Mes nebenorime taikstytis su Briuselio diktatu, mes norime būti iš tikro laisvi

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/mes-... 2020-08-26 11:33:00, skaitė 1082, komentavo 6

Mes nebenorime taikstytis su Briuselio diktatu, mes norime būti iš tikro laisvi

Kai įstojome į Europos sąjungą, mus apėmė euforija. 1989 metais griuvo Berlyno siena, 1990 metais Lietuva buvo pripažinta nepriklausoma Respublika. 2004 metais Lietuva, neteisėto referendumo išlyga, įstojo į Europos sąjungą ir tikėjosi būti lygiateise jos nare.

Bet kažkas įvyko ne taip. Rytų vokiečiai tai supras. Vietoj to, kad visos Europos tautos dirbtų kartu, puoselėdamos savo kultūrą, grįsdamos bendradarbiavimą tikraisiais laisvos rinkos principais, pakliuvome į aklavietę.

Europą užvaldė stambus kapitalas ir sociopatai politikai bei valdininkai, sunaikino Europos idėją, sunaikino tautų išskirtinumą ir teisinę viršenybę. Jie naikina smulkųjį verslą ir augina valstybės išlaikytinių armiją, kurie aklai paklūsta diktatui už varganas išmokas. Išsivadavę iš vienos imperijos gniaužtų, mes tapome kitos, biurokratinės mašinos įkaite.

Mes sakome – užteks! Mes nebenorime taikstytis su Briuselio diktatu, mes norime būti iš tikro laisvi ir nepriklausomi, mes norime kurti savo valstybę, kuri atėjus bėdai, gali pati savimi pasirūpinti. Europa – tautų šeima, mes dirbame kartu, kai mums tai naudinga. Bet jeigu mes prarasime tautinį identitetą, mes prarasime Europos dvasią. Būkime savimi, kovokime už laisvę. Tik kartu mes – JĖGA.

Viktoras Jašinskas