Zombiai ateina, atidunda: laiškas iš Oregono ir atsakymas į jį iš Vilniaus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-22 14:06:00, skaitė 918, komentavo 8

Zombiai ateina, atidunda: laiškas iš Oregono ir atsakymas į jį iš Vilniaus

Rašytojas Valdas Anelauskas mane šįryt supažindino štai su tokia įdomia informaciją:

Mums ką tik pranešė, kad artėja... vadinamoji zombių apokalipsė! Ir tai nėra tik koks internetinis pokštas, o pranešimai iš pačių pagrindinių JAV žiniasklaidos priemonių, kaip „FoxNews“, „USA Today“ ir t.t.

Štai keli pavyzdžiai, kur pakankamai oficialiai skelbiama, kad reikia ruoštis... taip, būtent zombių apokalipsei!

Šie perspėjimai yra kuo oficialiausi, nes pradinis šaltinis yra JAV ligų kontrolės ir prevencijos centras. Štai tiesioginė nuoroda į oficialų portalą:

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

Jie netgi jau sudarė valstijų, kuriose yra didžiausios galimybės išgyventi (ir atvirkščiai), sąrašą:

https://www.cabletv.com/blog/doomsday-usa

Oregonas užima 21 vietą sąraše, taigi maždaug per vidurį.

Na, tą galų gale juk dar Nostradamas išpranašavo... 2021 metai!..

Bet aš vis tiek manau, jog pirmiausia čia kils pilietinis karas. Juk viskas dabar būtent link to eina. Ir labai sparčiai. Pavyzdžiui, jau paskelbta disidentų medžioklė. Apie tai aš Jums anądien rašiau.

Manau, jog bikfordo virvė jau uždegta, belieka laukti sprogimo. Žodžiu, didysis P jau tikrai artėja prie Amerikos, apie ką aš pastarųjų kelių metų bėgyje nuolat ir kalbėjau...

image.png

Zombiai į Lietuvą jau atėjo per sufalsifikuotus Seimo rinkimus pernai. Tai nelaisvės, išlandsbergintų konservatorių ir apsivogusių liberalų gaujos. Tai atviri Lietuvos priešai, diegiantys lytinius iškrypimus, narkotikus, alkoholį, žalojantys Tautą neaprobuotais geno-inžineriniai preparatais, neleidžiantys vaikams normaliai mokytis, o suaugusiems gyventi. Jų tikslas – sunaikinti prigimtinę šeimą, visuomenę, valstybę, lietuvių tautą, o į mūsų žemę apgyvendinti svetimtaučiais, svetimos religijos, kultūros ir mentaliteto gyventojais, atvykstančiais čia be dokumentų, su neaiškia, dažnai kriminaline, praeitimi. Nelegalūs imigrantai - jų turtas, kurio atžvilgiu taikoma „pozityvi diskriminacija“. Žmonių kalba tai reiškia, kad neteisėti migrantai yra žmonės, kuriems galioja JTO žmogaus teisės, o lietuviai nėra pilnaverčiai žmonės, juos galima diskriminuoti: mokėti mažesnes pensijas, pašalpas, išmokas, teikti menkesnę socialinę paramą, negu gauna šie „prieglobsčio prašytojai“.

Pažangi visuomenės dalis susivienijo į Šeimų sąjūdį, kurį remia patriotiškai orientuotos partijos, judėjimai, politikai. Mes turime apginti Konstituciją, prigimtines Tautos vertybes, demokratiją ir laisvę, todėl laikas iššukuoti ir dezinfekuoti Motinos Lietuvos garbanas nuo liberastinių glindų ir utėlių, o visas sorošines NVO paskelbti "užsienio agentais" ir ištrenkti lauk iš Lietuvos.

Nenormalu ir tai, kad užsienio valstybių pasiuntiniai kišasi į šalies politikos procesus, dalyvauja LGBT paraduose. To negali leisti.

Palaikau Šeimų sąjūdį, jo paskelbtą reikalavimą atstatydinti susikompromitavusią I.Šimonytės vyriausybę, jos silpnapročius ministrus, šaukti pirmalaikius Seimo rinkimus. Šių atvirų Tautos priešų valdžia veda mūsų valstybę į pražūtį, todėl turime laikytis Konstitucijos nuostatos ginti valstybę.

201681267_763082957695775_8787902470137618612_n.jpg

Manau, kad „nelaisvės partiją“, in corpore, už jos antivalstybinę veiklą reikia paskelbti už įstatymų ribų.

Zombius ir jų finansavimo šaltinius reikia izoliuoti nuo visuomenės, tuomet jie niekur neateis.