Vakcinavimas nepadėjo: Britanijoje, Čilėje ir Mongolijoje prasidėjo „trečioji banga“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-26 09:47:00, skaitė 2521, komentavo 39

Vakcinavimas nepadėjo: Britanijoje, Čilėje ir Mongolijoje prasidėjo „trečioji banga“

Vakserių propaganda sulūžo, rašoma vakcinatorių prievartaujamos Rusijos portale „Katiuša“. Čia pateikiama statistika rodo, kad 5 iš 10 šalių, vakcinavimo lyderių, susirgimų Covid-19 skaičius auga. Trijose iš šių valstybių šis susirgimų augimas sutapo su aktyvia vakcinavimo faze.

Matome (žiūr. straipsnio apačioje), lyderiu yra Saišelų salos. Čia vakcinuota 78% gyventojų ir tai turėjo visiems laikams pašalinti koronavirusą. Tačiau, išėjo avirkščiai: vakcinavimas ten prasidėjo metų pradžioje ir faktiškai išprovokavo epidemiją. Tai ne pareiškimas medikų ar virusologų, kurie iki šiol ginčijasi dėl priežasčių, ir kiekvienas gina savo „sponsorių“. Tai matyti iš čia pateikiamo užsikrėtimų grafiko. Jau sausio 8 d. skaičius sergančių ten pirmą kartą viršijo 70 žmonių, kai šalyje gyvena viso 97 tūkstančiai žmonių. Ir kuo toliau, tuo daugiau. Kai du kartus skiepytų skaičius viršijo 60, gegužės 10 d. susirgo 2 tūkst. žmonių.
Analogiška situacija Mongolijoje. Čia masinis vakcinavimas prasidėjo vasario 23 d. Čia buvo vakcinuoti visi piliečiai, pradedant 16-18 metų. Buvo numatoma iki birželio vakcinuoti 2 mln. piliečių ir pilnai atsikratyti koronaviruso. Šalyje vakcinuota 55,61 % gyventojų. Tačiau rezultatas buvo kitoks. Nuo vasario ten ir prasidėjo epidemija, o susirgimų pikas dabar, kai virusas turėjo atsitraukti.
Čilėje vakcinuota pusė gyventojų, o pilnai 30%. Iš grafiko matyti, kad su vakcinavimo pradžia čia įvyko susirgimų skaičiaus padidėjimas.
Britanijoje pilnai paskiepyta pusė gyventojų, o vienu komponentu – apie 80%. Efekto nėra.
Pažymima, kad paskelbus pergalę prieš koronavirusą Izraelyje, ten vėl ėmė augti sergamumas.
"Katiuša" reziumuoja, kad 5 iš 10 valstybių – vakcinavimo lyderių pasaulyje yra fiksuojamas sergamumo didėjimas.
Pažymima, kad rusai taip pat serga po vakcinacijos, kai kas sunkiai, patenka į ligonines (sąžiningos statistikos nėra). Net „trečioji banga“ atsirado per karščius (kuomet kvėpavimo takų virusai nėra aktyvūs), fone kompanijos už masinį vakcinavimą. Vakcinatoriai čia vis garsiau kalba apie „revakcinavimą“ kas pusmetį.

http://katyusha.org/view?id=16975

image.png

image.png

image.png

image.png