Dvigubos moralės ir trigubų standartų šalyje žmogelis, pareiškęs bent kiek neigiamą nuomonę mažumų atžvilgiu, bemat susilaukia teisėtvarkos dėmesio

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-07-06 11:40:00, skaitė 623, komentavo 1

Dvigubos moralės ir trigubų standartų šalyje žmogelis, pareiškęs bent kiek neigiamą nuomonę mažumų atžvilgiu, bemat susilaukia teisėtvarkos dėmesio

Dvigubos moralės ir trigubų standartų šalyje žmogelis, pareiškęs bent kiek neigiamą nuomonę mažumų atžvilgiu, bemat susilaukia teisėtvarkos dėmesio, o esant nors mažiausiam preteksui - nubaudžiamas.

Tuo pat metu mažumiečiai gali kiek tik nori, iki soties tyčiotis iš kitaip manančių ir gyvenančių žmonių, valstybinės vėliavos, net iš Prezidento - ir ką? Ir nieko. Tai, matote, nuomonių laisva raiška ar net menas, dėl kurio visi sėbrai solidariai iki pat ministro sušoka ginti pasityčiotoją.

Mantas Stonkus ir Justinas Jankevičius savo birželio mėnesio laidoje viešai, bjauriausiai keikėsi, pačiais šlykščiausiais, tarpuvarčių ir nusikaltėlių zonos išsireiškimais išsityčiojo iš Šeimų maršo dalyvių ir aplamai visų "tradicinės orientacijos" žmonių ir šeimų.

Neapsieita ir be faktinės netiesos skleidimo ir šmeižto. Neapykanta, patyčios ir kitaip manančių niekinimas iš ekranų liejosi ir tebesilieja laisvai. Pagal Lietuvos Respublikos įstatymus tai nusikaltimas, tačiau jo "niekas nepastebėjo".

Na, bet tokie laikai, kai visi kaip avinai stebi ir tyli, praeina, užmirškit komforto zoną, sisteminiai klapčiukai. "Meninyką", su valstybine vėliava besivaliusį savo mėšliną snukį, išsuko "dėl senaties", nors ji šiuo atveju turėjo būti skaičiuojama ne nuo nusikaltimo įvykdymo, o nuo jo išaiškėjimo. Šitų taip neišsuksit, tai įvyko ką tik.

Generalinei prokuratūrai parašyta dešimtys Šeimų maršo atstovų ir šiaip žmonių, iš kurių išsityčiota, pareiškimų. Prokuratūra pavedė aplinkybes išsiaiškinti policijai, pradėtas tyrimas. Žemiausio lygio leksika viešai vykdytų ir visiems internete prieinamų patyčių faktas nepaneigiamas, išsisukti nepavyks niekaip.

Bus geras testas, ar teisė Lietuvos Respublikoje taikoma visiems vienodai. Kitų šio žanro "klasikų", negerbiamos ponios A.Maldeikienės tokie pat malonumai laukia jau netrukus - tai kitas etapas. Nuo šiol nei vienas patyčių iš tradicinių šeimų ir žmonių atvejis neliks nepaviešintas ir neperduotas teisėsaugai.