Nausėdą vertinsime pagal jo vaisius

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-30 11:22:00, skaitė 720, komentavo 1

Nausėdą vertinsime pagal jo vaisius

Po Šeimų Sąjūdžio maršo gegužės15 d. ir birželio 17 d. surengto mitingo prie Prezidentūros, kur buvo išsakyta Prezidento Gitano Nausėdos principinė parama Konstitucijos straipsnio, apibrėžiančios šeimos, kaip vyro ir moters sąjungą, į viršų staiga šovė jo reitingai, o daugelis patriotiškai nusiteikusių lietuvių savo nuotraukas Facebook socialiniame tinkle įrėmino užrašus „Palaikau Prezidentą“. Aš šį Nausėdos žingsnį irgi palaikau, o kurstymą konflikto su Baltarusija – ne!

Vakar LRT laidai „Savaitė“ (10:39) Prezidentas Nausėda pasakė, kad remdama baltarusių kovotojus, baltarusiškai zmagarus, sankcijas Baltarusijos valstybei, Lietuva neišvengiamai patirs ekonominių nuostolių:

„Negalime taikyti sankcijų ir galvoti, kad šitos sankcijos mūsų pačių niekaip nepalies. Taip, jos paliečia, bet tiktai dėl to jos tampa skausmingos ir režimui.“

Nukentės Klaipėdos uostas, transportininkai ir t.t. jau nukentėjo Baltarusijos sanatorijos Druskininkuose šimtai darbuotojų ir jų šeimų narių. O kiek kainuos pabėgėlių srautas? Vieno nelegalaus migranto išlaikymas kainuoja virš 1000 eurų per mėnesį (prieš kelis metus parlamentaro R.Dagio skelbti skaičiai). Nuo metų pradžios jų artėja prie 600 žmonių, vien tik savaitgalį nelegalų padaugėjo per 80 asmenų.

Baltarusijos prezidentas A.Lukašenka Breste nesenai pasakė, kad nestabdys šio migrantų srauto, nes tai Baltarusijai kainuoja milijonus eurų. Juk turime pietuose Turkiją, kuriai ES moka, kad stabdytų migrantus į ES.

Italų dienraštis „Il Giornale“ pranešė, kad ES Turkijai už migrantų stabdymą suteiks 8 milijardų eurų paramą. Pagal 2016 metų ES-Turkijos sutartį ši šalis iš ES iki šiol gavo 6 milijardus eurų paramą nelegalių migrantų stabdymui.

Ką tai reiškią? Ogi tai, kad nelegalų kelionės maršrutas pasuks nuo Graikijos ir Balkanų į Lietuvą ir Lenkiją per Baltarusiją, kur nuolatos vyksta „istorijos išsiilgę“ turistai iš Stambulo ir Bagdado.

Į ES vyksta ne tik ekonominiai migrantai, bet čia vyksta ir teroristai, apie ką parodė prancūzų tyrimas, apie kurį esu rašęs.

Kokia tai grėsmė Lietuvos piliečiams, įsitikinome iš Vurcburgo teroro akto, kurio metu žuvo 3 žmonės ir apie dešimtį buvo sužeista.

Šiandien jau žinome, kad teroristas atvyko iš Somalio 2015 metais, kai Vokietijos kanclerė Angela Merkel šios valstybės sienas atvėrė viso pasaulio „pabėgėliams“. Birželio 25 d. Viurcburgo teroristas Džibrilas A. (24 m.), kuris nužudė 3 ir sunkiai sužeidė 6 žmones iš paduotuvės pavogtu virtuviniu 40 cm ilgio peiliu, buvo džihadistas, IS pasekėjas, kaip paaiškėjo greitai po jo sulaikymo. Jis pats pareiškė, kad jo poelgis yra „džihadas“, jo asmeninis indėlis į „šventą karą“ prieš netikėlius. Tai suvėlė valdžios planus pripažinti jį bepročiu, kai nuolatos daro Vokietijos valdžia su „pabėgėliais“ nusikaltėliais jau daug metų.

2020 metais net 41 974 vokiečių tapo aukomis prievartos nusikaltimų, kuriuose bent vienas iš įtariamųjų buvo imigrantas.

Vokietija „pabėgėlių“, kurių čia 2015 m. atvyko virš 1,5 milijono, išlaikymui išleidžia milžiniškas sumas.

2018 metais Vokietijai atbėgėliai kainavo 2З milijardus eurų. Didžioji lėšų dalis, 7,9 milijardai eurų, buvo išleista „kovai su pabėgimo priežastimis“, 4 milijardai pašalpoms Hartz IV. Vokietijos žemėms pabėgėlių išlaikymui skirta 7,5 milijardai eurų, 1,6 milijardai skirti pabėgėlių registracijai ir apgyvendinimui tuo periodu, kuomet svarstomi prašymai prieglobsčiui suteikti, 350 milijonai - nelydimiems nepilnamečiams pabėgėliams, 1,17 milijardo – vietoms vaikų darželiuose, 2 milijardai vokiečių kalbos kursams.

Garsiausias Vokietijos ekonomistas profesorius Hansas-Werneris Sinn paskaičiavo, kad kiekvienas „pabėgėlis“ Vokietijai per savo gyvenimą kainuos 450000 eurų, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką.

Visos šios išlaidos leido profesoriui Sinn sumuoti visus pabėgėlių kaštus, kurie per jų gyvenimą pasieks astronominę 1 trilijoną eurų sumą.

Gitanas Nausėda, kaip buvęs skandinavų banko finansistas turėtų žinoti, kiek Lietuvai kainuos sankcijos prieš Baltarusiją.

Man įdomu, ko Nausėda siekia? Aš abejoju, kad jis rūpinasi dėl Lietuvos ateities, aš manau, kad Nausėda rūpinasi tik dėl savo kailio, todėl ir palaikė „Šeimų Sąjūdį“, kuris tampa jo užnugariu, kovojant su Landsberginių gauja. Tai gaujų karas.

Nausėda tarnavo Valenbergams, iš kurių banko atėjo į prezidentūrą. Prieš tai jis spjovė į viešą interesą, teisėsi su visuomeninėmis organizacijomis dėl „stiklinio kūbo“, kuri jis pasistatė Pavilnių regioninio parko centre, prie gražiausios Vilniaus Pūčkorių atodangos.

imgonline-com-ua-2to1-WTCkHs83IR.jpg

Ilgamečiai Nausėdos šeimininkai Valenbergai yra nekarūnuoti Švedijos karaliai. Jie valdo bankus ir kompanijas Ericsson, Electrolux, ABB, SAS Group, SKF, AIK, Atlas Copco, ir t.t. Praėjusio šimtmečio septintame dešimtmetyje Valenbergų šeimos įmonėse dirbo 40 procentų visų Švedijos dirbančiųjų, o šių įmonių kapitalizacija sudarė apie 40 procentų Stokholmo fondų biržos kapitalizacijos.

Tai Valenbergų dėka šiandien Švedijoje yra Švedijoje yra 61 No-go zonos, į kurias bijo užeiti policija, čia daugiausiai moterų išprievartavimų pasaulyje, čia žmonės persekiojami ir varomi iš darbo, jeigu jie prabyla apie imigrantų nusikaltimus, čia vyksta švedų tautos pakeitimas afrikiečiai ir Azijos gyventojais, kas JTO yra kvalifikuojama kaip genocidas. Apie 44% pradinių klasių mokinių Švedijos miestų mokyklose yra iš imigrantų šeimų, kuriems švedų kalba nėra gimtoji. Po 50 metų švedai Švedijoje taps mažuma. Danijos atstovas Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijoje (ESBO) Michael Aastrup Jensen, 2018 metais stebėjęs vykusius parlamento rinkimus Švedijoje, Danijos laikraščiui Berlinske pasakė, kad dalyvavo „daugybėje rinkimų ir nematė nieko bent kiek panašaus į nedemokratinę Švedijos balsavimo sistemą“. Stebėtojų vertinimu, 44% Švedijos rinkimų apylinkių (viso 250) rezultatai buvo falsifikuojami, o rinkimų komisijos, tai matydamos, nesiėmė jokių veiksmų. Visi šie sufalsifikuoti rinkimų rezultatai buvo patvirtinti.

Tai kame tavo fokusas, prezidente Nausėda?

Yra toks anekdotas, kurį papasakojo Eduardas Hodos:

Ateina Chaimas pas Cirko direktorių ir sako:

– Paruošiau numerį, noriu dirbti jūsų cirke.

– Pasakok, kas per numeris, - sako direktorius.

– Į areną asistentai atveža didelį maišą šūdo. Pakelia jį prie kupolo. Aš, apsivilkęs baltą fraką, išeinu į areną ir iš revolverio šaunu į tą maišą.

– Tai kame fokusas, Chaimai? - klausia direktorius.

– O fokusas tame, kad visi šūde, o aš su baltu fraku.

Kur garantijos, kad Nausėdos arsenale kitoks fokusas?

Mūsų ateities perpektyva: https://gloria.tv/post/NDnwxnbfwRPp3jQJDbXZda39f

Tęsinys:http://lebionka.blogspot.com/2021/06/valdzios-fokuso-esme.html

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2021/05/didziojo-seimos-gynimo-marso-2021.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/06/nenormaliems-normalus-prezidentas.html

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1440063/politologai-ivertino-naujausius-reitingus-simonytes-bedos-ir-tarp-vertybiniu-dalyku-laviruojantis-nauseda

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000157568

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1440148/per-savaitgali-jau-sulaikyta-per-80-migrantu-pleciasi-saliu-geografija-atsirado-gambija-gvineja-ir-marokas

http://lebionka.blogspot.com/2021/06/a-lukasenka-bresto-tvirtoveje-savo.html

https://www.ilgiornale.it/news/politica/ecco-piano-governo-limitare-partenze-1957164.html

https://www.ilgiornale.it/news/politica/ecco-piano-governo-limitare-partenze-1957164.html

https://www.ilgiornale.it/news/politica/ecco-piano-governo-limitare-partenze-1957164.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/06/zudynes-viurcburge-trys-zuvo-desimt.html

http://www.pi-news.net/2021/06/jibril-a-der-moerder-von-wuerzburg-gehoert-zum-islamischen-staat/

https://reitschuster.de/post/wir-schaffen-das-mit-todesfolge/

http://lebionka.blogspot.com/2019/05/kiek-vokietijai-kainuoja-atbegeliai.html

https://lebionka.blogspot.com/2019/05/seb-banko-savininkai-valenbergai.html

https://lebionka.blogspot.com/2019/09/nausedos-buve-seimininkai-valenbergai.html