"Demokratas" Bidonas leido USA armijoje tarnauti transformeriams

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-01-26 16:32:00, skaitė 1817, komentavo 66

Naujai paskirtas USA, atsiprašant, "prezidentas" Bidonas pasirašė dekretą, kuris panaikina transformerių - vištgaidžių ir gaidviščių - draudimą tarnauti šalies ginkluotosiose pajėgose.

„Šiandien aš panaikinau diskriminacinį draudimą transformeriams (vištgaidžiams), tarnauti armijoje. Tai paprasta: USA bus saugesnė, kada kiekvienas, kuris turi teisę tarnauti, galės tą daryti atvirai ir su pasididžiavimu “, - rašė Bidonas.

Baltųjų rūmų pareiškime teigiama, kad, anot Bidono, kiekvieno psichinio ligonio, kuris nesupranta kokios lyties jis yra, kliedesiai kuo jis jaučiasi „neturėtų būti kliūtis karinei tarnybai ir kad USA stiprybės esmė yra jos įvairovėje“.

USA panaikino draudimą tarnauti armijoje vištgaidžiams ir gaidviščiams 2016 m. liepos mėn. Tai įvyko negro Obamos prezidentavimo metu. Remiantis „RAND Corporation“ tyrimų centro duomenimis, tuo metu maždaug 2,5 tūkstančio JAV 1,2 milijono kariškių buvo transformeriai.

Po metų Donaldas Trumpas atstatė šį draudimą. Jis tai paaiškino tuo, kad USA kariuomenė turi sutelkti dėmesį į „ryžtingą ir triuškinančią pergalę“ ir jos negalima apsunkinti „didžiulėmis medicininėmis išlaidomis ir kitomis kliūtymis, kurios atsiras, jei transformeriai-vištgaidžiai bus priimami į armiją“.