JAV sudavė netikėtą smūgį Lietuvai – į Baltarusijos politinius įvykius nesikiš!

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jav-... 2020-08-24 21:32:00, skaitė 1979, komentavo 27

JAV sudavė netikėtą smūgį Lietuvai – į Baltarusijos politinius įvykius nesikiš!

Pagrindinio demokratų finansuotojo Džordžo Sorošo ir kitų pakalikų organizuota spalvota revoliucija Baltarusijoje žlugo Lietuvai ir Lenkijai aktyviai talkinant Baltarusijoje ir bandant įžiebti spalvotą revoliuciją, Lietuva padarė ekonominį šūvį sau į koją.

Nieko nepešusi, ji susigadino iki šiol buvusius ramius ir stabilius santykius su Baltarusija. Pats didžiausias smūgis buvo suduotas rugpjūčio 24 dieną, pirmadienį, kai Vilniuje susitiko S. Cichanovskaja su JAV valstybės sekretoriaus pavaduotoju Stephenu Biegunu, kuris pareiškė, kad amerikiečiai į politinius procesus šioje šalyje nesikiš.

Donaldo Trampo aplinka nusprendė nepalaikyti konkurento Džo Baideno ir demokratų organizuoto perversmo, todėl Lietuva liko „ant ledo“.

Paburnojęs ant Baltarusijos dėl kai kurių teisėsaugos panaudotų jėgos išpuolių, Stephenas Biegunas pareiškė, kad „Jungtinės Valstijos negali nuspręsti ir nenuspręs įvykių Baltarusijoje eigos. Tai yra Baltarusijos žmonių teisė, kaip numatyta Jungtinių Tautų žmogaus teisių deklaracijoje ir ESBO chartijoje“.

Štai kas nutinka, kai tampi vasalu ir šoki pagal šeimininko dūdelę. Mūsų politikai šioje vietoje nepasinaudojo proga patylėti, todėl ateityje teks keisti kailį ir bandyti įtikti Donaldo Trampo aplinkai, nes po šių įvykių Donaldas Trampas yra informuotas, kam tarnauja Lietuvos politikai.

Štai jums ir įrodymas, kaip sorošinis Tapinas viešai palaiko vieną iš savo šeimininkų:

Sorošinis Tapinas

Tie kas dar nežino kas yra Džordžas Sorošas, kviečiame susipažinti:

Aleksejus Loksinas