Fašistinė prigimtis nugalėjo - Vokietija ėmėsi vėl atkurti konclagerius

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-01-16 01:25:00, skaitė 2811, komentavo 80

Fašistinė prigimtis nugalėjo - Vokietija ėmėsi vėl atkurti konclagerius

Vokietijoje ketinama vėl pradėti statyti konclagerius - tik šį kartą "kovid-disidentams" - žmonėms nesergantiems kovidošyzu, neužsikrėtusiems kovidorazmu, nekenčiantiems nuo kovidorastijos.

Ir jokie čia jokie juokai.  Saksonijos federalinėje žemėje pasiūlyta sodinti atkaklius karantino režimo pažeidėjus ir įkurdinti juos „priverstinėse gyvenamosiose vietose“ vietoje.

Informaciją patvirtina vietinė valdžia. Numatoma skirti pastatą kuriame buvo dislokuojamas “juodasis Merkel auksas” - maurai-atbėgėliai iš Afrikos ir Azijos.

“Neo-disidentai” ten bus įkalinti po remonto, kada bus sustatytos grotos, metalinės durys, tvoromis paleista elektra - juk negalima palikti tokių gyvenimo sąlygų kokios buvo sudarytos “gerbiamiems” Merkel ir Vokietijos svečiams. 

Daugiau kaip 70 metų trukusi Vokietijos atgaila dėl fašistų padarytų nusikaltimų išgaravo. Neberodys mokyklose nuotraukų iš konclagerių, nebelies atgailos ir tolerastinių ašarų. Vokiečiai vis dėl to neatsilaikė - ėmėsi seno. Prigimtis paėmė viršų.

Pradžiai numatyta tokia patekimo į lagerį tvarka - perspėjimas dėl įvykdyto kovidorastinio vandalizmo - karantino pažeidimo (namordniko nenešiojimas, ne toks modelis, distancijos nesilaikymas ir t.t..) - bauda - “koronavirusinis” konclageris. Vėliau, po tokio apšilo, suformavus kovidorastinį Gestapo, matyt bus atnaujinta jau ir sena gera lll Reicho Gestapo praktika - kovidorastinia stukačiai ir provokatoriai, “oblavos-reidai”, šmirinėjantys varanokai.

Pernai Vokietijos SAM ministrė Petra Kepping siūlė karantino pažeidėjus įkalinti psichuškėse, bet matyt buvo nuspręsta jog tai netolerastiška.

Šita nauja šyzo forma primena alkoholikų “gydymą” TSRS, blaivykla+bauda - dispanseris-ligoninė - LTP (lečebno-trudovoi profilaktorium), nelabai kuo besiskiriantis nuo zonoje ar už jos ribų dirbančių zekų.

Dar Merkel  yra užsiminusi apie visuotina “lok-dauną”, matyt nuo diagnozės daubas, kada būtina uždaryti bet kokį viešo transporto judėjimą šalyje, komendanto valandą ir panašias demokratines vertybes. Tačiau ar jai priepolis baigėsi, ar neatėjo valanda “X” - kol kas dar neįveda.

Taip kad artimiausiu metu galime laukti to paties ir Marijos žemėje. 

Ir tikrai sulauksime - na kokia “Gerovės valstybė” be konclagerių, getų, be komendanto valandos!