Žudynės Viurcburge: trys žuvo, dešimt sužeista

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-26 09:08:00, skaitė 1486, komentavo 7

Žudynės Viurcburge: trys žuvo, dešimt sužeista

Juodaodis kanclerės Merkel svečias, ginkluotas peiliu, Bavarijos Viurcburge (dešrų mieste) penktadienį po pietų ėmė puldinėti praeivius ir juos žudyti. Vokietijos centriniai laikraščiai teroristo nuotraukos nepateikė. Ją aš pasiskolinau iš austrų dienraščio Die Krone. Skelbiama, kad nusikaltėlis 24 metų, atvykėlis iš Somalio, guveno Viurcburge.

image.png

image.png

Frankfurter Allgemeine Zeitung rašo, kad Bavarijos valstybės sekretorius Gerhardas Eckas (CSU) Viurcburgo laikraščiui "Main Post" sakė, kad žuvo trys žmonės ir dešimt buvo sužeista. Jis pridūrė, kad trys ar keturi iš jų yra intensyviai gydomi Vuerzburgo ligoninėse. Somalietis nusikaltimo vykdytojas buvo sužeistas į koją, jo gyvybei pavojus negresia.

Beveik prieš penkerius metus, 2016 m. liepos 18 d., per išpuolį traukinyje netoli Viurcburgo buvo sunkiai sužeisti keturi žmonės. 17-metis pabėgėlis iš Afganistano kirviu ir peiliu užpuolė keleivius regioniniame traukinyje, važiuojančiame į Viurcburgą. Tada jis pabėgo pėsčiomis, užpuolė pėsčiąjį ir galiausiai buvo nušautas policijos pareigūnų.

https://www.krone.at/2447388

https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/mehrere-tote-bei-messerattacke-in-wuerzburger-innenstadt-17408756.html

https://www.youtube.com/watch?v=NoRIBQ7pyx8

https://www.youtube.com/watch?v=gxsym8Z1Smc

https://www.youtube.com/watch?v=7lEGsiXCDds