SAM ragina pakeisti paskiepytus darbuotojus, kurie greičiausiai mirs per kelerius metus

Autorius: Indraja Šalaviejūtė Šaltinis: https://www.cdc.gov/cpr/zombie... 2021-06-17 21:50:00, skaitė 10869, komentavo 21

SAM ragina pakeisti paskiepytus darbuotojus, kurie greičiausiai mirs per kelerius metus

Naftos ir dujų pramonėje dirbantis vadovas, rengiantis didelių korporacijų įpėdinystės planus, perspėjo, kad įmonės visame pasaulyje jau dabar numato, kad per artimiausius kelerius metus turės pakeisti "paskiepytus" darbuotojus.

Brighteon.com pateiktame vaizdo įraše klausykitės, kaip moteris aiškina, kad korporacijos, su kuriomis ji bendradarbiauja, puikiai žino, jog asmenys, paskiepyti nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19), greičiausiai mirs per ateinančius trejus metus, todėl reikės greitai užpildyti darbo vietas:

edita ziobiene

"Įmonėms reikia planuoti, kas nutiks, kai jų darbuotojai išvyks... ir įpėdinystės planavimas yra tai, su kuo aš padedu įmonėms, konkrečiai - su įdarbinimo paslaugomis", - aiškina ji.

"Vadovai liepia savo personalo darbuotojams ir vadovams, kuratoriams, grindų meistrams ir t. t. peržiūrėti vakcinas gavusius darbuotojus ir pažvelgti į juos visus, kurie planuoja, kad per ateinančius trejus metus turės juos pakeisti. Ką jums tai sako?"

Moteris neįvardija savo pavardės, tačiau teigia, kad vadovauja įmonei, kuri užsiima įpėdinystės planavimu. Mes tikime jos žodžiais, tačiau tai sutampa su tuo, ką neseniai pripažino prancūzų virusologas ir Nobelio premijos laureatas Liukas Montanjė (Luc Montagnier), kalbėdamas apie tai, kas nutiks su skiepijamais žmonėmis per artimiausius kelerius metus.

"Kai kurie iš šių vaikinų tiesiog verkia, kai eina per įmonę ir tiesiogine prasme tikrina visus tuos asmenis, kurie pasiskiepijo, žinodami, kad greičiausiai per artimiausius trejus metus jie turės pakeisti tą žmogų", - priduria moteris.

"Tai tikrai didelis dalykas pramonėje, kurioje dirbu. Šios didžiulės dujų ir naftos bendrovės ketina pakeisti tūkstančius darbuotojų".

Žmonių švirkštimas per "pandemiją" yra neįsivaizduojamas

Panašių pastabų Montagnier išsakė ir neseniai duotame interviu, teigdamas, kad injekcijoms išplitus po visą žmogaus organizmą, mirtis yra beveik neabejotina. Priklausomai nuo žmogaus, tai gali trukti savaites, mėnesius ar metus.

"Tiems, kurie jau buvo paskiepyti, nėra jokios vilties ir jokio galimo gydymo", - cituojamas Montagnier.

Montagnier taip pat piktinosi, kad tariamos "pandemijos" metu žmonėms apskritai reikėtų ką nors švirkšti, vadindamas tai "neįsivaizduojamu" dalyku dėl kylančios rizikos. Dar blogiau yra tai, kas buvo atskleista apie tai, kad injekcijos veikia kaip "lėto nužudymo" mechanizmas, skirtas nutraukti recipiento gyvybę pagal uždelstą grafiką.

Laikui bėgant visi žmonės, kuriems buvo suleista injekcijų, pradės jausti to pasekmes, kai jų imuninė sistema nesugebės apsisaugoti nuo paprastų ligų, tokių kaip gripas ir peršalimo ligos, kurios kasmet žiemos mėnesiais tampa vis dažnesnės.

Ar gali būti, kad šių injekcijų poveikis visiškai pasireikš rudenį ir žiemą, kai saulė užges, temperatūra taps žemesnė, o ligų padaugės? Daugelis mano, kad taip ir bus, ir liko tik keli mėnesiai, kol tai tikrai sužinosime.

"Kai suprasite, kad VISOS vakcinos yra piramidės schema, viskas pradės įgauti prasmę", - rašė "Natural News" komentatorius. "Mums meluojama beveik apie viską. Vakcinos ir vaistai atneša tonas pelno ir galios. Visi farmacijos produktai yra pavojingi ir mirtini".

"Įšvirkšti spyglių baltymai sunaikina jūsų imuninę sistemą", - rašė kitas. "Kai nuodingos sudedamosios dalys suskyla iki pusėjimo laiko organizme, jos virsta kitais nuodais. Šalutinis poveikis yra skystis plaučiuose, atrodo kaip kovidas ir bus kaltas kovidas".

Daugiau susijusių naujienų apie kiniškojo viruso "vakcinos" rezultatus ateinančiais metais rasite svetainėje ChemicalViolence.com.