Žvilgsnis į pasaulio įvykius: karas Ukrainoje, įvykiai Kinijoje, Mošiacho atėjimas, Lietuvos vieta

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-04-10 15:46:00, skaitė 5155, komentavo 15

Žvilgsnis į pasaulio įvykius: karas Ukrainoje, įvykiai Kinijoje, Mošiacho atėjimas, Lietuvos vieta

1991 m. griuvę kompartijų sekretoriai Beloveže išardė antrą chazarų kaganatą – TSRS. Priminsiu, Antrasis Chazarų kaganatas (1917 m.) buvo suorganizuotas tam, kad sunaikinti carą, Rusijos imperiją, rusų aristokratiją, elitą, etapais perimti nuosavybę, padarant ją, pradžiai, „visaliaudine“. Lietuvai pasisekė, atsirado sąlygos atgauti nepriklausomybę (1, 2)

TSRS buvo panašu į tai, ką dabar kuria Klausas Švabas ir jo sponsoriai pasaulyje: tarptautinių žydų finansų valdomas COVID-19: Great Reset žmogaus rekonstravimo programą Orvelo antiutopijų atspindį. Žinoma, „Inkliuzinio kapitalizmo“ kūrėjai turi galimybę kurti transgeninį tarną sau, pasiremdami naujausiais genetinės inžinerijos metodais. Tokiu galimybių antrame kaganate nebuvo (3, 4, 5, 6).

Mošiacho žingsnius kiek pristabdė Stalinas, buvęs dvasinės seminarijos seminaristas, žinojęs, kas yra Chabad Liubavič, kuriuos išvijo iš TSRS, žinojęs, kas iš jo aplinkos kagalo užsienio bankuose slepia prisiplėštus aktyvus, už maisto produktus, bado ir milijonų mirčių sąskaita industrializavęs šalį. Jis atleido religijų varžtus, sugebėjo konsoliduoti visuomenę ir įveikti ES kūrėją Hitlerį, jo nacizmą ir totalitarizmą. (Pirmuoju ES kūrimo bandymu laikyčiau Napoleono-masonų bandymą kurti ES imperiją). Lietuvai šį kartą pasisekė mažiau. Liaudies posakis skelbė: „Vilnius mūsų, bet mes rusų.“

Žydai internacionalistai Antrajam Chazarų kaganatui organizavo branduolinio ginklą, o šis padėjo įkurti Izraelio valstybę. Stalinas buvo nebereikalingas ir nunuodytas. Prasidėjo lėtas sovietų valstybės išardymas. Iš TSRS ėmė migruoti žydai, sudarę Izraelio valstybės intelektualųjį branduolį. Lietuva akimirkai pasijaučia nepriklausoma ir tampa JAV-Izraelio valdoma kolonija.

1991-2021 metų periodu vyko tolimesnė Trečiojo chazarų kaganato erozija, resursų išpumpavimas, depopuliacija. Aktyvai atsidūrė žydų oligarchų rankose, o vietinės tautos tapo vargdieniais, jų tarnais (7).

Paskutiniu 3-jo chazarų kaganato ardymo etapu tapo JAV-Izraelio organizuotas perversmas Ukrainoje 2014 metais, kurio metu visa valdžia šioje šalyje perėjo į žydų oligarchų rankas, kurie ir suformavo šios šalies parlamento daugumą. Tais pačiais metai pradėtas karas Rytų Ukrainoje, Donbase. Jo metu dvi kaganato dalys (Rusija ir Ukraina) vykdė vieną uždavinį – naikino abiejų šalių patriotus. Kremlius išnaikino rusų patriotus, o likusius gyvus sukišo į kalėjimus. Kijevo žydija sėkmingai tvarkėsi su „banderininkais“ tame pačiame Donbaso kare. Pakako Ukrainos didvyrei Nadeždai Savčenkai pasakyti, kad Ukrainoje yra žydų jungas, ji, Rados deputatė, buvo apkaltinta terorizmu ir įkišta į kalėjimą (8).

Visus septynis metus vyko rusų ir ukrainiečių priešiškumo kurstymas žydų oligarchijos privatizuotos žiniasklaidos pagalba. Abejojančius kviečiu pasižiūrėti Rusijos valstybinės televizijos RTR vienos dienos laidas „60 minučių“, „Vakaras su V.Solovjovu“), pokalbių.

Vienintele žydų oligarchato galutinai nesunaikintas valstybė liko Baltarusija, nesenai trenkusi skambų antausį JAV ir jos alzheimeriui. Priminsiu, Batkai buvo siūlomas 900 milijonų kyšis, kad jis paklustų kovidinei aferai, bet jis atsisakė (savo vakciną jis pradės gaminti jau šį rudenį). Daug kas pranašavo Batkai kovidininkų nudaigoto Tanzanijos prezidento Džono Magufuli likimą, bet tam, manau, sutrukdė įvykiai Donbase ir Kinijoje, kuri atlieka Baltarusijos kreditoriaus vaidmenį (9, 10, 11).

Bandoma sumegzti Baltarusijos-Rusijos-Irano-Kinijos ašis, manau, stabilizavo kuriam laikui padėtį Baltarusijoje ir Nausėda gali toliau žaisti kvailus žaidimus su Tichanovskaja, kaip katės žaidžia su žuvies oro pūslėmis, nes šio ponios vertė – lygi vertei žuvies pūslės, ne daugiau.

https://youtu.be/mA8YBRbkF2Q

Rusija yra tarptautinės finansinės žydijos vasalas, tai ne Stalino laikų Rusija. Ji neturi suverenios bankų sistemos, o daugiausiai žydišką jos elitą pinigus laiko Anglijos ir JAV jurisdikcijos ofšoruose, o šeimas Londone ir ES. Manau, kad Rusija, didžioji trečiojo chazarų kaganato skeveldra, nėra tarptautinės politikos subjektas. Rusijai jau nepriklauso nei jos dujos, nei nafta, šios valstybinės įmonės didele dalimi privatizuotos ir valdomos per tarpines grandis Rotšildų ir kitų JAV FRS savininkų. Dar nėra galutinai susidorota su Rusijos branduoliniu potencialu, todėl ši valstybė degraduojama iš vidaus, etapais iš jos išvežamas net sodrintas uranas. Rusija JAV pusvelčiui pardavė 500 tonų urano. Ši afera prasidėjo dar prezidento Boriso Jelcino laikais ir pasibaigė 2013 gruodžio 14 dieną, jau šalį valdant V.Putinui (12).

Būtent Vladimirui Putinui (Šalomovas pagal motiną) ir Donaldui Trampui (priėmęs judaizmą) buvo siūlomą atstatyti Trečiąją Jeruzalės Šventyklą (13).

Netenka reikšmės ir rusiškų dujų eksportas į Europą. Leofanas, dujų telkinys tarp Izraelio ir Kipro, kurį nori pirkti žydų milijardierius ir Amazon savininkas Jeff Bezos, bus tam atsvara rusiškoms dujoms ir padės dar labiau įtakoti ES. Apie tai rašoma mano straipsnyje „Amazon perka Kiprą? Kokie galimi tikslai?“ (14, 15).

Apie Rusijos-Ukrainos konfliktą Izraelio televizijai Iton-TV papasakojo buvęs Izraelio žvalgybos „Nativ“ generolas Jakovas Kedmis:

https://youtu.be/FsUQump5BhE

Kinija atsiims Taivanį ir nuties kelius per Mianmarą (Birmą) savo logistikai.

https://youtu.be/O7RRCuvOGZY

Su Mianmaru Lietuvą jungia ne tik vėliava, bet ir tai, kad Lietuva trukdo Rusijos logistikai su Kaliningrado srytimi, o Mianmaras trukdo Kinijos logistikai į Indijos vandenyną.

https://youtu.be/VAV83yLuP3U

Gera naujiena tai, kad po viso šio ermiderio su COVID-19 ir didelio karo žydai pasitiks Mošiachą, o krikščionys – antikristą. Antikristo vietininką krikščionys jau turi – tai popiežius satanistas Bergoglio (16, 17, 18).

Labai glaustai atpasakojau tai, ką aš matau pro savo akinius, kaip aš suprantu pasaulio įvykius.

Paklausite, o kur matau Lietuvos vietą? Atsakysiu. Su tokių darnių ir iškrypėlių valdžia ir tokiais šiaudadūšiais, parsidavusiais svetimiems lietuviais, Lietuva neturi šansų išlikti, jos vieta - istorijos pasturgalyje.

Nuorodos:

(1) https://lebionka.blogspot.com/2017/05/zydu-jungas-ukrainoje-rusijoje-ir.html
(2) http://hodos-video.com/
(3) https://lebionka.blogspot.com/2021/01/kaip-jahve-uzkariavo-pasauli.html
(4) https://lebionka.blogspot.com/2020/12/covid-19-didziojo-perkrovimo-pradzia.html
(5) https://lebionka.blogspot.com/2021/01/klausas-svabas-ir-karlas-marksas.html
(6) https://lebionka.blogspot.com/2020/12/2020-metu-ivykiu-analize-prof.html
(7) https://tsargrad.tv/articles/kto-i-zachem-zakazal-krah-rossii-katasonov-ocenil-mantry-kudrina-i-sekrety-nabiullinoj_341415
(8) https://lebionka.blogspot.com/2018/08/kuo-nusikalto-ukrainos-didvyre-ir.html
(9) https://www.unz.com/article/taboo-why-is-africa-the-global-covid-cold-spot-and-why-are-we-afraid-to-talk-about-it/
(10) https://lebionka.blogspot.com/2021/03/skambus-baltarusijos-antausis-jav.html
(11)  https://lebionka.blogspot.com/2021/03/tanzanijos-prezidentas-dzonas-magufuli.html
(12) http://lebionka.blogspot.com/2017/03/valentinas-katasonovas-tukstantmecio.html
(13) https://lebionka.blogspot.com/2018/04/neokonai-sionistai-sirijoje-igyvendina.html
(14) https://lebionka.blogspot.com/2021/01/blog-post_18.html
(15) https://lebionka.blogspot.com/2021/03/kai-zydai-perka-zeme.html
(16) https://lebionka.blogspot.com/2020/12/didziausias-xxi-amziaus-nusikaltimas_17.html
(17) https://lebionka.blogspot.com/2021/04/tegul-pirma-pasiskiepys-gojai-kodel.html
(18) https://lebionka.blogspot.com/2018/10/naujas-popieziaus-satanisto-ispuolis.html