Viktoras Jašinskas: Kaip nešioti virusą

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-08-20 19:10:00, skaitė 1400, komentavo 1

Viktoras Jašinskas: Kaip nešioti virusą

Sveikas, viruso nešiotojau, taip tu, žiūriu į tave. Tu neši sunkią naštą, nešu ją ir aš ir visi kas gyvena šioje žemėje. Žinau kad sunku, sunku ir man, sunku visiems mūsų, kažkada buvusios nuostabios, Žemės gyventojams. O kam dabar liangva? (broliai Lavrinovičiai - jie beja nešioja daugiau virusų, nes jie didesni).

Tad kai pasidaro sunku, prisėsk, tris kartus giliai įkvėpk ir iškvėpk. Na, pasidarė lengviau? Džiugu. Prisėdus galima ramiai pamąstyti. Kiek ten laiko Žemė sukasi aplink Saulę? Oficiali versija - apie 4.6 milijardų metų. Virusai mūsų planetoje atsirado daug anksčiau nei homo sapiensai, tad kai atsiradome mes, jie pasirinko gyventi mumyse ir ant mūsų. Ir nieko, jau kartu gyvename apie 500.000 metų ir mūsų tiek daug čia niekada nebuvo.

2020m. žmonijos pabaiga (aišku jei nešiosime kaukes ir miegosime su jomis, apokalipsės galima išvengti). Koronė šienauja tuos, kurie jau ir taip viena koja karste, vaikai įvardinami kaip senelių priešai, nes ji gali atnešti jiems baisią zarazą. Mūsų vyriausybės komsomolcai taiko griežtas priemones, nuleistas iš pačios nepriekaištingiausios žmonijos sveikatos saugotojos - PSO. Broliai Latviai dėjo skersą ant kaukių ir registruoja po vieną naują atvejį, šiaip, kad likti statistikos lentelėse.

Iš esmės tie virusai nėra tokie sunkūs, nes jie labai mažučiai ir lengvučiai. Tačiau yra kas juos maitina, jie priauga svorio ir tada juos nešti pasidaro laaabai sunku. Žinote kas tie maitintojai? O gi neklystanti, laisva ir dosniai farmacijos korporacijų finansuojama žiniasklaida. Jie puikiai išmano, kuo minta virusas ir jį peni įvairiausiais skanėstais.

Ką daryti kad ši varginanti našta taptų lengvesnė? Paprasta. Išjunk Panoramą, neskaityk perkamos medijos portalų ir pajusi palengvėjimą. Tavo virusai numes svorį ir tu pamirši, kad jie gyvena tavyje ir ant tavęs. Gyvenk sveikai ir jūs liksite draugais. Kol ateis tavo laikas palikti šį pasaulį. O jis kažkada ateis neišvengiamai...

https://youtu.be/S5eHERxBin4