Ar tikrai Aurelijus Veryga po rinkimų leis viską?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-t... 2020-10-19 10:19:00, skaitė 1360, komentavo 3

Ar tikrai Aurelijus Veryga po rinkimų leis viską?

Paskutinėmis dienomis kasdien matome pranešimus apie daugiau nei 200 koronaviruso susirgimų atvejų per dieną. Sekmadienį naujų užsikrėtimų – 252. Iš viso Lietuvoje COVID-19 jau nustatytas 7521 asmeniui. Šiuo metu koronavirusu serga 4276 žmonės. Daugiau nei 200 atvejų fiksuojama nuo ketvirtadienio, kuomet buvo skelbiama apie rekordinį 255 atvejų skaičių. Jau penktadienį šis rekordas buvo pagerintas – užfiksuotas 281 atvejis.

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka iš žygio po Kauną, kuriame vilki džemperį su užrašu „Po rinkimų leisiu viską“. Nemanau, kad po rinkimų Aurelijus leis viską. Atvirkščiai – tik iki rinkimų leidžia viską ir bando įtikti rinkėjams, kurie labai nemėgsta nešioti kaukių.

Pasibaigus rinkimams Aurelijus su savo draugija, greičiausiai, ir vėl įves karantiną, o jeigu pralaimės rinkimus, gali būti, kad ir labai griežtą. Manote, kad Veryga nemoka kerštauti? Laukti liko neilgai – spalio 25-oji jau čia pat.

Įdomus ir dar vienas pastebėjimas

LR vyriausybės tinklalapyje: „https:// koronastop.lrv.lt/#naujienos“ pranešama, kad Lietuvoje jau ištirta bemaž 9 mln. ėminių. Kyla klausimas: iš kur jie gavo tiek žmonių? O gal jau visus nesamus 3 milijonus patikrino po tris kartus?

Egidijus Paulauskas