Atleiskite, bet aš nebežinau, kaip man gyventi

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/atle... 2021-03-17 16:11:00, skaitė 1587, komentavo 20

Atleiskite, bet aš nebežinau, kaip man gyventi

Jeigu nuspręsite paviešinti Senojo Testamento fragmentus socialiniuose tinkluose ar Youtube kanale, tuoj pat būsite užblokuoti, o įrašai bus įvertinti kaip skatinantys smurtą ir neapykantą.

Žmonija šiuo metu yra taip stipriai suklaidinta, kad visiškai nebežino, kas yra normos, o kas yra iškrypimai. Tai, kas per amžius buvo laikoma iškrypimu, šiandien tapo norma, kurią gina mūsų teisėsauga.

O keisčiausia yra tai, kad tos „normos“ tapo svarbesnės už aprašytas Kunigų knygoje – trečiojoje Penkiaknygės ir Senojo Testamento knygoje:

Kunigų knyga

Kun 20,10 Kas svetimautų su kito moterimi, su savo artimo žmona, abu – svetimautojas ir svetimautoja – bus baudžiami mirtimi.
Kun 20,11 Jei kas sugultų su savo pamote, abu turi mirti; jie patys kalti dėl savo mirties.
Kun 20,12 Jei kas sugultų su savo marčia, abu turi mirti, nes tai iškrypimas; jų kraujas yra ant jų.
Kun 20,13 Jei vyras sugultų su vyru kaip su moterimi, abu bjauriai nusikalstų ir abu turi mirti.
Kun 20,14 Jei kas, vedęs dukterį, vestų dar ir jos motiną, padarytų didelį nusikaltimą. Toks asmuo bus sudegintas kartu su abiem moterim, kad tarp jūsų nebūtų tokių nusikaltimų.
Kun 20,15 Kas paleistuvautų su gyvuliu, bus pasmerktas mirti; gyvulį taip pat užmuškite.
Kun 20,16 Jei moteris paleistuvautų su gyvuliu, ji bus užmušta akmenimis kartu su gyvuliu; jos kraujas bus ant jos.

Tai kuo šiandien žmogui vadovautis, jei LGBT, feisbuko ir youtubės teisės tapo viršesnės už LR Konstituciją ir prigimtines žmogaus teises? Lietuvos valstybėje tokio bardako dar turbūt niekada nėra buvę.

Šventasis raštas sako: „Jei vyras sugultų su vyru kaip su moterimi, abu bjauriai nusikalstų ir abu turi mirti.“ O jūs pabandykite vykdyti Šventojo rašto paliepimus ir tuoj pat atsidursite kalėjime už žmogžudystę. Bet, Šventasis raštas, kuris tiesiogiai ragina žudyti „kitokius“, nėra uždraustas.

LR Konstitucija: Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas. Valstybė saugo ir globoja šeimą, motinystę, tėvystę ir vaikystę. Santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu.

LR Konstitucija taip pat negalima vadovautis, nes ji prieštarauja šiandieninėms Europos Sąjungos „normoms ir vertybėms“. Gyvename beprotnamyje, kuriame per prievartą girdo vaistais ir riboja judėjimą. Tik vaistais (skiepais) dar kolkas per prievartą „nemaitina“, bet testuotis, manau, kad jau neužilgo turėsime visi.

Štai ir viskas. Atvažiavom. Toliau jau patys…

Egidijus Paulauskas