Arvydas Juozaitis: LANDSBERGIZMAS — jau GENDERIZMAS

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-05 14:10:00, skaitė 653, komentavo 6

Arvydas Juozaitis: LANDSBERGIZMAS — jau GENDERIZMAS

Profesoriau, minint 33-jį Sąjūdžio gimtadienį, Jūs pasisakėte apie įvairius reikalus. Jau seniai Jūsų kalbos ir kalbelės liudija asmeninius dvasinius ieškojimus, pamokymus sau, savo partijai. Jūs mėgstate nurodyti baisius priešus.

Nesakyti viešų kalbų Jūs negalite, viešas kalbėjimas — Jūsų aistra ir visa Jūsų karjera. Itin mėgstate kalbėti Sąjūdžio vardu, sekate apie Sąjūdį pasakaites, pats tikėdamas, kad visa tai tikrovė. Tikite, kad jeigu jau pasakote, vadinasi, taip ir buvo, taip ir liks. Su tikrove didžioji Jūsų kalbų ir kalbelių dalis neturi nieko bendro.

Itin smagiai Jūs pliekiate melo gyvenimą prie komunizmo, iš kurio mes ištrūkome prieš tris dešimtmečius. Pliekdamas tuos dešimtmečius, Jūs nuoširdžiai pamirštate, kad buvote labai gerai prisitaikęs prie to komunistinio melo. Prie komunistų tapote profesoriumi, iš komunistų gavote didžiausią tų laikų turtą — išskirtinį butą. Bet tiek to, tai — smulkmenos.

Dabar — nauja tema, tai yra gerovė, tai yra genderizmas. Jūs pastebėjote Didįjį Šeimų gynimo maršą? Ir labai nustebote, kad jis, Maršas, išreiškė ne Jūsų, o lemiamą Lietuvos žmonių balsą, tariantį "ne" genderizmo brukamam "Partnerystės gyvenimui"? Ak, Jums nepatiko? Nepatiko, kad Maršas neatsiklausė Jūsų ir Jūsų anūko leidimo? Kaip nemalonu, kad tuo metu Jūsų klanas kaip tik įstūmė į Seimą liūdnąjį Partnerystės įstatymą. Jūs susijaudinote, tiek susijaudinote, kad ištarėte keistą nesąmonę: „Jie kalba abstrakčiomis formulėmis, kad neva kažkas užpuolė šeimą, kažkas nori sugriauti Lietuvoje šeimą. Bet šeimos institutas priklauso nuo žmonių pasitikėjimo ir noro bei pasiryžimo turėti šeimą, saugoti savo šeimą, branginti ją, kai iškyla problemų ar pagundų". Taip, būtent taip, profesoriau! Žmonės pasiryžę turėti sveikas šeimas ir todėl išėjo į Šeimų maršą. Žmonės pasiryžę saugoti ir branginti savo šeimas, ir todėl jie sako "ne" įstatymui ir nereikalingai normaliam gyvenimui Stambulo konvencijai. Konkrečiai pasako, o ne abstrakčiomis formulėmis, kaip kad kalbate Jūs, profesoriau. Ir Jūs pykstate? Ak… kažkas nesutapo? Bėda. Jūs, matyt, susipykote su savo paties protu, tai yra - žodžiais? Taip, žinoma, amžius... o ir amžinas skubančiojo kalbėti pasiklydimas — mokyti, mokyti, mokyti. Bėda, kai visą gyvenima mokai kitus, pats kažkaip kitaip mokydamasis.

Tačiau čia dar ne viskas. Suprantama, anūkas ir klanas sparčiai kišo Partnerystės įstatymo tešlą į Seimo krosnį, pykti reikėjo, tačiau… Šuo pakastas giliau.

Profesoriau, jau komunizmo laikais Jūs mokėjote apeiti ir nepalankius sau valdžios rifus. Pavyzdžiui, kai siekėte profesoriaus vardo, o ministras H. Zabulis pasakė, kad gausite jį tik per jo, ministro, lavoną, Jūs apėjote šią kliūtį iš flango. Mokate. O dabar? Ką dabar apeinate? Tautą ir Valstybę. Kurios Konstitucijos 38 straipsnis aiškiai sako, kad nėra "netradicinių šeimų". Jums jos — yra, nes jos, Jūs manote, yra ateitis. Būtent — naujos Lytinės Utopijos "šeima" esą bus mūsų šviesus rytojus.

Jūs taip aklai palaikote šią naują Lytinę Utopiją, nes čia šuo ir pakastas - Jums ji naudinga. Būtent Jums, asmeniškai naudinga. Ir Jūs jau nesvarstote, kodėl kiekviena nauja šių laikų Europos utopija, net komunizmo utopija, paremta tankais, gyvuoja tik apie 50 metų. Jums nebėra laiko svarstyti, nes reikia šokti į naujo traukinio pirmos klasės vagoną. Instinktai ir patirtis Jums sako, kad reikia skubėti. Nes kaip kitaip būsite matomas, ir kaip kitaip Jus girs Briuselis, visokio plauko pasauliniai genderistai?

Vadinasi, visa tai dabar turi būti įgyvendinta Lietuvoje? Juk taip galvojate, profesoriau? Juk negalvoti negalite. O čia — jau aiškus prancūziškas pažangos pavyzdys, "trendas", taip sakant. Nejaugi nežinote, kad jau 2017 metais Lietuvoje paruošti visi pagrindiniai lyčių keitimo, "daugia-lyčio švietimo" mokyklose, vaikų paėmimo į vienalytes poras įstatymai, ir t.t. Daug visokio jovalo Lietuvai jau paruošta.

Taip, 22 metus Europa prievartaujama genderistų antpuolio. Lytinei Utopijai, iki žmonės atsitokės, liko dar kokie 30 metų. Mums tuos dešimtmečius reikia ištverti, atsilaikyti. Nes mes — ne Prancūzija, mums tokie eksperimentai pakirs paskutines gyvybines jėgas, pražudys dviejų jaunimo kartų tapatybę. O be jų mes daugiau nieko neturime, jie - paskutinis mūsų lietuviškas rezervas. Gimstamumas ryštingai krenta žemiau mirtingumo lygio, jau skęstame, kaip reikalas skęstame.

Bet Jūs, profesoriau, - kaip elgiatės? Jūs skubate į tariamos pažangos glėbį, nes manote, kad jame Jūsų laukia ir katučių ploja. Jūs įsitikinęs, kad Europa vis vien mus privers, vis vien mums teks nusileisti. Jūs pagalvojote, kur "jėga", kurios per akis užteks Jūsų amžiui, ir nutarėte paleisti naują plokštelę; mėgstamu pasakų žanru prabilote apie tai, kad Vakaruose diegiama ne Lytinė Utopija, o Naujas Šviesus Rytojus. Žinoma, Rytojus, o kaipgi.

Tą naują kone komunistinį Rytojų įgyvendinta Europos Parlamento genderistinė-lgbtistinė frakcija. Jie stumia įstatymus, ir reikalauja valstybes paklusti. Jūs jau susitaikėte. Lytinė Utopija pakerta gyvybę šeimoje, gimdymą šeimoje, pasitikėjimą šeimoje? — Jums nebesvarbu, nes esate apakęs nuo savo svarbumo.

Jūs sakote Lietuvos žmonėms: gyvenkite šeimose kaip XIX amžiuje? Tada mūsų neardė globalizmas ir lytinis pseudošvietimas, dabar varantis jaunimėlį iš proto ir iš šeimų. Jums nebesvarbu, kad nušokama nuo proto ir sąžinės? Jūs manote, kad mūsų protai ir sąžinės, kaip ir Jūsų, greitai bus užsmaugti finansinėmis investicijų sankcijomis, ir mes pasiduosime. Juk taip, ar ne?

Jūsų nemylimoje komunistinio melo epochoje mokėjote prisitaikyti prie kelių "trendų", kaip dabar sakoma. Dabar Jūs ir vėl prie "trendo", nes juk reikia būti naujo režimo srovėje. Už tai giria ne tik Briuselis, bet šlovina ir genderistinis jaunimėlis. Ir nacionalinė LRT, prikaišyta jūsų klano gerbėjų ir lgbtistų, kiekvieną Jūsų kalbelę rodys, daugins ir visaip liaupsins. Savas politologų klanas kalbės apie profesoriaus toliariagystes. Visko dar bus. Vadins Jus ir "profesoriumi-pažangiečiu". Jūsų savimeilei tai būtinos kalbos. Skubate su jais, profesoriau, skubate. Gausių "žmogaus teisių" fondų, Europos biudžeto palaikomi Vilniaus simuliakrai-gendersitai Jums jau lankstosi, net ranką bučiuoja. Jums to labai reikia.

Tiesa, pomirtinė šlovė... Ar ji laukia? Jūs ją nusimatęs. Kauno Karo muziejus sodelio panteone, kur seniai turėjo stovėti paminklas Vaižgantui, palikta vieta Jūsų personai, laukia. Jums reikia ir daugiau paminklų? — bus.

O kas bus su Lietuva? Juk neliks nei Jūsų, nei Jūsų partijos, nei Jūsų gerbėjų klanų - kas liks? Jums juk svarbu, Jūs net ašarą nubraukiate apie visa tai pagalvodamas. Kas stovės šalia Jūsų paminklų, kas katučių plos? O jeigu neplos? Nes paprasčiausiai nebebus lietuvių. Kiti plos? Galbūt, galbūt ta mintis Jus irgi paguodžia — vis geriau, negu nieko.

Sakote, nebebus lietuvių, nebebus žemaičių? — jeigu nebebus, vadinasi, to ir nusipelnė?

Bet užtat Europos analuose liks Jūsų paminklai, ir keli kiti paminklai, tik be Lietuvos gyvybės. Argi tai blogai? Jūsų vardas — liks, Lietuva — kapų tyloje su gražiu užrašu ant lentos -- "Didvyrių žemė, kurios sūnūs iš praeities..." Neblogas balansas.

Bet tai detalės, nebesvarbu.

Svarbu kitkas: būkite tikras, profesoriau, Lietuva nesiruošia pasiduoti.

AJ

Vilnius, 2021 m. birželio 4 d.

https://www.facebook.com/arvydas.juozaitis.56