ES irgi yra Kremliaus projektas?

Autorius: Nepatogus rašytojas Šaltinis: https://www.facebook.com/nepat... 2021-05-31 21:59:00, skaitė 781, komentavo 4

ES irgi yra Kremliaus projektas?

Turbūt, tik Lietuvoje rasim tokią didelę masę nekenčiančių Kremliaus Putino ir tuo pačių taip uoliai padedančių jam plėsti savo įtaką, Šįkart Baltarusijoje. Kam dirba "lietuviška" žiniasklaida, "politikai", didelis klausimas. Ypač Maldeikienė, Kubilius, Juknevičienė ir panašūs. Jie kaip ir rėkauja prieš ir visos jų kalbos apie nemeilę Putinui, tačiau tokių lojalių tarnų tam pačiam Putinui vargiai surasi.

Kartais man iš vis kyla klausimas - Negi ES irgi yra Kremliaus projektas? Na, arba minimum - ES ir Kremlius - bendradarbiai?

Nepamirškit Molotovo - Ribentropo pakto - https://lt.wikipedia.org/wiki/Molotovo-Ribentropo_paktas

Ar ES apskritai turi kokią galią, apart sankcijas, kurios kelia šypseną?

Neapykanta - yra bukumas ir aklumas, kuris neleidžia įmatyti esmės.

Ėjimas paskui televiziją ir populiarią žiniasklaidą, influencerius, tolygus ėjimui į skerdyklą. Gi visi tie, kurie buvo labiausiai nusiteikę ANTI, jie viens kitą naikino. Žmogus žmogų.

Pakartosiu citatą:

"Anti-komunistai (t.y. naciai ir fašistai) negalėjo suvokti, kas yra Hitleris ir fašizmas." Jie uoliai dirbo Hitleriui. Anti - fašistai nesuvokė, kas yra Stalinas.

Taip pat yra ir su anti - Leftistais, Anti - LGBT-istais, taip pat yra su visais, kurie yra anti - maršistai ir galiausiai - anti - lietuviai".

Tu gali turėti savo tikėjimą kažkuo, bet jei tu kupinas "anti" nuotaikų, tu jau praradai žmogiškumą, todėl tu vertingas tik vienai pusei - blogiui.

Blogį kuriame patys ir patys jo esame sunaikinami.

Todėl daug svarbiau yra neprarasti žmogiškumo. Išlikti žmogumi.