Atsargiai! „Nacionalinis susivienijimas“ – landsgrybių surogatai, prisidengę tautiškumu

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/atsa... 2020-09-02 11:25:00, skaitė 1682, komentavo 13

Atsargiai! „Nacionalinis susivienijimas“ – landsgrybių surogatai, prisidengę tautiškumu

Delfio ir kitų sorošinių komercinių oligarchinių žiniasklaidos priemonių veidelis Vytautas Sinica giriasi, kad apsilankė geriausioje Lietuvoje politinėje laidoje „Bačiulis ir Ramanauskas“.

"Buvo puikus pokalbis apie miškus, Landsbergį, Radžvilą, stiklainių statybas senamiesčiuose, Baltarusiją, dešiniuosius radikalus ir dar daug ką. Deja deja, kaip gal ir turi būti su geriausia Lietuvoje laida, ji yra mokama, bet susimokėti reikia labai mažai.

Galbūt tai geriausia proga jums tapti „Algis Ramanauskas ir Audrius Bačiulis“ laidos prenumeratoriais", – rašo Vytautas Sinica

Nacionalinis susivienijimas Sinica

Nagi nagi, ką gi mums siūlo šis patriotas? Siūlo tapti prenumeratoriais tų, kurie keikiasi vien rusiškais keiksmažodžiais ir vemia patys nuo savo skleidžiamo melo tiesioginiame eteryje?

Būkite atsargūs, „Nacionalinis susivienijimas“ – tai užingridiniai surogatai, kurie vaidina nacionalistus ir patriotus. Net neabejojame, kad po laidos ar prieš laidą Vytautas Sinica bendravo panašiai kaip ir šiame vaizdo įraše jo liaupsinami landsbergistai.

Egidijus Paulauskas