„Rusai puola“ koalicijai: steikite kovinių sodomitų būrį

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-05-21 23:48:00, skaitė 1046, komentavo 9

„Rusai puola“ koalicijai: steikite kovinių sodomitų būrį

„Rusai puola“ partijos (TS-LKD) nariams ir valdančiai koalicijai, juos aptarnaujančiai LRT, jau taip atsišriubavo smegenų pilkoji medžiaga, kad net „Didysis šeimos gynimo maršas“ jiems pasivaideno rusų puolimu, kurį organizuoja vietinis Rusijos šnipų tinklas. 

https://youtu.be/4Ziu_511Gf0

„Rusai puola“ koalicijai ir jiems prijaučiantiems, kurie Lietuvoje diegia LGBT ideologiją, aš siūlau kurti sodomitų savigynos būrį. Tokia patirtis jau yra Ukrainoje. Dabar Ukrainos kariuomenė yra stiprinama tokiu būriu.

12157_900.jpg

Iniciatoriai pasakoja, kad net Aleksandro Makedoniečio kariai prieš mūšį išsikvėpindavo išangės „odekolonais“, todėl ir buvo tokie kovingi, todėl jiems ir pavyko užkariauti visą antikos pasaulį. Kitas jų pavyzdys – Sparta, karalius Leonidas, kurio 300 spartiečių sugebėjo sustabdyti šimtatūkstantinę Kserkso persų armiją prie Termopilų, Tai įvyko vis tų pačių išangės „odekolonų“ dėka.

Apie Ukrainos ketinimą kurti kovinių homoseksualistų būrį buvo pranešta Facebook grupėje «Военные ЛГБТ и наши союзники» (Kariuomenės LGBT ir mūsų sąjungininkai).

Rašoma, kad naujieji „kariškiai vykdys užduotis Donbaso fronte. Šiuo metu vyksta savanorių atranka, ir visiems jiems buvo pažadėta išlaikyti jų tapatybės paslaptį. Būrio įkūrėjai neketina viešinti savo veiksmų, kurių jie imasi "norėdami apjuodinti savo priešus" ir priešingai nei teigia LGBT judėjimo priešininkai. Naujasis kovotojų padalinys turi savo interneto svetainę ir savo simbolį - vienaragį trišakio fone.“

Aš drįstu teigti, kad „Rusai puola“ politikams pats laikas Lietuvoje kurti kovinį sodomitų būrį, kad šis apgintų valdančiąją koaliciją nuo rusų ir Šeimų maršo puolimo.

Kremliaus propandistai sužinojo apie artėjantį Ukrainos „kovinių pederastų“ dalinių puolimą ir labai to išsigando. Kviečiu patiems įsitikinti:

https://www.youtube.com/watch?v=WxpW5KQxjpc&t=3140s