Dėl rugsėjo 10-osios mitingo

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/09... 2015-09-07 08:10:31, skaitė 3073, komentavo 0

Dėl rugsėjo 10-osios mitingo

Kaip tikriausiai visi žinome, rugsėjo 10 d. (ketvirtadienį) 12 val. prie Seimo prasideda įvairių profsąjungų organizuojamas mitingas prieš Algirdo Butkevičiaus vyriausybės vykdomą Darbo kodekso liberalizavimo projektą. Šioje protesto akcijoje ruošiasi dalyvauti įvairios partijos bei visuomeninės organizacijos, Socialistinis Liaudies Frontas (SLF), daugelis kt. radikaliosios opozicijos veikėjų.

Be abejo, šią iniciatyvą palaiko ir mūsų redakcija, kuri jungiasi prie bendro radikalių antikapitalistinių ir patriotinių jėgų susibūrimo šiame renginyje.

Tačiau, nepaisant to, kad leidimas mitinguoti rugsėjo 10 d. yra gautas, tokie veikėjai kaip Artūras Paulauskas ir Ko postringauja apie tariamą „Kremliaus interesą“ šitokiuose darbininkų protestuose, tuo būdu iš esmės siekdamas ne tik diskredituoti protestuojančius darbininkus, bet ir paskelbti bet kokį pasipriešinimą valdančiųjų savivalei visiškai nepriimtinu bei smerktinu dalyku.

Daug kalbama apie galimas riaušes. Ir, žinoma, tokia galimybė neatmestina, bet toli gražu ne dėl tariamo organizatorių ar dalyvių piktavališkumo, o verčiau dėl labai ir labai tikėtinų VSD bei kt. valstybinių represinių organų agentų provokacinių veiksmų, išpuolių; panašiai buvo įvykdyta provokacija ir 2009 m. sausio 16 d., pasitelkiant kriminogeninius elementus su tikslu demonizuoti protesto idėją bei versti kaltę ant radikaliausių opozicijos elementų (tuo atveju – ant Algirdo Paleckio).

Visus savo draugus ir bendražygius, remėjus ir prijaučiančiuosius raginame, nepaisant valdžios gąsdinimų, šmeižimų bei galimų provokacijų, ateiti į mitingą ir be baimės stoti po raudonomis protesto ir kovos vėliavomis. Nepasiduokime provokacijoms ar galimiems išpuoliams, laikykimės ramiai ir drausmingai, pasėkime revoliucinės politinės kovos ir socializmo idėjų sėklą mitinguojančiųjų tarpe.

VISI Į MITINGĄ!