Lietuvoje yra jėgų, kurios nori prasibrauti į valdžią prisidengusios vaikais. Duodama nukirsti ranka

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lietu... 2021-05-18 15:56:00, skaitė 524, komentavo 1

Lietuvoje yra jėgų, kurios nori prasibrauti į valdžią prisidengusios vaikais. Duodama nukirsti ranka

Daiva Žeimytė-Bilienė (kairėje). Nuotr. facebook.com

Nepriklausomas Žmonių partijos portalas pranešė, kad „Didysis šeimos gynimo maršas yra apie nieką kitą, kaip tik apie baimę“.

„Apie baimės atmosferos kūrimą. Bijokit būti kitokie, nes mes ateisim ir padarysim tvarką. Nieko nebus. Valstybė ant baimės pamatų nestatoma. Būtent nuo baimės labiausiai ir reikia ginti visas šeimas ir vaikus“, - skelbiama analitinėje analizėje „Nustokite bauginti“.

Sraipsnio autorė primena, kad prieš dešimt metų visų dėmesys buvo Garliavoje, kai prisidengiant mažamete mergaite (valstybės vardu panaudojus prievarta pagrobta Deimante Kedyte – ekspertai.eu past.) taip pat buvo mėginta politikuoti.

„Kas nepamena įvykių Garliavoje. Prieš dešimt metų visas Lietuvos dėmesys buvo Klonio gatvėje: iš Neringos Venckienės namų bandant paimti mažametę mergaitę, šimtai žmonių budėjo prie jos namų. Ko tik ten nevyko: koncertai, mitingai. Tribūną čia rado ir politikai, ir visuomenės veikėjai. O kalbų būta visokių – ir toli gražu ne tik apie mažą mergaitę ir jos interesus“

Ir „kuo ilgiau tęsėsi visa ta istorija, tuo mažiau buvo kalbama apie mergaitę. Prasidėjo grasinimai ir gąsdinimai, keli Neringos Venckienės organizuotos grupės nariai kvietė pradėti Maidaną Lietuvoje, išvaikyti valdžią“.

„Tuo metu mane pasiekė informacija, kad keletas asmenų, kurie jau yra pasižymėję įvairiose garsiai nuskambėjusiose istorijose, tokiose kaip pavyzdžiui 1993-aisiais vykęs Pakaunės maištas (Vytauto Landsbergio šalininkų – ekspertai.eu past.), aktyviai reiškiasi ir Garliavoje. Bendrauja per racijas kažkokiais kodiniais pavadinimais. Kalba apie revoliuciją, valdžios nuvertimą“, - rašoma analizėje.

Atskleidžiama, kad „Klonio gatvės įvykiai iš tiesų buvo pasiekę labai pavojingą ribą – prisidengiant mergaitės gynyba, buvo aktyviai braižomi valdžios perėmimo planai, rengiamasi masinei pasipriešinimo akcijai“.

Informuojama, kad „tuo metu dirbę pareigūnai yra man pasakoję, jog kai kurie iš tų planų buvo radikalūs ir netgi žiaurūs, į juos buvo įtraukta ir pati mergaitė“.

„Prisidengiant mergaitės gynyba, Garliavoje gimė „Drąsos kelio“ partija. Keletas jos narių, taip pat ir pati N. Venckienė, pateko į Seimą. Šiandien iš šios partijos mažai kas likę, bet planas, kuris buvo sukurtas Klonio gatvėje neva ginant mergaitę, rinkimuose buvo įgyvendintas“, - primename analitinėje analizėje.

Straipsnio autorė atskleidžia, kad „toks pat scenarijus konstruojamas ir dabar, po Didžiojo šeimos gynimo maršo vėliava“.

„Duodu ranką nukirst, kad netrukus išgirsime apie naują politinį judėjimą, gimusį iš šios iniciatyvos, kuris savo politinei kampanijai išnaudos šeimos, o tiksliau – vaikų gynimo temą. Beje, taip pat ir su tais pačiais veikėjais, kurie neršė ir Garliavoje. Ne vieną jų maršo metu buvo galima matyti ir ant Vingio parko scenos, ir ten susibūrusioje minioje“, - perspėjama straipsnyje.

Jame taip pat užsimenama, kad vaikai nėra traumuojami kai testo nuo Covid-19 metu jiems kiša pagaliukus į nosį. Taip pat primenama, kad tie kurie nesiskiepys turės mažiau galimybių.

Susiję:

Valstybinis transliuotojas ištyrė, kad už Šeimų maršo organizatorių stovi pronaciai ir Kremlius