Nepriklausomas Landsbergių leidinys jau atvirai gieda odes šauniems vokiečių naciams

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/nepri... 2021-02-17 22:01:00, skaitė 1400, komentavo 30

Nepriklausomas Landsbergių leidinys jau atvirai gieda odes šauniems vokiečių naciams

Hansas-Ulrichas Rudelis. Nuotr. wikipedia.org

Vasario 16-osios proga nepriklausomas Žmonių partijos leidinys delfi.lt paskelbė publikaciją apie šaunųjį nacių didvyrį Hansą-Ulrichą Rudelį (Hans-Ulrich Rudel).

Publikacijoje „Visos divizijos vertas nacių karys, kurio negalėjo įveikti niekas: net pasibaigus karui rado įmantrių būdų savo talentui panaudoti“ pasakojama, kaip prisitaikydamas prie naujų aplinkybių, pasaulio tvarkos bei išlaikydamas nacistines šaknis tęsė savo geruosius darbus po Antrojo pasaulinio karo.

delfi%20naciai-03.jpg

Hansas-Ulrichas Rudelis (1916 m. Liepos 2 d. - 1982 m. Gruodžio 18 d.) - vokiečių antpuolis antrajame pasauliniame kare, kuriame jis buvo labiausiai papuoštas vokiečių karys ir apdovanotas Riterio kryžiumi su aukso ąžuolo lapais, kalavijais ir deimantais.

Rudeliui buvo priskirtas 519 tankų, vieno karo laivo, vieno kreiserio, 70 desantininkų ir 150 artilerijos įtaisų sunaikinimas. Jis teigė, kad iš oro laimėjo 11 pergalių ir sunaikino daugiau nei 800 transporto priemonių. Jis skrido 2 530 sausumos atakų išskirtinai Rytų fronte, paprastai skraidydamas nardymo bombonešiu „Junkers Ju 87“ „Stuka“.

1945 m. Rudelis pasidavė JAV pajėgoms ir emigravo į Argentiną.

Neatgailaujantis nacis padėjo bėgliams pabėgti į Lotynų Ameriką ir Vidurinius Rytus ir priglaudė Josefą Mengele, buvusį SS gydytoją Aušvice.

Jis dirbo ginklų pardavėju keliuose dešiniųjų režimų Pietų Amerikoje, dėl kurių JAV centrinė žvalgybos agentūra jį stebėjo.

1953 m. Federaliniuose rinkimuose Vakaruose Vokietijoje Rudel buvo pagrindinis kandidatas į kraštutinių dešiniųjų Vokietijos Reicho partiją, tačiau nebuvo išrinktas.

Po Perono žlugimo Rudelis persikėlė į Paragvajų, kur veikė kaip kelių Vokietijos bendrovių užsienio atstovas.

Apie Vokietijos nacių didvyrį daugiau informacijos rasite ČIA.