Lenkija rimtai susirūpino žalinga seksualinių iškrypėlių aktyvistų ir lobistų veikla mokyklose

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lenki... 2020-09-03 11:12:00, skaitė 1021, komentavo 1

Lenkija rimtai susirūpino žalinga seksualinių iškrypėlių aktyvistų ir lobistų veikla mokyklose

Kaip teigia Lenkijos savaitraštis DO RZECZY, Lenkijoje rimtai susirūpinta žalinga pederastų ir kitų iškrypėlių veikla mokyklose. Dienraščio teigimu, „amoralūs „sekso švietėjai“ skatina moksleivius užsiimti seksualine veikla, o švietimo ministras lyg ir pataikauja vaikų ir jaunimo tvirkinimui, demonstruodamas „patologinį bejėgiškumą“.“

Savaitraštis publikavo interviu su organizacijos „Tėvai gina vaikus“ vadove Magdalena Čarnik (Magdalena Czarnik). Pateikiame sutrumpintą interviu tekstą.

Do Rzeczy: - Kelios organizacijos nusiuntė laišką premjerui Mateušui Moravieckiui (Mateusz Morawiecki), kuriame pareikalavo atstatydinti švietimo ministrą Dariušą Piontkovskį (Dariusz Piontkowski) ir kovoti su su vaikų tvirkinimu. Kokie įrodymai rodo, kad jis neįvertina pederastų ir kitų iškrypėlių keliamos grėsmės ir pasmerkia „vaikų ir jaunimo tvirkinimą“?

Magdalena Čarnik: - Ministras Piontkovskis laikosi strategijos ignoruoti nusikalstamą pederastų ir kitų iškrypėlių organizacijų veiklą Lenkijos mokyklose. Tokios strategijos laikėsi ir ankstesnis ministras. Daugelis judėjimų už šeimą dar nuo 2016 m. reikalauja ministerijos atkreipti dėmesį į radikalių seksualinių mažumų tikslus naudojantis mokyklomis.

Vasario pradžioje ministrui Piontkovskiui kolektyvinį laišką nusiuntė 50 organizacijų. Jame aprašyti „sekso švietėjų“ darbo metodai, kurių esmė – mokiniams siūlyti užsiimti įvairia seksualine veikla. Dokumento pagrindas yra tėvų ir mokytojų suteikta informacija.

- Kaip ministras sureagavo į šį laišką?

- Jis šį laišką ignoravo. Atsakyta, kad nėra dėl ko jaudintis. Parašėme jam darsyk, tačiau eiliniame atsakyme nieko naujo nebuvo.

Vienintelis žmogus, aktyviai ginantis vaikus mokyklose, yra Mažosios Lenkijos vaivaidijos kuratorė švietimo klausimais Barbra Novak (Barbra Nowak). Ji sukūrė metodus, leidžiančius atsikratyti įtartintų organizacijų mokyklose. Jei būtų norėjęs, ministras Piontkovskis būtų tuo pasinaudojęs. Tačiau jis, kaip matome, demonstruoja patologinį bejėgiškumą ir tokiu būdu pataikauja vaikų ir jaunimo tvirkinimui. Jo veikla yra grėsmė nacionaliniems interesams, mūsų valstybei ir visuomenei.

Pederastų ir kitų iškrypėlių organizacijų aktyvumas pastaraisiais metais išaugo. Daugėja jų akcijų, nusikaltimų, daromų prisidengiant tolerancija ir meile, kova su homofobija. Kas nori tikėti jų žodžiais, tegul tiki, tačiau geriau užeiti į jų tinklapius, kur yra amoralūs pseudoedukaciniai tekstai. Tada bus aišku, kad jie susiję su pedofilijos aktyvistais. Reiktų mokytis iš Vakarų klaidų ir būti išmintingesniems.

Šaltinis: dorzeczy.pl