Atskleista, kad Rusijos ambasada Vilniuje atsistojusi plojo Šeimų maršo organizatoriams

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/atskl... 2021-05-17 10:09:00, skaitė 728, komentavo 10

Atskleista, kad Rusijos ambasada Vilniuje atsistojusi plojo Šeimų maršo organizatoriams

R. Juknevičienė. Nuotr. facebook.com

Žmonių partijos atstovė, Lietuvos interesus Europos Parlamente atstovaujanti Rasa Juknevičienė paskelbė savo nuomonę dėl gegužės 15 d. vykusio „Didžiojo šeimos gynimo maršo 2021“.

„Kas yra vokiečių europarlamentaras Bernhard Zimniok, kuris kalbėjo vakar per Maršą Vingio parke?

Tai partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) atstovas, priklausantis Putino draugų sparnui. Jo partija pasisako už sankcijų Rusijai atšaukimą, Europarlamente AfD atstovai priklauso kraštutinių dešiniųjų euroskeptikų politinei grupei. Joje - ir prancūzų Marinos Le Pen partija, kurios atstovai lankosi okupuotame Kryme ir Donbase.

Pateikiu faktus apie Maršo oratoriaus B. Zimniok balsavimus EP dėl rezoliucijų apie Rusiją, Baltarusiją, Sausio 13-ąją. Juose atsispindi esminės vertybinės balsavusiųjų nuostatos. Visuose balsavimuose jis buvo PRIEŠ arba SUSILAIKĖ, tai yra, buvo Kremliaus pusėje:

1. „Naujausi Rusijos Federacijos veiksmai, nukreipti prieš Lietuvos teisėjus, prokurorus ir tyrėjus, dalyvavusius tiriant tragiškus 1991 m. sausio 13 d. įvykius Vilniuje“ (2019 lapkričio 28) – SUSILAIKĖ.

2. „Europos atminimo svarba Europos ateičiai” (2019 rugsėjo 19) - SUSILAIKĖ (rezoliucija Ribentropo/Molotovo pakto 80-mečiui, mūsų inicijuota, kur pasakėm, kad II Pasaulinį karą pradėjo abu – Hitleris ir Stalinas. Dėl jos labai supyko Kremlius)

3. „Padėtis Baltarusijoje“ (2020 rugsėjo 17) – SUSILAIKĖ.

4. „Rusija, Aleksejaus Navalno atvejis, kariuomenės telkimas prie Ukrainos sienos ir Rusijos išpuolis Čekijoje” (2021 balandžio 29) - PRIEŠ.
5. „Aleksejaus Navalno suėmimas“ (2021 sausio 21) - PRIEŠ.

Turėtume žinoti, kas konkrečiai iš organizatorių jį pakvietė?

Latvių gatvė, aišku, plojo.

Tik priminsiu, kad Lietuvos Respublikos Prezidentas vakar kalbėjo šio veikėjo draugijoje“, - visuomeniniusoe tinkluose savo nuomone pasidalino politikė.

wwewew-04.jpg

Keli susiję:

„Didysis šeimų gynimo maršas 2021“ aiškiai parodė – Lietuvos yra dvi

Šeimų maršo išvakarėse valstybinio transliuotojo klausimai „ekspertai.eu“ darbuotojui dėl mitingų ir protestų