Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV), amerikietiška svajonė, geras ir lengvas gyvenimas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jung... 2020-09-05 16:28:00, skaitė 1047, komentavo 1

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV), amerikietiška svajonė, geras ir lengvas gyvenimas

Turbūt visi kažkuriuo gyvenimo laikotarpiu esame pasvajoję apie tą nuostabią vietą. Tačiau ar kada nors pagalvojote, kodėl labai daug žmonių norėtų išvykti gyventi į JAV? Na, turbūt todėl, kad visi žino, jog ten gera gyventi. Demokratiškoji laisvė, parduotuvės pilnos šlapimo spalvos alaus, negendančių mėsainių, rūdis valyti galinčios „Coca – Cola“ buteliukų.

Į parduotuvę apsipirkti važiuojama visoje Amerikoje populiariais, 5 litro variklio sunkvežimiais, žinoma, todėl, kad į paprastą lengvąją mašina toks kiekis mėsainių ir alaus tiesiog netilptų. Nepamirškime ir angliško kambario dydžio šaldytuvų, ir kartoninių namų su 10 kambarių bei 2 metrų įstrižainės televizoriumi kiekviename jų. Šalia namo būtinas baseinas bei dažais dažoma žalia pievelė, apsupta baltos medinės tvorelės. Viskas kaip pasakoje.

Bet ar kada nors paklausėte savęs: dėl ko Amerikoje taip gera, nieko netrūksta? Ar paklausėte savęs, dėl ko pigūs degalai, dėl ko pigus maistas ir, dėl ko 70 % amerikiečių yra nutukėliai? Na, leiskite aš jums priminsiu, o kas dar nežinote – pasufleruosiu. Ten gera gyventi todėl, kad karas jų žemėje nevyksta. Amerikiečiai nematė kas vyko Vietname, jie nematė kas vyko Europoje, jie nemato, kas vyksta Artimuosiuose rytuose bei kas šiuo metu vyksta Ukrainoje.

Jie mato tik atvaizduojamą vaizdą per manipuliacijos tobulą įrankį – televizorių (tobulas, todėl, kad avys pačios perka sau virves, pačios perka skystųjų kristalų, HD, 3D, kelių metrų įstrižainės televizorius, todėl, kad jeigu jau būti valdomam, tai į kelių metrų dydžio mėsainio reklamą žiūrėti reikia ryškiausiomis spalvomis, kino teatro garsu, o ateityje turbūt ir kvapais bei nemokamos išbandymo versijos kąsniu.).

Taigi, televizorius ir kitos informavimo (proto valdymo priemonės) rodo, kad Vietname kovojome, nes juos reikėjo gelbėti nuo TSRS priešų. Artimuosiuose rytuose kovojame, nes tie musulmonai pavydi mums gero gyvenimo ir griauna mūsų dangoraižius. Europoje kovojame, nes juk reikia ją gelbėti nuo Rusijos. Libijoje kovojome, nes Kadafis savo žmones žudė, o ir šiaip kažkokį auksinį dinarą norėjo visoje Afrikoje įvesti, tai yra, atsisakyti dolerio makulatūros.

Būtų galima vardinti ilgai ir nuobodžiai, tačiau nelabai noriu išsiplėsti, kur tie Amerikos taikdariai kovoja dėl žmonių laisvės, nes reiktų išvardinti apie 100 karų… Jūs pabandykit nukirpti virves nuo smegenų ir pagalvokite, ką jūs darote pamatę benamį, kuris kvepia langų plovimo skysčiu, burnoje laiko cigaretę ir prašo jūsų pinigų maistui (kaip žinome, degtinė kai kam yra pusryčiai, pietūs bei vakarienė). Ogi, siunčiate toli arba bėgate į šalį. Galiu garantuoti, kad retas kuris sustojate ir duodate jam pinigų žinodami, kam jam tų pinigų reikia.

Tai jūs logiškai pagalvokite, jeigu jums sunku duoti benamiui kelis litus, oi javrus, tai kaip jūs išmąstote, kad Amerikos verslininkai, akcininkai, korporacijų vadovai siųs milijardus kainuojančius naikintuvus, tankus, atominius lėktuvnešius į kažkokias džiungles Vietnamus, dykumas ir kitas vietas? Kaip jūs išmąstote, kad „Amerikos Didieji Industrijos Kapitonai“ mėtys milijonus kainuojančias bombas ir siųs savo kvailelius karius į karą tik dėl kažkokios demokratijos, dėl žodžio laisvės? Ir jūs dar tikite, kad tai neturi atsipirkti?

Verslas visuomet turi atsipirkti, kitu atveju, gresia bankrotas. O gal jūs manote, kad tos šalies žmonės, kurioje Amerika įveda demokratiją, išsitraukia savo atsargas iš kojinių ir sušelpia jiems, kad turėtų už ką bombas gaminti? Juokingiausia, kad tuos kojinių pinigus jie vadina „Gynybinėmis išlaidomis“.

Juk žmonėms nerašys, kad tie pinigai skirti puolamųjų bombų bei kitos karinės technikos gamybai… Kitas puikus pavyzdys yra Kinija. Kinijoje šiuo metu šalį valdo komunistai, cenzūruojamas internetas, didžiulė korupcija, masiniai jaunimo protestai prieš valdžią. Taip pat Kinija, galima sakyti, yra okupavusi Tibetą. Tai tuomet vėl paklauskime savęs- kodėl JAV demokratija neateina į Kiniją? Kodėl neįveda savo karių užtikrinti kinų saugumo, dėl komunistų vykdomos politikos? Kodėl neišlaisvina Tibeto taip, kaip nori išlaisvinti Ukrainą? Ogi todėl, kad ten yra verslas pavadinimu „Made in China”.

Kartais pagalvoju, kad tokia kinų strategija nuversti JAV. Leidžia jiems teršti savo orą, vandenį, siurbti resursus, naudoti pigią darbo jėgą tam, kad atėjus laikui viską perimtų į savo rankas ir tuomet jau JAV bizniui galas. Visai JAV ekonomikai – galas.

Na, išskyrus gynybinės karinės pramonės ekonomiką. Ši pramonė visuomet randa savo nišą. Naują techniką gaminame sau, o nurašytą laužą parduokim Lietuvai, o tuo, ko parduoti nepavyko, apginkluokim teroristus bei kitas šalis, kurios puikiai pasitarnaus surengdamos kokį maidauną…

Taigi, Amerikos žmonės nemato karo, o karas nemato jų. Štai dėl ko ten gera gyventi. Ten to maisto ir pigaus benzino yra tik dėl to karo, kurio jie nemato, o kai nematai, tai nelabai ir rūpi. Svarbiausia, pigu ir visko daug. Iš tikrųjų viskas labai paprasta.

Tiesiog pažvelkite į JAV nacionalinį simbolį. Plėšrūnas – baltagalvis Erelis. Turbūt žinote, kad baltagalvis erelis maitinasi mėsa, žinote, kaip jis medžioja savo grobį. Sklando aukštai ir su savo puikiomis akimis stebi grobį. Tuomet sulaukia tinkamo momento ir nyra į žemę milžinišku greičiu, stveria grobį ir neša į savo lizdą, kuriame milijonai nutukusių viščiukų.

Taigi, kur tik JAV baltagalvio Erelio snapas pasisuka, visur kažkaip stebuklingai visi patampa savo tautos naikintojais, Rusijos gerbėjais, anti demokratijos šalininkais, teroristinėmis valstybėmis.

Tuomet prasideda jų manipuliacijos šedevrai. Per Tobulą Visraktį į žmonių protus, radiją, internetą ir visas kitas priemones, jie paleidžia žinią, kad toje šalyje yra negerai, diktatorius žudo savo žmones, valdžia neduoda lygių teisių, neleidžia homo ligoniams rengti paradų. Va tuomet, kai po ilgos propagandinės kampanijos žmonės pradeda nebekęsti tos valstybės ir savo reakcija duoda ženklą, pritarimą, kad jau laikas įvesti demokratiją ir leisti žmonėms patiems pasirinkti, kaip gyventi.

Tuomet išsiunčiami kariai, išžudoma viskas, kas juda, subombarduojami miestai su visais civiliais gyventojais, vaikais ir seneliais. Viskas supleškinama, susprogdinama. Taip, jie žaidžia gražiau nei Rusija žaidė praeityje. Jie neprijungia tos žemės prie JAV, nes kažkaip per toli ir prijungus juk reiktų tą žemę atsodinti, žmonių sugriautus namus iš naujo pastatyti. Juk tą paliktą dykumą vėl reiktų į civilizaciją paversti, o čia juk dideli pinigai. Nelabai ir apsimoka…

Todėl jie tiesiog sulygina viską su žeme, dykumos smėliu ir tuomet duoda jiems tą demokratišką laisvę. Imkite savo žemę ir atstatykite ją. Tačiau nepamirškime, kad jeigu paliksime tą žemę tai tautai, tai vėl po kelių metų reiks demokratiją įvesti, todėl į geležinį sostą, už trumpo pavadėlio, pasodinamas lezbietis šuo, o tos šalies verslininkus pakeičia „Didieji Industrijos Kapitonai“ (korporacijų vadovai, bankininkai, verslininkai ir t.t.). Ir jie ateina jau į suartą dirvą, investuoja pinigus į resursų gavybos verslą ir įjungią dulkių siurblį.

Irake ir Libijoje siurbia naftą bei auksą (prieš Kadafio nuvertimą Libijos valstybė jo turėjo ne tiek ir mažai, tik 144 tonas. Spėju po Libijos lyderio nuvertimo, JAV bei NATO valstybės, kurios subombardavo Libiją bei nuvertė valdžią, tą auksą paliko Libijos žmonėms) Afrikoje siurbia – auksą, deimantus, maistą, kavos ir kakavos pupeles, kitus retuosius metalus ir daug viso kito. Išsiurbia visus resursus, gauna pelną ir ratas pasukamas vėl.

Už gautą pelną gaminami tankai bei naikintuvai, statomi lėktuvnešiai. Pasirenkamas kitas taikinys ir vėl ta pati dainelė. Duriama nagu į žemėlapį, išstudijuojama, kas toje žemėje vertingo ir ką būtų galima ten išsiurbti ir iš to uždirbti pinigus. Tuomet, manipuliacija nutukusiems viščiukams, jų reakcija, ir vėl siunčiami kariai bei drakonai vardu dronai… Ką gi, Irakas jau kaip ir išsiurbtas, Libija nusiurbta, Afrika išsiurbta. Jau tas žemėlapis nuo nago dūrių kaip ir kiauras, bet durti gi reikia, žmonių kibiro dydžio skrandžius juk reikia užpildyti. Tačiau kaip tik duria į žemėlapį, taip Rusija, kaip tik duria, taip Rusija…

Na taip, tame gabale žemės daug resursų: naftos, dujų, deimantų, aukso, vandens, derlingos žemės. Na čia tai jau nebloga investicija, tačiau čia didelis skirtumas nuo to, kas buvo vykdoma anksčiau. Rusija neleidžia įvesti JAV demokratijos ir vienas labai svarbus veiksnys, turbūt net svarbesnis už Rusijos turimus resursus, yra tai, kad Rusija su kitomis “BRIKS” šalimis nori atsisakyti JAV dolerio, kas reikštų visišką sužlugdymą.

Taip pat jie neleidžia atvykti „Didiesiems Industrijos Kapitonams“ ir lengvai išvogti, ir darytis verslą iš rusiškų resursų. Galima sakyti, dirva verslui dar neparuošta. Todėl reikia imti plūgus ir suarti Rusijos žemę. Tačiau čia jums ne spirgutis Vietnamas ir ne Libija. Čia gi Rusija. Didžiausia pasaulio valstybė. Tačiau nei rusų turimas branduolinis ginklas, nei tai, kad Rusija puikiai ginkluota jų jau nebegąsdina, nes tiesiog „Amerikos Industrijos Kapitonams“ nebėra kur trauktis. Viskas aplinkui nusiurbta ir nebėra ką siurbti, todėl reikia bandyti demokratiją įvesti Rusijoje. Na ir paleidžiama manipuliacijos kasetė.

Televizija, internetas, rusai puola, rusai Ukrainoje, Putinas diktatorius, Rusija okupuos Baltijos šalis, Rusija panaudos branduolinį ginklą ir t.t. Viskas vyksta jau turbūt nuo Antro Pasaulinio karo, o, mano nuomone, nuo pat tų laikų, kai įtakingos šeimos, negalėjusios perimti valdžios Europoje, išsikraustė į kitą žemyną, išsikraustė ten, kur per atstumą galėtų kovoti prieš Europos, Rusijos įtakingas šeimas, klanus. Tie būdai, kuriuos tos šeimos naudoja yra jau labai nuvalkioti… Manipuliacija, žmonių reakcija, karių siuntimas.

Tačiau tiesiai į Rusiją karių gi neišsiųsi. Iššaudys dar nenusileidusius ant žemės. Taigi ką reikia daryti? O! O kas gi čia? Kažkoks daugiau nei 60 metų senumo radijo signalas mus pasiekė: “Gelbėkite mus nuo sovietų. Pagarbiai-Partizanai”.

Ką, Lietuvoje dar nėra demokratijos? Reikia šią klaidą ištaisyti ir Lietuvą išgelbėti. Pasiųskime ten tankus. O Lietuvos žmonės kokie laimingi, pagaliau iš mūsų džiunglių, radijo signalas nukeliavo į Vašingtoną, pagaliau partizanai galės iš miškų sugrįžti. Ir ką, verkia lietuviai džiaugsmo ašaromis, kaip gera turėti tuos tankus.

Atidavėm savo poligonų kontrolę, žmonių kontrolę, kvailelių šauktinių rinktinę… Kadangi Lietuvos žemelė nelabai ką blizgančio ir turi, tai investicija į Lietuvos bombardavimą nelabai atsipirktų. Čia nėra ką siurbti, todėl net vienos bombos numetimas verslininkams būtų tik į minusą. O kam tas bombas mesti, kai lietuvaičiai patys išskėstomis rankomis atiduoda savo buferinę žemę, atiduoda fronto liniją. Ir ta fronto linija, kuri pradėjo ilgėti nuo Antro Pasaulinio karo laikų jau labai ilga, aplinkui visą Rusiją, nuo Artimųjų Rytų iki pat Europos vikingų.

Tik va gaila, Ukraina niekaip į NATO neįstoja, tai toks kaip ir tarpas gaunasi, bet dar ten ne viskas prarasta, dar keli maidaunai bei kita manipuliacija ir žmonių reakcija leis jau ir atominį ginklą panaudoti. Numes bombioškę, pasakys kad numetė Rusai ir tada jau karas, karelis. Visi tie šauktiniai, tiek iš vienos pusės, tiek iš kitos bėgs gelbėti seimo narių, oligarchų, įtakingų šeimų ir kitų nusikaltėlių laisvės ir skersis vieni su kitais. Pasaka be galo arba su galu, tačiau ir su pasaulio pabaiga.

Taigi, Lietuvos nusikaltėlių ir kitų valstybę valdančių žmonių gerbėjai, ligoniai ramanauskai bei užpakaliai. Ko jūs laukiat, kol tą jaunimą į mirties tarnybą suvarys? Užteks lot, kelkitės nuo kėdžių ir marš į kariuomenę. Imat ginklus ir mirštat už tėvynę, mirštat už vyriškumą.

Keliat pilvus ir laikas apgint amerikiečių laisvę daug valgyt, gert ir mėgautis baseinu šalia namų. Kylat ir mirštat už JAV taikos simbolį – vegetarą baltagalvį erelį… Liaudies patarlė sako: „kaip šauksi, taip atsilieps“… Tai nepamirškit, kad „JAV už Atlanto, o Rusija už kampo“. Laisvę baltagalviui ereliui!

Skaitytojo nuomonė