Ugnius Kiguolis: Smagu stebėti keistą rinkiminį žaidimą iš šono

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-11-05 19:30:00, skaitė 782, komentavo 3

Ugnius Kiguolis: Smagu stebėti keistą rinkiminį žaidimą iš šono

Smagu stebėti keistą rinkiminį žaidimą iš šono:

1. Tą balsų skaičiavimo stabdymą pirmą kartą JAV istorijoje, nes esminėse valstijose laimi ne tas. Aišku, gi tam buvo pagrindas, visi pavargę ir konspiratoriai išsigalvoja.

2. Tą keistą Virginijos valstijoje šimto tūkstančių balsų permetimą nuo vieno kandidato ant kito pranešant, kad tai klierikų klaida. Paaiškinimas net nekelia abejonių skaidrumu, gi aišku, kad taip gali būti.

3. Tą keistą virš 112 tūkst. balsų atsiradimą prie vieno kandidato apie 4 val. nakties. Be abejo gi taip būna, gi tiesiog būtent tada suskaičiavo ir pridėjo būtent to kandidato balsus. 

4. Kad Nevada, sunkiai balsus skaičiuos iki ketvirtadienio. Gi niekur nėra reikalo skubėti, atidžiai reikia stebėti ir suskaičiuoti kiekvieną balsą, nieko neįprasto.

5. Mičigane sustabdžius balsų skaičiavimą, netikėtai prie vieno kandidato atsiradę beveik 140k balsų yra visiška norma, prie kitų kandidatų balsų neatsirado. Nu taip jau nubalsavo, pasirinko tauta, nieko čia konspiracinio, išsigalvoja tie sąmokslininkai.

6. Aišku, kad tai yra tik sutapimas, jog visos valstijos kuriose, sustabdžius balsų skaičiavimą įvyko visi šie natūralūs pokyčiai yra būtent mėlynos valstijos.

7. Visiškai normalu, kad būtent tokią dieną, visa ši informacija trinama iš TW, nes nu tai konspiracijos kenkiančios žmonių saugumui, galima trinti net ir esamo prezidento tweet'us. Kaip kitaip apsaugosi demokratiją.

8. Absoliučiai nieko keisto, kad ir šią informaciją galima pateikti tik tinkamai vienam kandidatui, norint būti neužblokuotam facebook'e.

Todėl dar kartą sveikinu Joe Biden ir demokratus, kad jie taip kruopščiai bando apsaugoti mus visus nuo žalingos informacijos. Jie atrinks pačią teisingiausią. Nereikės vargti.

Rinkiminiai perlai, kuriais čia dalintis negalima pateikti: https://t.me/ugniuskiguolis