame teigiama, kad norint baigti vidurinę mokyklą neteisėta reikalauti skaitymo ir matematikos žinių. Nepavydžiu darbdaviams, ieškantiems kompetentingų darbuotojų. Vidurinės mokyklos ar koledžo diplomai nieko nereiškia.

Gonzalezas teigia: "Valdančioji klasė [kuri, kaip jis pastebi, yra "vienpartinė"] šalyje dekonstravo tautą, kurią jai buvo patikėta valdyti. Ji pakvietė į šalį milijonus žmonių ir pasakė jiems, kad bet kokie rezultatų skirtumai - tereikia parodyti į baltaodį žmogų ir pasakyti "tai tavo kaltė"."

Visiškai teisingai. Tačiau, žinoma, Karlsono laidoje neišvengiamai pasigendama bet kokio rimto bandymo apibūdinti valdančiąją klasę ir jos etninius įsipareigojimus, kuriuos įkūnija Rubin su savo pergale elitinėje pagrindinėje žiniasklaidoje.

Karsonas ir Gonzalezas sutinka, kad Rubin ir kiti kursto rasinę neapykantą ir kad tai gali turėti kataklizminių padarinių, kurie sunaikintų šalį. Įtariu, kad kairieji tai supranta, bet yra įsitikinę, kad išvalę kariuomenę ir kontroliuodami nacionalinio saugumo aparatą - kontrolę, kurios šiuo metu nesunkiai galėtų pakeisti net tikras populistas ar aiškiai baltųjų nacionalistų pažiūrų prezidentas - jie galėtų laimėti tokį karą. Kita vertus, gera žinia yra ta, kad greičiausiai tiesa, jog daug baltųjų žmonių - neabejotinai įskaitant Carlsono auditoriją, atsižvelgiant į tai, kad jis nuolat akcentuoja šią temą, - iš tiesų suvokia, kokioje priešiškoje ir pavojingoje visuomenėje dabar gyvena. Aiškiai nurodydamas, kad ši galia nukreipta prieš baltąją Ameriką, Carlsonas neabejotinai atlieka svarbią paslaugą. Galbūt pirmiau pateiktame vaizdo įraše jis aiškiausiai teigia, kad tai, ką elitas daro, iš esmės yra nukreipta prieš baltuosius.

Suprantu, kad daugelis žmonių, skaitančių šią svetainę, laiko Karlsoną kontroliuojama opozicija, tačiau jis akivaizdžiai yra vienintelis pagrindinės žiniasklaidos atstovas, kuris imigraciją ir Amerikos demografinę transformaciją įvardija kaip iš esmės nukreiptą prieš baltuosius, nors dažnai kartais sako, kad tai prieštarauja visų dabartinių piliečių interesams, nes silpnina jų balsavimo galią. Pastarasis argumentas, bent jau kalbant apie azijiečius ir lotynų amerikiečius, yra klaidingas, nes šios grupės gali padidinti savo galią. Ir, nepaisant gerai žinomo fakto, kad imigracija labiausiai kenkia juodaodžiams (nes dėl jos padidėja konkurencija dėl žemo lygio darbo vietų), juodaodžių lyderiai visiškai pritaria prieš baltuosius nukreiptai revoliucijai, nes dėl to jie įgyja daugiau galios (kaip pažymėta pirmiau pateiktame vaizdo įraše esančiame juodaodžių atstovo klipe), ir daugelis trokšta atkeršyti už tariamas praeities skriaudas. Neapykanta baltaodžiams šiais laikais yra visiškai įprasta, skleidžiama elitinės žiniasklaidos, akademinio pasaulio ir daugelio politinės klasės atstovų.

Mums dar kartą primenama, kad demografinę revoliuciją skatina ne meilė žmonijai ar empatija nuskriaustiesiems, o valdžios troškimas ir neapykanta baltiesiems. Neapykanta baltiesiems nesibaigs, kai baltieji taps mažuma, o manyti kitaip - utopinė iliuzija. Žydų neapykantą baltiesiems kursto jų praeities suvokimas, pradedant romėnų Šventyklos sunaikinimu 70 m. po Kr. ir baigiant holokaustu. Neapykanta, skatinusi žudynes pirmaisiais Sovietų Sąjungos dešimtmečiais, pagrįsta žydų suvokimu apie ortodoksų krikščionybę ir jų suvokimu apie carų ir rusų valstiečių persekiojimą, nesibaigė jiems pasiekus valdžią. Iš tiesų pagrindinis žydų aktyvumo motyvas darant įtaką JAV imigracijos įstatymams buvo siekis pakeisti šalies etninę pusiausvyrą, kad baltieji nesudarytų daugumos, kaip teigiama veikale "Kultūros kritika" (7 skyrius http://www.kevinmacdonald.net/CofCchap7.pdf ) ir neseniai pastebėjo Otis Grahamas: žydų lobizmas imigracijos srityje "siekė ne tik atverti duris žydams, bet ir diversifikuoti imigracijos srautą tiek, kad jis būtų pakankamas panaikinti Vakarų Europos daugumos statusą, kad fašistinis režimas Amerikoje būtų mažiau tikėtinas". Nenuostabu, kad tokie žydų aktyvistai kaip Rubinas ir Wattenbergas taip stipriai emociškai prisirišę prie idėjos, kad Amerikoje nebūtų baltųjų daugumos.

Baltieji liberalai (akivaizdu, kad Rubinas, kaip stipriai etnocentriškas žydas, nepriklauso šiai kategorijai) bus prakeikti savo vaikų ir anūkų už tai, kad prisidėjo prie šios transformacijos. Tačiau jie greičiausiai nueis į kapus manydami, kad yra moraliai pranašesni - net tada, kai revoliucija atsisuks prieš juos pačius."

P.S. Jennifer Rubin tautiečiai baigia sudoroti JAV, o dabar tą patį daro su ES, Lietuva. Baltųjų genocidas tęsiasi. Tik akli to nemato.