Spygliuotojo kilmę besiaiškinant: dr. A.Fauci gręsia belangė? (pasakoja Sania iš Floridos ir Tucker Carlson iš Fox News)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-05 14:20:00, skaitė 1154, komentavo 4

Spygliuotojo kilmę besiaiškinant: dr. A.Fauci gręsia belangė? (pasakoja Sania iš Floridos ir Tucker Carlson iš Fox News)

Vakar blogeris iš JAV Sania iš Floridos pasakojo apie tai, kad galimai modernaus viruso „tėvui“ dr.Anthony Fauci iškelta baudžiamoji byla.

https://youtu.be/dCclTxaOGFc

JAV televizijos "Fox News" žurnalistas Tuckeris Carlsonas apkaltino kai kuriuos JAV pareigūnus padedant Kinijai "slėpti COVID-19 kilmę". Pareiškimas paskelbtas po to, kai į internetą buvo nutekinti kai kurie vyriausiojo šalies infekcinių ligų gydytojo Anthony Fauci elektroniniai laiškai. Juose jis nepaneigė teorijos apie koronaviruso nutekėjimą iš Vuchano laboratorijos beveik nuo pat pandemijos pradžios. Nepaisant to, pareigūnai ilgą laiką viešai palaikė teoriją, kad liga perduodama iš gyvūnų žmonėms.

Žemiau pateikiu Fox news straipsnio „Tucker Carlson: US government officials helped China cover up COVID origins.“ Deepl.com vertimą:

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-us-government-officials-helped-china-cover-up-covid-origins

Tuckeris Carlsonas: JAV vyriausybės pareigūnai padėjo Kinijai nuslėpti COVID kilmę

"Visa tai buvo apgaulė

Prieš penkiolika mėnesių grupė Kinijos mokslininkų, dirbusių visiškai naujo viruso protrūkio vietoje, padarė išvadą, kad naujasis koronavirusas tikriausiai pateko iš vyriausybinės laboratorijos Vuchane. Jie tai pasakė kuo aiškiau ir paskelbė internete. Mūsų požiūriu, tai mums pasirodė nuostabi ir svarbi istorija, be to, beje, visiškai tikėtina. Tikėjomės, kad žiniasklaida ja susidomės žaibiškai. Iš kur atsirado šis virusas? Tai atrodė verta žinoti, nes nuo jo mirė žmonės. Tačiau niekas šio klausimo neuždavė. Vietoj to tvyrojo tyla, kurią tik retkarčiais pertraukdavo šypsenos apie prieš azijiečius nukreiptą rasizmą ir sąmokslo teorijas. 

Taip buvo daugiau nei metus, kol vos prieš kelias savaites viskas baigėsi. Tada staiga dėl mums nesuprantamų priežasčių visi besišypsantys Amerikos naujienų žiniasklaidos debilai per vieną naktį visiškai pakeitė savo nuomonę.

FAUCI: NEKALTINKITE KINIJOS DĖL KORONAVIRUSO TYRIMO

Žinoma, COVID pabėgo iš Kinijos virusologijos laboratorijos. Duh. Ar tikrai manėte, kad jis atkeliavo iš šlapiosios rinkos? Na ką gi. Tai buvo naujas konsensusas. Po to pasipylė įrodymų lavina. Dienraštis "Wall Street Journal" patvirtino, kad pirmosios COVID aukos, atrodo, buvo mokslininkai, dirbantys su šikšnosparnių virusais Vuhano virusologijos institute. BuzzFeed gavo tūkstančius elektroninių laiškų, iš kurių matyti, kad Tony Fauci nuo pat pradžių žinojo, jog COVID galėjo būti gaminamas Kinijoje atliekant pavojingus eksperimentus, už kuriuos jis padėjo mokėti. Pasirodo, laboratorijos nutekėjimo teorija niekada nebuvo beprotiška. Ji visada buvo tikėtina.  

Tad kodėl jie taip ilgai mums apie tai melavo? Į šį klausimą išsamiai atsakoma naujame šokiruojančiame straipsnyje, išspausdintame įžymybių prisisiurbimo žurnale "Vanity Fair". Turėtumėte jį perskaityti. 

Trumpai tariant, daugelis mokslininkų yra priklausomi nuo mokesčių. Jei visuomenė suprastų, kaip neapgalvotai jie elgėsi, keldami pavojų visam pasauliui savo keistais mažais eksperimentais prastai įrengtose Kinijos laboratorijose, pinigai galėtų išsekti. Kaip sakė buvęs NSC pareigūnas Džeimis Metzlas (Jamie Metzl): "Jei pandemija prasidėjo dėl laboratorijų nutekėjimo, ji galėjo padaryti su virusologija tą patį, ką Trijų mylių sala ir Černobylis padarė su branduoliniu mokslu."  

To negali būti. Reikia išlaikyti pinigų srautą. Taigi jie apie tai melavo. O paskui įbaugino visus, kurie sakė tiesą.

FAUCI ELEKTRONINIAI LAIŠKAI PIEŠIA "NERIMĄ KELIANTĮ VAIZDĄ" APIE KOVIDŲ PASAKOJIMĄ: SEN. RAND PAUL

Tarp jų buvo ir CDC direktorius Robertas Redfildas, kuriam mokslininkai grasino mirtimi, kai jis užsiminė, kad virusas atsirado laboratorijoje.

REDFIELDAS: Laikausi nuomonės, kad vis dar manau, jog labiausiai tikėtina, kad šis patogenas Vuchane pateko iš laboratorijos. Kiti žmonės tuo netiki. Tai gerai. Mokslas galiausiai tai išsiaiškins. Nėra neįprasta, kad kvėpavimo takų patogenai, su kuriais dirbama laboratorijoje, užkrečia laboratorijos darbuotoją.

Tai ne koks nors vaikinas iš "Twitter". Tai buvęs CDC direktorius, todėl galima manyti, kad pasaulis sustos ir užduos tolesnius klausimus: "Kodėl taip manote?" ir "Kur įrodymai?". Bet taip nenutiko.

"Man buvo grasinama ir aš buvau atstumtas, nes pasiūliau kitą hipotezę, - sakė Redfildas "Vanity Fair". "To tikėjausi iš politikų. Iš mokslo to nesitikėjau". 

Redfildas išdrįso paprieštarauti ortodoksijai, kurią primetė pasaulinis mokslo isteblišmentas. Tai prasidėjo 2020 m. vasario 19 d., kaip tik tuo metu, kai virusas pasiekė šią šalį ir mus visus išgąsdino. 

Tą akimirką vienas iš pagrindinių pasaulio mokslo žurnalų "The Lancet" paskelbė laišką, kurį pasirašė 27 mokslininkai. Laiške buvo kategoriškai ir visiems laikams pareikšta, kad koronavirusas atsirado ne laboratorijoje Vuchane, o norint tikėti kitaip, reikia būti fanatiku. Tą laišką, kaip dabar žinome, organizavo Peteris Daščakas (Peter Daszcak), žmogus, kuriam buvo naudinga apsimesti, kad COVID atsirado šlapiame turguje. Daszcakas dalyvavo Wuhano virusologijos institute atliekamuose funkcinio aktyvumo tyrimuose. Iš elektroninių laiškų matyti, kad Daszcakas kruopščiai atrinko kitus "Lancet" laišką pasirašiusius asmenis, kad šis akivaizdžiai diskvalifikuojantis interesų konfliktas liktų paslaptyje. Vienu metu jis parašė laišką kitam mokslininkui Ralphui Baricui, kuris taip pat dirbo su funkcijos padidėjimo tyrimais Kinijoje, ir liepė jam nepasirašyti laiško.  

Štai kodėl: "Mes jį paskelbsime taip, kad jis nebūtų susietas su mūsų bendradarbiavimu, kad maksimaliai išsaugotume nepriklausomą balsą", - rašė jis. 

Visa tai buvo apgaulė, ir vis dėlto ji suveikė. Jis buvo išspausdintas "The Lancet", o "The Lancet" visi pasitiki. Tiesą sakant, pats Tonis Faučis (Tony Fauci) citavo Daščako laišką kaip įrodymą, kad virusas atsirado ne dėl jo finansuojamų tyrimų: 

FAUCI: Jei pažvelgtumėte į šikšnosparnių viruso evoliuciją ir į tai, kas egzistuoja dabar, labai, labai stipriai linkstama prie to, kad virusas negalėjo būti dirbtinai ar sąmoningai manipuliuojamas. Mutacijos vystėsi natūraliai. Keletas labai kvalifikuotų evoliucijos biologų teigė, kad viskas, kas susiję su laipsniška evoliucija laikui bėgant, tvirtai rodo, kad jis išsivystė laukinėje gamtoje, o tada peršoko į kitą rūšį.

Taigi iš tikrųjų tai istorija apie ledų spurgą, kuri pati save laižo, t. y. federalinę biurokratiją. Nesvarbu, kaip smarkiai jie sukčiauja, jie niekada nėra kalti. "O mes neįsivaizdavome masinio naikinimo ginklų Irake" ir t. t. Pasirinkite, ką norite sugadinti. Bet tai tavo kaltė, rasiste. 

Ją citavo ne tik Fauci. Savamoksliai "faktų tikrintojai" pasinaudojo "Lancet" laišku, kad socialiniuose tinkluose cenzūruotų visus, kurie užsiminė apie laboratorijos nutekėjimo galimybę. Tai negali būti tiesa, "The Lancet" teigia, kad tai netiesa. 27 mokslininkai sako, kad tai netiesa. Tik keli mokslininkai viso to akivaizdoje išdrįso prabilti.  

Vienas iš jų vadinosi Gilles Demaneuf. Jis subūrė mokslininkų grupę, pavadintą "DRASTIC", sutrumpintai - Decentralizuota radikali autonominė paieškos grupė.  

FAKTŲ TIKRINTOJAI ATSIDŪRĖ "NEPATOGIOJE PADĖTYJE" PO LABORATORIJOS INFORMACIJOS NUTEKINIMO TEORIJOS PAKEITIMO: "REAL CLEAR POLICY": "REAL CLEAR POLICY

Netrukus prie grupės prisijungė buvęs NSC pareigūnas Džeimis Metzlas. Beveik iš karto, jau praėjusių metų balandį, J. Metzlui tapo aišku, kad laboratorijos nutekėjimo teorija nėra sąmokslo teorija. Tiesą sakant, ji buvo tikėtina.  

METZLAS: Bet manau, kad jei reikėtų tiesiog lažintis, remdamasis tuo, ką perskaičiau, ir logika, lažinčiausi, kad tai greičiausiai atsitiktinis nutekėjimas iš laboratorijos.

Metzelis nespekuliuoja. Priešingai nei oficialūs "mokslininkai", jis ir DRASTIC turėjo įrodymų, kuriuos pasistengė surinkti. Jie nustatė, kad oficialus mokslininkų konsensusas buvo suklastotas pačiame šaltinyje.

Vienu atveju jie nustatė, kad Shi Zhengli - "šikšnosparnių dama iš Wuhano" - surinko šikšnosparnių koronaviruso mėginius, kurie buvo beveik identiški COVID-19. Iš kur ji gavo šiuos mėginius? Ji juos rado Kinijos Junano provincijos urve. Ten 2012 m. žuvo keli kalnakasiai. Ji pripažino, kad šis virusas yra svarbus, nes jis tiesiogiai persikėlė į žmones, prieš tai nepereidamas per tarpinį gyvūną šeimininką. Atrodė, kad kinai ieškojo pavojingiausio viruso, kokį tik galėjo rasti. Tame urve jie jį rado. Prasidėjus koronaviruso pandemijai, Shi Zhengli bandė nuslėpti, kad COVID-19 yra beveik identiškas virusui iš jos surinktos kasyklos. Savo įrašuose ji pervadino virusą, kad nuslėptų jo šaltinį.  

Tada Peteris Daščakas (Peter Daszcak) kartu su Ši Žengli (Shi Zhengli) paskelbė straipsnį, kuriame suskirstė visas įvairias koronaviruso atmainas, su kuriomis jie buvo susidūrę pastaraisiais metais. Straipsnyje jų buvo išvardyta šimtai. Tačiau jie kažkodėl praleido mirtinus virusus, rastus Junano kasykloje. Juokinga.

FAUCI NEBUVO SĄŽININGAS DĖL KOVIDŲ KILMĖS, SAKO ADM. BRETT GIROIR

Ar tie virusai buvo reikšmingi? Kinijos vyriausybė, atrodo, mano, kad taip. Praėjusių metų pabaigoje BBC žurnalistai pabandė apsilankyti kasykloje ir gauti atsakymus. Kai jie atvyko, paskui juos sekė civiliai apsirengę policijos pareigūnai. Jie pamatė, kad kelią į kasyklą užblokavo gerai padėtas sugedęs sunkvežimis. Taigi Kinijos vyriausybė tai nuslėpė.

Štai blogiausia ir labiausiai šokiruojanti dalis, jei esate amerikietis: Kai kurie JAV vyriausybės nariai padėjo jiems tai nuslėpti. Jie žinojo, kad visa tai vyksta. Tačiau jie taip pat paslėpė tiesą. Nes jų interesai sutapo su Kinijos vyriausybės interesais. Valstybės departamento neplatinimo biuro direktorius Kristoferis Parkas (Christopher Park) sakė agentūros tyrėjams "nesakyti nieko, kas rodytų pačios JAV vyriausybės vaidmenį atliekant tyrimus, susijusius su naudos gavimu". 

Kodėl jis tai pasakė? Pasirodo, Kristoferis Parkas dalyvavo priimant 2017 m. sprendimą panaikinti federalinį moratoriumą finansuoti tyrimus, kuriais siekiama gauti naudos.  

"Vanity Fair" gavo Valstybės departamento ginklų kontrolės biuro sekretoriaus padėjėjo pareigas tuo metu ėjusio Thomo DiNanno atmintinę.  T. DiNanno rašė, kad dviejų Valstybės departamento biurų darbuotojai įspėjo jo biuro vadovus "nesiimti tyrimo dėl COVID-19 kilmės", nes tai esą "atvertų skardinę kirminų". 

Tai amerikiečiai, dirbantys tam, kad nuslėptų tiesą apie COVID-19 kilmę nuo šalies, kurią sunaikino COVID-19. Negalima užkirsti kelio protrūkiams, jei nežinai, iš kur jie kilo, tačiau federaliniai biurokratai neleido mums sužinoti, iš kur kilo šis protrūkis.

TUCKERIS CARLSONAS: AR DR. FAUCI ATŽVILGIU PRADĖTAS BAUDŽIAMASIS TYRIMAS?

Vienas iš pareigūnų, norėjusių nutraukti tyrimą, buvo Chrisas Fordas, laikinai einantis ginklų kontrolės ir tarptautinio saugumo sekretoriaus pavaduotojo pareigas. Buvęs administracijos pareigūnas, tiesiogiai susipažinęs su tyrimu, mums sako, kad Chrisas Fordas buvo informuotas apie laboratorijos informacijos nutekinimo tyrimą anksčiau nei 2020 m. gruodį, kai Fordas teigia pirmą kartą apie tai išgirdęs. Mums buvo pasakyta, kad Fordas norėjo, jog jis būtų nutrauktas. Valstybės sekretorius Mike'as Pompeo jį atmetė. Fordas nebuvo nuolatinis biurokratas, jis buvo paskirtas politiniu pareigūnu, tačiau jis kalbėjo už daugelį karjeros biurokratų - daugelis jų, kaip mums sakė, norėjo palaidoti tyrimą dėl politinio priešiškumo. Jie nemėgo administracijos, kuriai tarnavo, ir nenorėjo suteikti jai taškų. Jie kaltino visus, kurie kėlė klausimus, kad jie yra "sąmokslo teoretikai". O mūsų konformistinėje kultūroje to pakanka, kad žmonės užsičiauptų.

SPUSTELĖKITE ČIA, JEI NORITE ĮSIGYTI "FOX NEWS" PROGRAMĖLĘ

Kitaip tariant, jie elgėsi taip pat, kaip žmonės, kuriuos matote per televiziją. Visai kaip MSNBC laidų vedėjai. Jie nesielgė kaip federaliniai pareigūnai, prisiekę saugoti amerikiečių gyvybes. Jie nesaugojo amerikiečių gyvybių. Jie saugojo konsensusą, o tai kėlė pavojų amerikiečių gyvybėms. Kalbant apie tikruosius MSNBC laidų vedėjus, jie grįžo į vaikišką nenuoseklumo būseną. Ši kvaila mergaitė alpsta dėl Tony Fauci, tarsi jis būtų berniukų grupės bosistas: 

FAUCI: Kai sužinai vis daugiau ir daugiau. Turite toliau vystytis kartu su duomenimis, o aš būtent tai ir stengiausi daryti - visada sakyti tiesą, remdamasis tuo, kokie yra duomenys, ir tai niekada nebuvo sąmoningai nukreipta prieš prezidentą... Jei pažvelgsite į mano elektroninius laiškus, niekada nesakiau nieko paniekinančio apie prezidentą D. Trumpą. 

WALLACE'as: Na, tikrasis žmogaus požymis yra tai, ar jis gerai atrodo net tada, kai paaiškėja jo asmeniniai elektroniniai laiškai, taigi jūs išlaikėte testą, kurį išlaikytų labai nedaugelis iš mūsų.

"Aš tave myliu, Tony Fauci", - vis dar kalbate apie Trumpą. Štai kur kai kurie iš jų vis dar yra. 

Šis straipsnis adaptuotas iš 2021 m. birželio 3 d. laidos "Tucker Carlson Tonight" įžanginio Tuckerio Carlsono komentaro.