Dar kartą dėl feikines pandemijos

Autorius: Romualdas Selvenis Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/dar-k... 2021-07-26 15:35:00, skaitė 674, komentavo 4

Dar kartą dėl feikines pandemijos

Kaip rašė filosofas a.a. Šliogeris – dabar padugnių triumfo era... Mes jau tik iš knygų  žinome nacistinės Vokietijos nusikaltimus, bet tai, ką daro mūsų bei daugelio kitų šalių vyriausybės, mano giliu įsitikinimu niekuo nenusileidžia to meto  hitlerininkų bei ju pakalikų nusikaltimams.Karas jau vyksta. Ir tai taip akivaizdu... Tik neaišku, ar bus kažkas panašaus su Niurnbergo tribunolu... Čia jau priklausys nuo masių sąmoningumo... Daugelis gydytojų (apie politikus net nekalbu) parsidavė pandeminei isterikai ir sutrypė Hipokrato priesaiką lygiai taip pat kaip valdantieji Konstituciją. Nei vienas medikas (isskyrus prof. E. Vaitkų bei gyd.A. Biguzaitę) neiškelia į viešumą neigiamų ir sunkių poskiepinių žmonių būsenų ir mirčių. Paprastiems žmonems,kurie neturi supratimo kas vyksta, vis tik kelia įtarima tokie metodai, kaip kad žmonės supriešinami, skirstomi į vakcerius ir antivakcerius, naudojamas psichologinis spaudimas, grąsinama išmetimais iš darbo bei neišduodami verslo liudijimai, jei žmogus neturi skiepo. Nera skirtingas nuomones palaikančių mokslininkų argumentuotos diskusijos ir bendrų sprendimų paieškos, o propagandinė žiniasklaida atspindi ne visas nuomones, o tik valdančiųjų. Nėra žalos atlyginimo, pasireiškus ilgalaikiams šalutiniams poveikiams, ar ištikus mirčiai, nors vakcinos yra eksperimentinės, medikai atleisti nuo bet kokios atsakomybės. Vakcinuotis viliojama nemokamais cepelinais,bandelėmis bei prizais loterijose. Logikos ieškoti beviltiška, tikra abra kadabra.

Ištrauka iš teisininkės L. Kolosauskaitės laiško SAM ministrui: „Paskiepytieji gali platinti virusą, tačiau būtina pasiskiepyti, jog nebeplistų virusas.!!! Skiepas neveikia pavojingesnės delta atmainos, tačiau reikia kuo greičiau skiepytis, kad neplistų delta atmaina. Skiepas neapsaugo nuo susirgimo, tačiau apsaugo nuo sunkesnių ligos formų bei mirties – tiesa, statistiškai daugiau miršta paskiepytieji. Tokias ir panašias nesąmones kasdien kartoja Sveikatos apsaugos ministras ir jam pritariantys fašistai, pasiryžę panaudoti visas gerąsias Hitlerio praktikas, diegiant „mokslo pažangą“ į svetimus kūnus.“

O PIŠ (Žmonių partijos premjerė Ingrida Šimonytė – ekspertai.eu pastb.) dar paskelbė, kad forsuot vakcinacijas reikia dar ir del to, kad „pasiskiepiję nepasijaustų kvailio vietoje“. Ar labiau nusišneket dar įmanoma?

Kas del farmos gigantų, vėl tikra abra kadabra, kai skaitai - Kinijos biologinė laboratorija Uhane priklauso „Glaxosmithkline“, kuriai priklauso „Pfizer“! (tas, kuris gamina vakciną nuo viruso, kuris buvo pradėtas Wuhano biologijos laboratorijoje ir kurį finansavo daktaras Fauci, kuris reklamuoja vakciną).
„GlaxoSmithKline“ valdo „Black Rock“ finansų padalinys, kuris valdo „Open Foundation Company“ (Soroso fondo), kuri valdo prancūzų AXA finansus! „Sorosui priklauso vokiečių kompanija „Winterthur“, kuri pastatė kinų laboratoriją Uhane ir kurią nusipirko vokiečių „Allianz“, kurios akcininkas yra „Vanguard“, kuris yra „Black Rock” akcininkas, kuris kontroliuoja centrinius bankus ir valdo maždaug trečdalį viso pasaulio investicinio kapitalo. „Black Rock“ taip pat yra pagrindinis MICROSOFT akcininkas, priklausantis Billui Gatesui, kuris yra „Pfizer“ akcininkas ir dabar yra sponsorius PSO! Dabar jūs suprantate, kaip negyvas šikšnosparnis, parduotas drėgname Kinijos Turguje , užkrėtė VISĄ PLANETĄ mirtinu virusu!

Dar viena farsas, dar viena abra kadabra, neva vakcinuoti serga lengviau ir jų miršta mažiau. Ar tikrai???

Štai oficiali UK „Delta“ viruso štamo š.m. vasario-birželio mėnesiams statistika ir išvada:

Vakcinuotų žmonių mirtingumas 8 KARTUS DIDESNIS nei nesivakcinavusių. Didžiausias mirtingumas – žmonės >50m amžiaus.

Imame iš žemiau esančios lentelės:

SUSIRGO:

Viso: 123620

Vakcinuotų abiejomis vakcinos dozėmis: 10834

Nesivakcinavusiu: 71934

MIRĖ (28d. laikotarpyje po teigiamo testo)

Viso: 257

Vakcinuotų abiejomis dozėmis: 118

Nevakcinuotų: 92

DABAR PALYGINKIME PROCENTALIAI:

Vakcinuotų mirė: 1% (118 iš 10834 sirgusių)

Nevakcinuotų mirė: 0.12% (92 iš 71931 susirgusių)

Ar vis dar lieka klausimų apie vakcinos „veiksmingumą“?

Šaltinis – oficialus GOV.UK puslapis.
(assets.publishing.service.gov.uk 16 puslapis, 5 lentelė)

Autoretingiausias tarptautinis medikų mokslininkų žurnalas Lancet Microbe 2021 m. straipsnyje apibendrino įvairių skiepų veiksmingumą. ABSOLIUTUS korona skiepo veiksmingumas įvairiuose tyrimuose buvo apie 1 proc. ir mažiau:
• 1,3% AstraZeneca–Oxford,
• 1,2% Moderna–NIH,
• 1,2% Johnson,
• 0,93% Gamaleya (Sputnik) ir
• 0,84% Pfizer–BioNTech.

T.y., iš šimto paskiepytųjų skiepo dėka infekcijos išvengė apie 1 asmuo, kitų 99-ių rizika užsikrėsti nepasikeitė. Žiniasklaidoje linksniuojamas 95 proc., 90 proc. ar 67 proc. veiksmingumas yra SANTYKINIS veiksmingumas.

Kur kas aiškiau būtų pasakyti, kad, remiantis šių tyrimų duomenimis, reikėtų paskiepyti nuo 76 iki 117 žmonių, kad vienas išvengtų infekcijos:
• 76 – skiepijant Moderna–NIH,
• 78 – AstraZeneca–Oxford,
• 80 – Gamaleya,
• 84 – Johnson
• 117 – Pfizer–BioNTech.

Šaltinis 2021 – thelancet.com

Romualdas Selvenis


Kol žmonės turės bent minimalias teises, jie nesukils. Duodant jiems pinigus, maistą ir pramogas, žmonės sutiks po truputį prarasti savo teises iki kol jų nebeliks.

Jei rimtai, manau bent 30 proc. tikrai nepaisys jokių grąsinimų bei suvaržymų, ir jokios represinės priemones neprivers susileisti šio visiskai neištirto genines inzinerijos genominio produkto, prifarširuoto nanodaleliu, grafeno oksido ir kitu komponentų, tiesiog naikinančių natūralų imunitetą. Vėl kyla paralelė su nacistine Vokietija, kuomet virš konclagerių vartų buvo užrašas „darbas islaisvina“, o dabar esame keli žingsniai link skaitmeninio konclagerio. Tik šūkis kiek kitoks - „petys uz laisvę“...

Žmonės, įjunkit smegenis vieną kartą. Nesizombinkit televizoriais, neskaitykit propagandinių sorošinių leidinių ir dienraščių, ko gero „ekspertai.eu“ vos ne vienintelis tikrai nepriklausomas portalas, ir bet kokia nuomonė gali buti publikuojama, net ir nesutampanti su dabartinių apgailetinų bukalaurinių bobų ir dulkių marionetinės vyriausybės politika.

Internetas prieinamas visiems. Jame informacijos daugiau nei sočiai. Ir tikrai yra daugybė pilietiškų medikų, profesorių, tiek rusų, tiek anglų kalbom, o nemažai video ir su lietuviškais įgarsinimais arba subtitrais, kurie labai suprantamai išaiškina visą šios feikinės pandemijos farsą bei esmę. Laukia labai sunkus išbandymas nuo rugsėjo vėl. Apribojimai, suvaržymai bei presingavimas bus didesnis, nei praeitą žiemą. Bus metamos visos įmanomos pajėgos suvakcinuot likusią dalį žmonių. Liko sąmoningiausi. Tokiais išlikime ir iki pabaigos, nesvarbu, kada ji bus.

Aš čia neliečiau ekonominių finansinių padarinių, smulkiojo bei vidurinio verslo žlugdymo motyvų, atsisakant grynųjų pinigų, kad greičiau pereit prie skaitmeninės valiutos, nuotolinio mokymo žalos, ir ko tuo siekiama.

Labai trumpai ir siaurai paliečiau daugiau kovidinį-emocinį aspekta, nes kaip baigęs veterinarinės medicinos studijas, tikrai sugebu geriau analizuoti bei daryti išvadas butent šioje srityje... Beje, aš neneigiu viruso egzistavimo, tik priemones prieš jį galeciau sulygint su paplitusiu posakiu, kad „Isivaizduokite, kad turite 99.7 proc.šansą,kad nesusirgsite vėžiu,bet jums priverstinai brukama chemoterapija. Dėl visa ko..."

Tiesiog primenu, Europos parlamentinės asamblėjos 2021-01-27 priimtą rezoliuciją: „Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations“ t.y. „Covid-19 vakcinos: etiniai, teisiniai ir praktiniai aspektai“.

Šios rezoliucijos 7.3.1 punktas:

„Privaloma užtikrinti, kad piliečiai būtų informuoti, jog skiepijimas nėra privalomas, ir kad niekas neturi patirti jokio politinio, socialinio ar kitokio spaudimo, jei nenori skiepytis.“

Visas rezoliucijos tekstas čia: pace.coe.int

Pabaigai pacituosiu satyrinį bet taiklų Sauliaus Veržikausko komentarą socialiniame tinkle – „Turiu atvirkštinę iniciatyvą: reiktų įstatymo, kad pasiskiepiję, tačiau bijantys užsikrėsti ir bijantys kontaktų su kitokiais žmonėmis, būtų priverstinai atleidžiami iš darbų. Jie bijo kontakto su sveikais žmonėmis, tad, kodėl atleisti reiktų tuos sveikuosius, o ne liguistai įsibauginusius? Manau, kad verslui ir, apskritai, šaliai, daug naudingiau būtų, kad liktų dirbti tik sveiki ir drąsūs, nemežantys į kelnes, žmonės. Bailiai ir ligotieji gali pasilikti namuose, ar saugiai tupėti miškeliuose bei parkuose, ramiai ir saugiai kvėpuoti grynu oru, savo mintimis ir baimėmis neteršdami aplinkos bei visuomenės. Taip pat jie gali nešioti po dvi, net tris kaukes, skiepytis iki valiai, ir ne tik į petį, verkti bei ūbauti (bet tik toliau nuo žmonių), iki valiai žiūrėti LRT bei skaityti delfį su 15min. O laisvę veikti ir gyventi privaloma duoti tik sveikiems, drąsiems ir mąstantiems. Tokiu būdu mūsų tautos genofondas pasiektų aukštumas.“

P.S.Šia tema jau buvau rašęs pačioje feikines pandemijos pradžioje „Atviras laiškas LR sveikatos apsaugos ministrui bei viceministrei, į kurį nebuvo atsakyta“.



Ekspertai.eu primena, kad šio straipsnio autorių 2014 m. Veterinarijos tarnyba atleido iš Radviliškio Valstybinės ir maisto veterinarijos tarnybos vyriausiojo inspektoriaus pareigų.

Tarnybos vadovas Jonas Milius tąsyk firmą BNS informavo, kad R .Selvenis atleistas dėl nelojalumo Lietuvos valstybei ir dėl jo elgesio pradėtas tarnybinis tyrimas.

R. Selvenis buvo apkaltintas, kad visuomeniniusoe tinkluose Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę išvadino „bestija ir parsidavusia boba“.

Ekspertai.eu neturi duomenų, kuo baigėsi minėtas tarnybinis patikrinimas ir ar buvo paneigta ar patvirtinta informacija, kad D. Grybauskaitė yra „bestija ir parsidavusi boba“.

Ekspertai.eu tik primena, kad D. Grybauskaitė yra ne tik Lietuvos prezidentė, bet ir Kovo 11-osios nepriklausomybės priešininkė, Mykolo Burokevičiaus bendražygė, po Nepriklausomybės Akto paskelbimo drauge su šiuo komunistu plušėjusi Lietuvos nepriklausomybės priešininkų pusėje. Taip pat ši moteris yra oficiali Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, savo biografijos klastotoja, neegzistuojančio fondo (kitaip dar vadinamo Finansų ministerijos sąskaita) skirto kovai su koronavirusu vadovė ir t.t. ir pan.