'Durneliai iš URM savo susirašinėjimuose atskleidė visas USA paslaptis prieš Europą “

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-08-13 15:27:00, skaitė 1815, komentavo 24

'Durneliai iš URM savo susirašinėjimuose atskleidė visas USA paslaptis prieš Europą “

Iš Lietuvos užsienio reikalų ministerijos "pagrobti" dokumentai buvo pateikti pardavimui. Atitinkamas pasiūlymas pasirodė viename iš anglakalbių forumų.

Vartotojas slapyvardžiu "bakililar" su Azerbaidžano prezidento Ilchamo Alijevo nuotrauka ant savo profilio, teigia turintis prieigą prie įslaptintų dokumentų.

Pasak jo, dokumentuose yra ministrų failai, kaip ir jų pavaduotojų, pagrindinių žinybų ir departamentų vadovų, G7 ir NATO šalių ambasadorių, įvairių atstovų tarptautinėse organizacijose failai.

Be to, anot vartotojo "bakililar", jis turi dokumentų, pažymėtų „super-slaptai“, tame tarpe - apie derybas „už uždarų durų“ su įvairių šalių prezidentais, intrigas prieš Rusiją, Vokietiją ir projektą „Nord Stream 2“.

Įrašo autorius tikina kad turi informacijos apie „Lietuvos vaidmenį nešvariame USA žaidime“ prieš Vokietiją ir Prancūziją, apie pasirengimą karui su Baltarusija, apie sąmokslą buvusio Amerikos prezidento Donaldo Trampo naudai prieš dabartinį lyderį Džo Baideną ir daug daug apie ką. Iš viso jis turi daugiau nei 1,6 milijono laiškų 102 failuose.

„Tas kas gaus šį archyvą ir galės juo teisingai pasinaudoti, gali padaryti kažką grandioziško... arba, jis gali tapti karo Europos viduje vadovu. Šis archyvas yra 100% panašus į branduolinę bombą ir, beje, susirašinėjimuose taip pat yra daug paslapčių. Durniai iš URM savo susirašinėjimuose atskleidė visas USA paslaptis prieš Europą “, - parašė jis.

fmKSmUcAQPV4r_7Xpf9enl-6d2vkHpW-8-VzTrQ21a0KbY8-pEIAXbj-9pxCI1nFU2JcHONJjRmFO4Ij8eVf_JSPhWoHQTU0A6Z1h8O6x9YJJfYndp2OKdDymGXyapP7Lx86K3e2

Kaip savo žodžių įrodymą vartotojas paskelbė kelis dokumentus, kurie neva buvo pavogti iš Lietuvos užsienio reikalų ministerijos. Likusi informacija, pasak jo, „kainuoja pinigus“.

Informacija dykai

TnDdhT31zvr4gaoQ1IdvgEE_LvXmtYSZfeUqSgpk-3pPTwaYNqTEZ8R5y7rOZXMMVOJ5dpuwGn3NfmZlHe3J54ONICCh7AajiBjw3dBmXE_P_oHZg7XYTLEmeYk_55PcmmeEauXm

 

RoMdBhcmwK4ir_KKN0O3iFYVF0W006z7MeMrqSe6YrAhrsQONq-_D5MR-jcAeBCgn-hyTtCYJ65fFSLRyckA_V17OB5Y7zmt9VYeh96h11dmn8QBMy5W7bfoa5kUI-Fia07PFuJj

Išsamiau čia:

Anksčiau Pribaltikos respublikos vadovas Gitanas Nausėda pranešė, kad š Lietuvos užsienio reikalų ministerijos buvo pavogti dokumentai su grifu „slaptai“ antspaudu. Jis perspėjo, kad į piktadarių rankas patekusi informacija gali „padaryti didelės žalos“.

Iš čia